gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Zalosno je sto ste takvi prema njima, one nas radjaju i podizu, imaju mane mozda, ali i mnogo vrlina. Imaju i one zelje i prava na sreću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti se raspade , a?Ok nes jebat

Nemoj.Zalosno je sto ste takvi prema njima, one nas radjaju i podizu, imaju mane mozda, ali i mnogo vrlina. Imaju i one zelje i prava na sreću.
Zavisi i ti kakve ***** i na koji nacin.Ok nes jebat
Ma, to su samo priče..Znaš one ...lovačke.Zavisi i ti kakve ***** i na koji nacin.
Ima i lakih zena i za novac sto idu, nekima se i lako manipulise, ali nije to poenta i smisao zivota.Ma, to su samo priče..Znaš one ...lovačke.
M jok ti bi mu dala sigurno da ti pokloni cvetic ,otvori vrata i pridrzi stolicu,buahahaA ti se raspade , a?![]()
AhamMa, to su samo priče..Znaš one ...lovačke.
Dala bih mu pepeljaru ..Što?M jok ti bi mu dala sigurno da ti pokloni cvetic ,otvori vrata i pridrzi stolicu,buahaha
Eto ..Kažem ja...
Zato sto seres da ti se svidja njegov pristup zenama,al vise od mog pa malo kad ti je dosadno sto da ne igras toplo ladnoDala bih mu pepeljaru ..Što?
Jel?To sam radila?Nisam ni primetila...Zato sto seres da to se svidja njegov pristup zenama,al vise od mog pa malo kad ribje dosadno sto da ne igras toplo ladno
Ja se ne hvalim to ti izmedju redova citas pogresno,a mogu da ti dam spisak forumasica nek me one hvaleEto ..Kažem ja...
Taj ko se toliko hvali na sva usta...
Zna se da mu to jedino preostaje ...
Ko je zadovoljan , ni ne priča o tome..
Balvan.Zato sto seres
Jao daj!Ja se ne hvalim to ti izmedju redova citas pogresno,a mogu da ti dam spisak forumasica nek me one hvale
Pa...sviđaš mi se...Pa kad cackas mecku a nisam te citirao nijednom niti ti se obratio,pa ti nije jasno zasto pa da mi privuces kako god paznju,pa eto ja bas osetim ko je kakav

Pa sorryshka juri luffija

I meni se svidja, ali psssstPa...sviđaš mi se...![]()
I meni se svidja, ali psssst

svi mi trazimo puno, bez obzira na pol..sto smo stariji to je jos gore jer imas zivotno iskustvo i drugacije gledas na veze..A znam da traze puno
Znamo da gorisI meni se svidja, ali psssst
Ajde mi ti nabroji jedan jedini brak kojeg znas u danasnje vreme kao takav..Jedan jedini..
Kao AlfaZnamo da goris