Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.783
Pa naravno samo ja i jesam normalan jer znam kakve su i to im predocim,pa sam i humanitarac jer radim na njihovom napretkuOk, ako mislis da si normalan, niko i nije rekao da nisi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno samo ja i jesam normalan jer znam kakve su i to im predocim,pa sam i humanitarac jer radim na njihovom napretkuOk, ako mislis da si normalan, niko i nije rekao da nisi.
Od stava o ženama ste krenuli. A ja se malo zezam, mnogo ste uozbiljili ovi temuJa zene nisam ni pomenuo
On sebe promovise ne ja,ja napusavam da mi se ne bi kacileOd stava o ženama ste krenuli. A ja se malo zezam, mnogo ste uozbiljili ovi temu
Jesmo, mada tema i jeste ozbiljna i komentari su kod nekih bili poprilicno mizogeni, ne mislim na george.Od stava o ženama ste krenuli. A ja se malo zezam, mnogo ste uozbiljili ovi temu
Koja ce tebi da se kaci i na sta na forumu?On sebe promovise ne ja,ja napusavam da mi se ne bi kacile
Pa na finocu kao tvojuKoja ce tebi da se kaci i na sta na forumu?

Sta ima veze ako nije nevina?da bude nevina i da zeli da rodi desetoro dece. i da nije preterano glupa i ruzna.

Toga nema vise, a ako ime muz treba da je vodi kod psihijatra.Da cuti kao riba i da radi kao konj........
I da tolerise sve muzevljeve nedostatke ......
I da bude dotjerana kao Zvezde granda........![]()
Ima drugar u manjim mjestima ..........Toga nema vise, a ako ime muz treba da je vodi kod psihijatra.
Te sto se loze na grand i nisu bas sto cute i rade, mnoge bi da budu pevacice.Ima drugar u manjim mjestima ..........
Znate li vi uopste koliko se zene loze na Grand ,Pink,i uopste na tv-sund......
Danas je malo pravih intelektualki.......
A i muskarci se loze na trendove.......
razvoj tehnologije i nekontrolisana urbanizacija su odavno uzele svoj danak....
Kad vec nemogu da se bar obuku i utegnu.........Te sto se loze na grand i nisu bas sto cute i rade, mnoge bi da budu pevacice.
Takva ga nece trpitToga nema vise, a ako ime muz treba da je vodi kod psihijatra.
Kad nešto radim a nisam sigurna da je ispravno iskreno mišljenje. Kad sam u problemu da ne drobi nego da mi pomogne, poslije neka drobi. Kad sam loše čaj da mi napravi. Primjera je bezbroj.
Mislis samo zene odgajaju decu? Ili si pogresno napisaoКакве то синове одгајају који не умеју да буду другови својим женама ?
Ја имам утисак да жене траже нешто што или није довољно јасно,
или је толико ноторно да опет није јасно шта уствари желе ?!
А зашто ?
Можда зато што стављају себе у ситуацију да критикују партнера
без правог повода,
једноставно јер је њих тога дана ухватила злоћа !
Nisi mi odgovorio na pitanjeMislis samo zene odgajaju decu? Ili si pogresno napisao
Nisi mi odgovorio na pitanje