Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.776
Ali nece jebatFino razmisljas..bravo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nece jebatFino razmisljas..bravo
Hoce..sto nece?Ali nece jebat
Ali bez braka ,samo budala radi za zenu koja trosi,cak i deci ne treba previse pruziti,moze da se naslede nekretnine ali ako se zivi u njima,ne da se prodaju i poshmrcu pare,ako moze posao da nastavi i to je ok ali da radi ne da dobije sve na izvoltenajbolja opcija je kad se ozenis da nadjes posao u inostranstvu, dolazis jednom- dva puta godisnje kuci. neka naftna busotina, bolje i to nego slusati prosecnu zenu.
Zato sto se previse ulizuje zenamaHoce..sto nece?
Zna sa zenamaZato sto se previse ulizuje zenama
Zna sa naivnim i zna svako tako da pise ali nece,jer se lakse kresne na lazZna sa zenama
A sve to..oni govore.*Ženi nikad ne smje reći da je glupa.
*Nikad joj ne smje reći da je u krivu.
*Nikad joj ne smje reći da je debela,da treba malo da smršavi.
*Nikad joj ne smje reći što si to obukla (boli te klinac što će da obuće,ako te pita je li ok reci super lutko,kažeš li kontra ti neš sigurno taslačiti)
*Nikad nemoj čekati da ti servira sve pod nos,pomozi,sudjeluj skupa ste u svemu.
Hoću, ne brini, sve zene vole drugaciji pristup, za svakog se nadje neka.Ali nece jebat
Ja navijam da se samo kresuHoću, ne brini, sve zene vole drugaciji pristup, za svakog se nadje neka.
Necu ja da kresnem pa da odem, to rade manipulatori i zavode pijane, finu devojku treba da zavedes prvo.Zna sa naivnim i zna svako tako da pise ali nece,jer se lakse kresne na laz
Neka si mu odgovorioHoću, ne brini, sve zene vole drugaciji pristup, za svakog se nadje neka.

A ko kaze da ces naci finu ,to jes sta ako se na tebe losa naloziNecu ja da kresnem pa da odem, to rade manipulatori i zavode pijane, finu devojku treba da zavedes prvo.
Neko ti je hakovo nalogNeka si mu odgovorio![]()
Ko?Neko ti je hakovo nalog
Nema vala sta viditNeko ti je hakovo nalog
Neko los
Pa dobro, ako se nalozi ne moram ni da je zavodim sa nalozenom ide lako, pa ako ne ide raskinemo, mozda joj i prijam pa postane bolja.A ko kaze da ces naci finu ,to jes sta ako se na tebe losa nalozi
Ko?Presednik?Neko los
PametnoPa dobro, ako se nalozi ne moram ni da je zavodim sa nalozenom ide lako, pa ako ne ide raskinemo, mozda joj i prijam pa postane bolja.
BajkaPa dobro, ako se nalozi ne moram ni da je zavodim sa nalozenom ide lako, pa ako ne ide raskinemo, mozda joj i prijam pa postane bolja.
Hoce normalne djevojke ovako
Zivot je cudo.
Bice..Nisu sve zene iste ni muskarci, svako na seks i veze razlicito gleda. Recimo na mene se retko i loze devojke.
Bile su neke, nisu mi se mnogo dopale.Bice..