U vezi slucaja CICI

Iako me niko nije pitao za misljenje :D moram da reknem par reci...u naslovu sve lepo pise...Cici neka se ne ljuti ali ima mnogo lepih devojaka na faxu pa kako bi to izgledalo da svaku muva neki profa...Stahocu da kazem ? Devojka mlada koja je lepa voli da bude zapazena prijaju joj pogledi i komplimenti i zaboravi cesto gde se nalazi...profa je ipak samo muskarac :wink: Ne stitim ga, taman posla ali je samo rec sad o toj zenskoj osobini da kao ne zna sta mu je :roll: a polugola mu se seta ispred nosa... Mogla bi jos o tome ali nek ostane da drugi prokomentarisu jesam li u pravu

ja mislim da je mala sve slagala. verovatno je ambiciozna sponzorusa ostala bez neceg cemu se nadala, pa je krenula u osvetu. ona druga mala mozda i ima osnova za pricu, jer su profesori uglavnom mnogo frustriraniji od vrhunskih sportista, male dr_kadzije koje teze da uvale svoju malu patkicu nekoj "napakovanoj" studentkinji...

sto se tice konflikata iz diskusije koji su privukli paznju, ne mogu a da ne kazem ni ja nesto:
ovaj "efendija" mi se cini kao ne bas "odmeren" lik, ali to nije nista kaznjivo, zar ne? mada, moderator, kao i bilo koji drugi clan ima pravo na svoj recnik, nije zbog recnika ovde...
ipak, ona pretnja ("nemoj da ti se neki moderator nadje na vratu") stvarno zvuci glupavo. dosad su mi se moderatori uglavnom pentrali po necem drugom, a ne po vratu, a ako bi mi se neko i popeo na vrat, doziveo bi lomljenje istog dela svog tela. (to nije pretnja, naravno)
najbolje bi bilo, u cilju ocuvanja dostojanstva na forumu, da se svi malo "smire".

volodja:
ja mislim da je mala sve slagala. verovatno je ambiciozna sponzorusa ostala bez neceg cemu se nadala, pa je krenula u osvetu. ona druga mala mozda i ima osnova za pricu, jer su profesori uglavnom mnogo frustriraniji od vrhunskih sportista, male dr_kadzije koje teze da uvale svoju malu patkicu nekoj "napakovanoj" studentkinji...

sto se tice konflikata iz diskusije koji su privukli paznju, ne mogu a da ne kazem ni ja nesto:
ovaj "efendija" mi se cini kao ne bas "odmeren" lik, ali to nije nista kaznjivo, zar ne? mada, moderator, kao i bilo koji drugi clan ima pravo na svoj recnik, nije zbog recnika ovde...
ipak, ona pretnja ("nemoj da ti se neki moderator nadje na vratu") stvarno zvuci glupavo. dosad su mi se moderatori uglavnom pentrali po necem drugom, a ne po vratu, a ako bi mi se neko i popeo na vrat, doziveo bi lomljenje istog dela svog tela. (to nije pretnja, naravno)
najbolje bi bilo, u cilju ocuvanja dostojanstva na forumu, da se svi malo "smire".

Ne branim profane ali stavi ti sebe u situaciju da ti se nabacuje mlada riba a ti profa od 5 banki pa ma koji razlog bio.Da li bi sebe okvalifikovao kao dr_kadziju u toj situaciji?Ne bi, naravno a ne bi te okvalifikovao ni ja ni bilo ko.Tu pedofilije NEMA, manijacenja NEMA.Ona nije retardirana i maloumna a i profesor nije debil koji ce 30 godina ucenja i tesko steceno mesto univerzitetskog profesora reskirati samo tako.Znaci, covek je isao na SIGURNO a postoji VALJAN RAZLOG zasto je to bio zicer.I onaj poziv u kabinet nakon ZAVRSENOG ISPITA je veoma bitan momenat o kome treba raspravljati.
U jednom tvom komentaru sam video da si zagovornik tabanja matorih preverznjaka a kazem ti da da bi 100% iyudarao coveka ni krvog ni duznog.Ako bi se ne dao Bog, ti nasao u situaciji da ti se devojka zali da je profa sexualno uznemirava odmah je osisaj do glave i raskini sa njom.LAZE!
Ja nisam za varvarske metode ali za takav slucaj-to je jedino resenje.Veruj mi. 8)

ma, ok je...
ipak mislim da medju "profanima" ima vecina imbecila zeljnih lecenja kompleksa iz mladosti, kad su im mesari, tesari i limari kresali sve ribe, dok su oni, bedni krzljavci, gubili vid nad knjigama...
inace, verovatno si u pravu, da mala samo pokusava da nalozi raju.

upravo o tome pricam - seks i erotizovana ponasanja kao zensko sredstvo za neke sasvim druge ciljeve a ne samog seksa radi.

bulatovic je samo jos jedna navucena budala.

znam za slucaj nekog naseg profesora kog je neka maloletnica tako optuzila da je obljubio. zena se razvela od njega, dobio je otkaz na poslu i otisao u zatvor. u medjuvremenu klinka je stekla punoletstvo i samoinicijativno se obratila sudu i rekla da nista od toga nije istina, da je nije ni pipnuo, bila je zaljubljena u njega a posto je on naravno nije hteo, podvalila mu je tu pricu. i posto je bila maloletna zakonski ne odgovara zbog toga.

e sad, ova cici i njena tema. koju sam upravo delimicno procitao.
koji su motivi njene teme iza fasade da trazi savet kako da ga otkaci?
verovatno zeli da se hvali kako je neki profesor bacio oko na nju, tj obljavljuje ostvaranje zenske potrebe da psiholoski dominira nad mocnim muzjakom. dominacija ide dotle da ga nakon zamke privlacenja
naglo korpira cime je njen uzitak potpun, jer mu na vrhuncu tenzije izmice.

a zatim trazi podrsku od nas za sopstvenu prljavu igru. podrsku a nikako ne savet.
ima potrebu za podrskom jer negde duboko u svom mracnom umu oseca krivicu za ono sto cini, iako prilicno uspesno svesno projektuje svoje kvarne namere u profesorovo proganjanje. klasika.

random_cloud_form:
upravo o tome pricam - seks i erotizovana ponasanja kao zensko sredstvo za neke sasvim druge ciljeve a ne samog seksa radi.

bulatovic je samo jos jedna navucena budala.

znam za slucaj nekog naseg profesora kog je neka maloletnica tako optuzila da je obljubio. zena se razvela od njega, dobio je otkaz na poslu i otisao u zatvor. u medjuvremenu klinka je stekla punoletstvo i samoinicijativno se obratila sudu i rekla da nista od toga nije istina, da je nije ni pipnuo, bila je zaljubljena u njega a posto je on naravno nije hteo, podvalila mu je tu pricu. i posto je bila maloletna zakonski ne odgovara zbog toga.

e sad, ova cici i njena tema. koju sam upravo delimicno procitao.
koji su motivi njene teme iza fasade da trazi savet kako da ga otkaci?
verovatno zeli da se hvali kako je neki profesor bacio oko na nju, tj obljavljuje ostvaranje zenske potrebe da psiholoski dominira nad mocnim muzjakom. dominacija ide dotle da ga nakon zamke privlacenja
naglo korpira cime je njen uzitak potpun, jer mu na vrhuncu tenzije izmice.

a zatim trazi podrsku od nas za sopstvenu prljavu igru. podrsku a nikako ne savet.
ima potrebu za podrskom jer negde duboko u svom mracnom umu oseca krivicu za ono sto cini, iako prilicno uspesno svesno projektuje svoje kvarne namere u profesorovo proganjanje. klasika.

Voleo bih da volodja ovo procita...

Kad_LupimLupim:
Nevezano za konkretan slucaj, al' kako stvari stoje u musko-zenskim odnosima i shvatanjima oko istog, devojke mogu vrlo lako da napakuju nesrecniku silovanje i da ga taaakoooo NAGAZE...!!! Takvo ponasanje bez grca moze da totalno unisti neciji zivot, gore nego da ste ga poljubili utokom u celo, cak stavise posle takve igre utoka u celo bi mu dosla ko usluga!
Da meni neko to uradi neznam sta bih mu ucinio... :evil:

de lako si ti citav?! pa zena je uvek 'kriva' - dobro - recimo da i donekle jeste (sto si ulazila de ne treba, sto si isla bez gaca..ali ajde recimo da i zena ima deo krivice) .. koliko se dobija za silovanje..3 godine? a mnogo mi deluju verovatniji slucajevi da devojka bude silovana pa da se baja izvuche...ili da ona ne sme da prica od sramote..itd. pogotovo kod nas..ili si gledao 'poslednje zavodjenje' poshto tamo ima to sto kazes..tamo su motivi ekonomski ; ) to sto kazes mogu da zamislim u slucajevima da devojka ima uticajno okruzenje i neke sposobne advokate a on je recimo prevario pa mu se sveti...ne znam
ok mozda ima i toga...ali zasto bi to neko radio, isuvise je komplikovano..ko bi na taj nacin terao muskarca?
da je neko ruzhan pa sto bi je silovao - dovoljno da dodje u stan (sama!?!); meni deluje verovatnije - prijalo joj je shto ide kod zgodne 'face' a njemu je prijalo shto je zgodna 'mala' dosla, pa je ona bila naivna i 'davala signale' pa su malko flertovali, pa se on ('divljak') primio pa pocheo..sta znaci zagoreo, dovoljno da ga je neko iznervirao taj dan a on pukao..a ona usput shvatila ili od pocetka znala da nece sve ali joj je imponovala shto je kod njega ili je zamisljala sve malko romantichnije...ali on nije hteo da stane. ako je covek malko sirovina, a moguce je, i ovo mi deluje moguce. sumnjam da se neko bavi nekim namestanjima..pa veca je fora da pricha kako je bila kod kosarkasa nego da mu pakuje..mada opet to su nagadjanja i zakljuchak je da su i 'face' ljudi i da nije pametno ici sam kod njih

procitao sam. :)

ne kazem da to cesto nije tako, ali moram da uzmem u obzir bar dve stvari:

prvo, da je u pitanju "pravi" muskarac (matori profesor kao "mocni muzjak", u kojoj kombinaciji? matoran je verovatno odavno udario ku*cem o ledinu, ali bi da proba da ugura svoj mlitavi pistac, pa kud puklo), pa da i ovo bude klasican slucaj... zato i mislim da je bulatovic verovatno naleteo na malu buducu drolju, a ovde je stvar malo vise "mutna"...

drugo, meni se cini da je danas previse prisutan trend proglasavanja malih glupih klinki za neke "proracunate ku_rve", mislim da za to ipak treba imati i mozga i iskustva, a balave kompleksasice nemaju ni jedno ni drugo...
ukoliko se ne udaju za nekog nezaposlenog metalostrugara, najbolji izgledi su im da postanu jeftine seljacke fufe, ili bezmozge sponzoruse...

da se razumemo, ja mislim da je ipak vecina klinki (buducih zena) normalno, cestito, nezno, nazovi to kako 'oces, i da zahvaljujuci takvim zenama postoji razlog da se covek bori (zivot je borba, ne "crvena" :) ), a ne zbog yebenih profuknjaca, pravih i umisljenih...

pozdrav

Back