U susret 9. Martu

Они који су подржавали СПС 90-их то су чинили због Милошевића. Након што су ови оформили владу са ДС-ом велики број је вратио чланске карте и зато је буцко попуњавао редове са педерима и режисерима.

Овај СПС и онај СПС. Ниђе везе.

Tacno ovaj SPS i onaj ogromna razlika samo je ime ostalo i karijeristi da ih ne pominjem jer se zna koji su.

...министри из редова СПС и даље држе његове слике по кабинетима...
Кажи конкретно - Милутин Мркоњић.

И? Шта је проблем?

Тај Мркоњић се појавио и на митингу подршке Војиславу Шешељу.

Али ајде пуси Мркоњу, он је шљокара.

Шта је са Бајатовићем, Ружићем...? Јел и они држе Слобине слике?

Мркоњић је бре само маскота. Буцко чува стара гласаче. Али пошто је Јошка основао КП може само да се ухвати за ону ствар и да плаче. Покупиће му све старе гласаче.

И? Шта је проблем?

Шта је са Бајатовићем, Ружићем...? Јел и они држе Слобине слике?

Мркоњић је бре само маскота. Буцко чува стара гласаче. Али пошто је Јошка основао КП може само да се ухвати за ону ствар и да плаче. Покупићему све старе гласаче.

чланови ове владе се куну у Слобу.
Сви који данас гласају за СПС (и ПУПС)гласали су и тада

E kad nemaš pojma...

Vidi, kad situacija zahteva Vučić može malo u Hag da brani Šešelja tj da mlati dnevnice a onda da ga opljuje kao najvećeg zlikovca

Opet, i DS zvao narod da ga policija mlati i premlaćuje a onda mrtvi ladni formiraju sa SPS-om koaliciju
Jes, nije to onaj SPS nego ovaj, mislim isti program samo nije isti vodja...

Koštunica jako protiv zapada i EU al za vreme njegove mu premijerske poziije ministar mu otpisao napad NATO alijanse na Srbiju... Nije bitna mala Milica, Amerika je istresla šta je imala a daće i donacije...

Какве везе има Вучић са овом причом???
Поставио си паралелу између Слобе и Вука

сабери се...ово је било тоје питање

Original postavio Maršalov Prijatelj
Jedino što je zajedničko izmedju Vuka Draškovića i Slobodana Miloševića je činjenica da imaju žene iz pakla

мајку му...ваљда можеш да останеш сконцентрисан на оно што си сам започео?

хајде врати се на тему коју си сам поставио....не скрећи а о свему осталом можемо да причамо када год пожелиш

Какве везе има Вучић са овом причом???
Поставио си паралелу између Слобе и Вука

хајде врати се на тему коју си сам поставио....не скрећи а о свему осталом можемо да причамо када год пожелиш

Ух ал'ти је паралела. :hahaha:

Па шта ту има да се каже?

Са једне стране имаш Гдин-а Председника са државничким ставом. Био је председник у најтежим временима за наш народ и нашу земљу. А са друге стране маскоту и шарлатана чија трећа реч у животу била "Косово (после мама и тата)". :hahaha:

Ух ал'ти је паралела. :hahaha:

Па шта ту има да се каже?

Са једне стране имаш Гдин-а Председника са државничким ставом. Био је председник у најтежим временима за наш народ и нашу земљу. А са друге стране маскоту и шарлатана чија трећа реч у животу била "Косово (после мама и тата)". :hahaha:

питај постављаљача...сам је то питао а онда се крије када је добио одговор.

:hahaha:

Kakav ništak....

ништак и по Дачо....

Седе у влади Србије и дан данас....а пре дванаест година смо мислили да смо их најурили...

:lol:

Prvo, nisam obožavo Slobu, ni tad.... Drugo, fotoaparat sam uzeo iz neke kuće u Pačetinu, koja uopšte nije bila vojna imovina, nego imovina nekog gasterbajtera, koji naravno nije bio zainteresovan da brani svoja vekovna ognjišta, a aparat sam odneo na razvijanje filma, jer je imao film - kasetice, pa smo jedan film već osvetlili, a kasnije nisam bio u mogućnosti da isti vratim, jer smo bili dislocirani.... Elem, aparat je i tada bio takoreći neupotrebljiv...

Inače, Pačetin je rodno mesto Goran Hadžića...

:cepanje::cepanje::cepanje:

Poslednja izmena od moderatora:

Mrkonja se bar nije odrekao Miloševića.;)

Mrka-za-blog.jpg

Šta je smešno?

nisi sve linkovao

Prvo, nisam obožavo Slobu, ni tad.... Drugo, fotoaparat sam uzeo iz neke kuće u Pačetinu, koja uopšte nije bila vojna imovina, nego imovina nekog gasterbajtera, koji naravno nije bio zainteresovan da brani svoja vekovna ognjišta, a aparat sam odneo na razvijanje filma, jer je imao film - kasetice, pa smo jedan film već osvetlili, a kasnije nisam bio u mogućnosti da isti vratim, jer smo bili dislocirani.... Elem, aparat je i tada bio takoreći neupotrebljiv...

Inače, Pačetin je rodno mesto Goran Hadžića...

Poslednja izmena od moderatora:

И? Шта је проблем?

Шта је са Бајатовићем, Ружићем...? Јел и они држе Слобине слике? Мркоњић је бре само маскота. Буцко чува стара гласаче. Али пошто је Јошка основао КП може само да се ухвати за ону ствар и да плаче. Покупиће му све старе гласаче.
Pa taj Ružić i Bajatović nisu nigde bili u vreme Slobe, a 2008. su maltene među prvima u SPS-u prigrlili Tadića.
Od njih ne bih ni očekivao da drže Slobinu sliku (kao što i ne drže), oni su obični karijeristi.

Back