U susret 9. Martu

Tačno Sergian,a možda bi smo stigli i pre do svoje samostalne države,a ne bi se potucali po okrajcima Jugoslavije.Za to ne možemo da krivimo samo Miloševića,jer mu je u tome,paradoksalno ali tačno,pomagao i sav "nevladin sektor" i demokratska opozicija.Uplašili su se nacionalnog kao dobri đaci komunističke škole.

Лупаш безвезе. Вук никог није терао у погибију, баш напротив. Да није узвикнуо онај "Јуриш!" имао би на стотине мртвих патриота од стране бољшевичко-издајничке полиције која је прва кренула да разбије мирне протесте и то са леденом водом и војним сузавцем по јакој хладноћи и ветру!..
Али кад је кренуо тај јуриш - комунисти се повукли у паници.:mrgreen:

Тенкове ЈНА је та гамад извела и то их је спасило, уместо да су те тенкове извели у Загребу и ухапсили њиховог генерала усташу Туђмана!..:rtfm:

Уместо да је српска националистичка младеж отишла да брани оно чега су јој пуна уста, она се фенсерисала по Београду и пружила свој херојски допринос борби против бољшевика. :roll:

Српства су вам пуна уста увек била, а уствари сте мишеви.
:rotf:..
Е, ајде се прво мало описмени, научи основни правопис па онда другима спочитавај о "глупости и наивности". Јел важи?
Ајооој буразеру колики си ти паћеник...

Ладно си се ухватио за то што је човек прогутао пар слова (вероватно при брзом куцкању) и то приказујеш као неписменост?! :eek:

Ти бре не знаш ни запету да ставиш тамо где треба.

Tog 9-og marta Vuk se uplasio mase koja je posla za njim .Bukavlno se prestravio onim sto se dogadjalo na ulici i hteo je da spusti loptu jer nije bio spreman za drugi korak. To je bio njegov vrhunac i od tada konstantno pada .Milosevic je izveo vojsku smirio situaciju u gradu i zali Boze poginule.

Dzeri, sad si me stvarno razocarao...

A pokusaj da se Srpska Garda legalizuje kao Srpska Vojska?

Mnogo ga potcenjujes.

To djubre je imalo na umu mnogo krvaviji scenario.

Tačno Sergian,a možda bi smo stigli i pre do svoje samostalne države,a ne bi se potucali po okrajcima Jugoslavije.Za to ne možemo da krivimo samo Miloševića,jer mu je u tome,paradoksalno ali tačno,pomagao i sav "nevladin sektor" i demokratska opozicija.Uplašili su se nacionalnog kao dobri đaci komunističke škole.

Mene samo zanima, dali su svi Srbi iz ,,okrajaka'' bili starosedeoci ili su se zaleteli kao coravi da zive po ostalim republikama, posto su bili previse dobri za Srbiju... samo me to zanima... :kafa:

Danas se mnogo kajem sto sam ucestvovao u tim demonstracijama, Vuk je tada pozivao omladinu na juris ,policija je bila nemocna jer je bilo mnogo ljudi. Morate uzeti u obzir da je sva danasnja gamad koja za sebe smatra demokratama dosla na krilima Vuka . On je tada imao 00 da se suprodstavi tadasnjem rezimu ali je godinama nakon toga evoluirao u najobicniju krpu od coveka, prolupan i izgubljen u vremenu i prostoru.

a113.jpg

20121_milosevic01-reuter-marko-djurica_orig.jpg

ovo su bile patriote... i ostale... inteligencija s prosto ocrtavala... do rata je moralo da dodje...

Jedino što je zajedničko izmedju Vuka Draškovića i Slobodana Miloševića je činjenica da imaju žene iz pakla

Drugar....izbegavas odgovor na temi koju si sam postavio...ali evo da ponovim

greška...ima još par zajedničkih stvari

-Vukovo ministrovanje kod Miloševića
-Vukovo rušenje Đinđića sa mesta gradonačelnika, uz pomoć SPS
-Vukova izjava da je "gospodimn Milošević jako šarmantan čovek"
-Sedenje SPO i SPS u istoj vladi

...ima još ali ovo mi je prvo palo na pamet

nije frka ako ne znas ili nisi obavesten ali nije lepo da se pravis lud....nisi valjda toliko los covek (vokabular tvojih istomisljenika) pa da ne mozes da se suocis sa par cinjenica?

nije frka ako ne znas ili nisi obavesten ali nije lepo da se pravis lud....nisi valjda toliko los covek (vokabular tvojih istomisljenika) pa da ne mozes da se suocis sa par cinjenica?

Bilo je dobro dok je Sloba mogao da ih drzi pod kontrolom, ali su se osilili kad su dobili zaledjinu sa Zapada.

Pitam se, da je Sloba bio onakav kakvim ga predstavljaju, i da je u ono vreme ofikario Vuka, Djindjica i Djukanovica, kako bi se nadalje odvijale stvari... :think:

Od tog devetog marta 1991 do danas Vuk je uspeo od stranke kojaje bila sa ogromnim brojem clanova da napravi kombi partiju koja ne verujem da danas ima vise od 2000 clanova u celoj Srbiji.Bas su danas na nivou statisticke greske a bili su najveca opoziciona partija.

Ne, patriote su bile na Trgu...ovo su oni koji podrzavaju sadasnju vlast u kojoj je SPS a svojevremeno su podrzavali slobu.
Malo si se preracunao

najbolji primeri su ti jaguaraka i blajbi....Cvileli za Slobu a sada svrsavaju na koaliciju DS+SPS+LDP
Они који су подржавали СПС 90-их то су чинили због Милошевића. Након што су ови оформили владу са ДС-ом велики број је вратио чланске карте и зато је буцко попуњавао редове са педерима и режисерима.

Овај СПС и онај СПС. Ниђе везе.

Они који су подржавали СПС 90-их то су чинили због Милошевића. Након што су ови оформили владу са ДС-ом велики број је вратио чланске карте и зато је буцко попуњавао редове са педерима и режисерима.

Овај СПС и онај СПС. Ниђе везе.

...министри из редова СПС и даље држе његове слике по кабинетима...

Ne, patriote su bile na Trgu...ovo su oni koji podrzavaju sadasnju vlast u kojoj je SPS a svojevremeno su podrzavali slobu.
Malo si se preracunao

najbolji primeri su ti jaguaraka i blajbi....Cvileli za Slobu a sada svrsavaju na koaliciju DS+SPS+LDP

Ček samo da nadjem broj Velike Srbije, ko je plakao za Slobom, bilo na naslovnoj strani...
Toma tad bio tamo...

Bilo je dobro dok je Sloba mogao da ih drzi pod kontrolom, ali su se osilili kad su dobili zaledjinu sa Zapada.

Pitam se, da je Sloba bio onakav kakvim ga predstavljaju, i da je u ono vreme ofikario Vuka, Djindjica i Djukanovica, kako bi se nadalje odvijale stvari... :think:

Pa sto to nije uradio imao je za Djukanovica dole sedmi bataljon koji je mogao da kontrolise celu CG. A ove ovde zna se kako se radi kad neko rovari protiv drzave ,samo ih odjednom nema otisli negde.

Ček samo da nadjem broj Velike Srbije, ko je plakao za Slobom, bilo na naslovnoj strani...
Toma tad bio tamo...

Да ли ико тврди да није тако?
Ма има тога колико хоћеш, сви знамо...такође провери да ли међу плакачима и носачима ковчега постоји неко ко случајно седи у овој влади...

Него ко још од нас који смо били на тргу није био патриота и није диза три прста?
ко од нас који смо били на тргу још увек подржава драмосере попут Вука и оно на шта његова политика данас личи?
Ко је од нас који смо били на тргу почео да подржава Слобу и његове?

Један одговор на сва три питања - НИКО!

А већина који су тада подржавали Слобу и дан данас подржавају његов СПС и радују се што владају заједно са ДС и ЛДП

Poslednja izmena:
Malo si se preracunao

Vracarac, ako dobro pratim tvoj razvojni put na ovom forumu, ti si od onih koji bi prvo da potamane manjine, a posle da predju na penzionere, pa na invalide, jel' da? :think:

Inace, ja sam kao srednjoskolac bio zadrti antimilosevicevac, SPO doduse nikad nisam vario, Djindjic mi je bio onako malo sumnjiv, ali sam se uzdao u OTPOR :dash:

Bas zbog te price... Gle' ove matore ostrbele budale, stari kadrovi, oni ce nesto... zatucano ideologijom, sve hoce s nama, a mi budale idemo uz vetar... i tako to...

Elem, odose stari sa ideologijom, dodjose mladi s vizijom i svi videsmo kako se to zavrsi...

E kad nemaš pojma...

Vidi, kad situacija zahteva Vučić može malo u Hag da brani Šešelja tj da mlati dnevnice a onda da ga opljuje kao najvećeg zlikovca

Opet, i DS zvao narod da ga policija mlati i premlaćuje a onda mrtvi ladni formiraju sa SPS-om koaliciju
Jes, nije to onaj SPS nego ovaj, mislim isti program samo nije isti vodja...

Koštunica jako protiv zapada i EU al za vreme njegove mu premijerske poziije ministar mu otpisao napad NATO alijanse na Srbiju... Nije bitna mala Milica, Amerika je istresla šta je imala a daće i donacije...

Back