- Poruka
- 14.452
da je ovo normalna zemlja Milosevici bi bili izmasakrirani kao porodica Causecku decembra 1989!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino što je zajedničko izmedju Vuka Draškovića i Slobodana Miloševića je činjenica da imaju žene iz pakla
Pa pricali jos odavno ljudi po Crnoj Gori ona je crnogorka poreklom. Bilo kako bilo, opasna je.
Лупаш безвезе. Вук никог није терао у погибију, баш напротив. Да није узвикнуо онај "Јуриш!" имао би на стотине мртвих патриота од стране бољшевичко-издајничке полиције која је прва кренула да разбије мирне протесте и то са леденом водом и војним сузавцем по јакој хладноћи и ветру!..
Али кад је кренуо тај јуриш - комунисти се повукли у паници.
Тенкове ЈНА је та гамад извела и то их је спасило, уместо да су те тенкове извели у Загребу и ухапсили њиховог генерала усташу Туђмана!..![]()
Ајооој буразеру колики си ти паћеник.....
Е, ајде се прво мало описмени, научи основни правопис па онда другима спочитавај о "глупости и наивности". Јел важи?
Tog 9-og marta Vuk se uplasio mase koja je posla za njim .Bukavlno se prestravio onim sto se dogadjalo na ulici i hteo je da spusti loptu jer nije bio spreman za drugi korak. To je bio njegov vrhunac i od tada konstantno pada .Milosevic je izveo vojsku smirio situaciju u gradu i zali Boze poginule.
Tačno Sergian,a možda bi smo stigli i pre do svoje samostalne države,a ne bi se potucali po okrajcima Jugoslavije.Za to ne možemo da krivimo samo Miloševića,jer mu je u tome,paradoksalno ali tačno,pomagao i sav "nevladin sektor" i demokratska opozicija.Uplašili su se nacionalnog kao dobri đaci komunističke škole.
Ja sam cula da njega Danica bije kad se pijan vrati kuci (ranije kad je jos pio).
edit: Da toliki strah muz ima od zene, pa gde to ima?!
Znaci da nema karakter.
![]()
![]()
ovo su bile patriote... i ostale... inteligencija s prosto ocrtavala... do rata je moralo da dodje...
Jedino što je zajedničko izmedju Vuka Draškovića i Slobodana Miloševića je činjenica da imaju žene iz pakla
Drugar....izbegavas odgovor na temi koju si sam postavio...ali evo da ponovim
greška...ima još par zajedničkih stvari
-Vukovo ministrovanje kod Miloševića
-Vukovo rušenje Đinđića sa mesta gradonačelnika, uz pomoć SPS
-Vukova izjava da je "gospodimn Milošević jako šarmantan čovek"
-Sedenje SPO i SPS u istoj vladi
...ima još ali ovo mi je prvo palo na pamet
nije frka ako ne znas ili nisi obavesten ali nije lepo da se pravis lud....nisi valjda toliko los covek (vokabular tvojih istomisljenika) pa da ne mozes da se suocis sa par cinjenica?
Они који су подржавали СПС 90-их то су чинили због Милошевића. Након што су ови оформили владу са ДС-ом велики број је вратио чланске карте и зато је буцко попуњавао редове са педерима и режисерима.Ne, patriote su bile na Trgu...ovo su oni koji podrzavaju sadasnju vlast u kojoj je SPS a svojevremeno su podrzavali slobu.
Malo si se preracunao
najbolji primeri su ti jaguaraka i blajbi....Cvileli za Slobu a sada svrsavaju na koaliciju DS+SPS+LDP
Они који су подржавали СПС 90-их то су чинили због Милошевића. Након што су ови оформили владу са ДС-ом велики број је вратио чланске карте и зато је буцко попуњавао редове са педерима и режисерима.
Овај СПС и онај СПС. Ниђе везе.
Ne, patriote su bile na Trgu...ovo su oni koji podrzavaju sadasnju vlast u kojoj je SPS a svojevremeno su podrzavali slobu.
Malo si se preracunao
najbolji primeri su ti jaguaraka i blajbi....Cvileli za Slobu a sada svrsavaju na koaliciju DS+SPS+LDP
Bilo je dobro dok je Sloba mogao da ih drzi pod kontrolom, ali su se osilili kad su dobili zaledjinu sa Zapada.
Pitam se, da je Sloba bio onakav kakvim ga predstavljaju, i da je u ono vreme ofikario Vuka, Djindjica i Djukanovica, kako bi se nadalje odvijale stvari...![]()
Ček samo da nadjem broj Velike Srbije, ko je plakao za Slobom, bilo na naslovnoj strani...
Toma tad bio tamo...
Ne, patriote su bile na Trgu...ovo su oni koji podrzavaju sadasnju vlast u kojoj je SPS a svojevremeno su podrzavali slobu.
Malo si se preracunao
Drugar....izbegavas odgovor na temi koju si sam postavio...ali evo da ponovim
greška...ima još par zajedničkih stvari
-Vukovo ministrovanje kod Miloševića
-Vukovo rušenje Đinđića sa mesta gradonačelnika, uz pomoć SPS
-Vukova izjava da je "gospodimn Milošević jako šarmantan čovek"
-Sedenje SPO i SPS u istoj vladi
...ima još ali ovo mi je prvo palo na pamet
nije frka ako ne znas ili nisi obavesten ali nije lepo da se pravis lud....nisi valjda toliko los covek (vokabular tvojih istomisljenika) pa da ne mozes da se suocis sa par cinjenica?