U susret 9. Martu

Da je 9. mart '91 uspeo, ne bi bilo ni rata ni iceg i sigurna sam da bismo bili u rangu Slovenije po razvijenosti, bar.

Medjutim, kada sa ove vremenske distance pogledam SPO, onda shvatam da mozda i ne bi tako bilo, jer je to davno postala stranka lopova i vlastoljubaca.

Лупаш безвезе. Вук никог није терао у погибију, баш напротив. Да није узвикнуо онај "Јуриш!" имао би на стотине мртвих патриота од стране бољшевичко-издајничке полиције која је прва кренула да разбије мирне протесте и то са леденом водом и војним сузавцем по јакој хладноћи и ветру!..
Али кад је кренуо тај јуриш - комунисти се повукли у паници.:mrgreen:

Тенкове ЈНА је та гамад извела и то их је спасило, уместо да су те тенкове извели у Загребу и ухапсили њиховог генерала усташу Туђмана!..:rtfm:

И ово је тачно, јер смо у том тренутку добијали жестоке батине када је мурија од дома ЈНА кренула у офанзиву и то коњица, транспортери и пешадија, чак је и одред са керовима пуштен на нас, да Вук није викнуо јуриш, прегазили би нас.

Da je 9. mart '91 uspeo, ne bi bilo ni rata ni iceg i sigurna sam da bismo bili u rangu Slovenije po razvijenosti, bar.

Medjutim, kada sa ove vremenske distance pogledam SPO, onda shvatam da mozda i ne bi tako bilo, jer je to davno postala stranka lopova i vlastoljubaca.

91. је његова прича о монархији и пријатељству са "крунисаним" земљама могла да пије воду, после се изгубио у маглама сопственог ега.

Брачни су пар, нормална је интеракција...
Мислим да га је, уместо дрозе схебао онај сир из мјешине прља, прца, како га већ зову...

Ja sam cula da njega Danica bije kad se pijan vrati kuci (ranije kad je jos pio).

edit: Da toliki strah muz ima od zene, pa gde to ima?!

Znaci da nema karakter.

Poslednja izmena od moderatora:
Шта рећи....није потребно много речи....прва пропуштена прилика .........

Вук је тада изгледао као човек а испоставило се да је љига...

Све остало је познато.

Ja sam cula da njega Danica bije kad se pijan vrati kuci (ranije kad je jos pio).

edit: Da toliki strah muz ima od zene, pa gde to ima?!

Znaci da nema karakter.

Ne da ga bije nego ga tuče i mlati čas na nokaut čas na poene i to toliko toliko da je ono u Budvi morao da kaže da ga okrznuo metak....

Nego, da ja tebe pitam oko ovog drugog dela...
Evo recimo zamisli ti i ja u braku i ja ti se vraćam trezan i gladan sa gradjevine svaki dan a kad stigne plata mortus pijan. Samo legnem pored tebe i ništa ne radim...

Sad nešto razmišljam da si ti bila na gradjevini a ja te čekao kod kuće pa ti bila plata i ti došla pijana pa još takva legla do mene samo da hrčeš i testerišeš.... Živa nisam šta bih ti uradila, mislim ono kako mi žene kažemo kad dogori - ebo me ceo svet ako te ne bih premlatila ! :lol:

:heart:

Мислим да је неко са стране желео понављање '41. и поделу на партизане и четнике, како би ослабио српски корпус који се налазио пред борбом за опстанак на свом вековном простору.

Рата би било неминовно, јер су га форсирале Европска економска заједница и НАТО.

Мислим да је неко са стране желео понављање '41. и поделу на партизане и четнике, како би ослабио српски корпус који се налазио пред борбом за опстанак на свом вековном простору.

Рата би било неминовно, јер су га форсирале Европска економска заједница и НАТО.

blood-money.jpg

Treba samo uporediti ondašnji javni dug SFRJ i sabrati današnja dugovanja svih bivših republika

Izmajmunisali su nas ko najveće budale udarajući na nacionalnu sujetu
Danas, eliminišu brutano svakog ko je bio svedok njihovih ciljanih "pregovora" sa svim stranama
Samo "oni" znaju koga su šta lagali....

Možemo mi da se tešimo do sutra ujutru kako su poumirali neki američki generali sa okrvavljenim rukama, nekoliko zapadnih političara pa čak i sudija u Hagu ali svejedno neko je doživeo orgazam samo zato što je uvećao kapital dok mi ovde i dan danas brojimo grobnice

To što ćemo svi umreti na kraju ne opravdava to što smo dopustili da nam syebu državu sa lepom zajednicom
Odrastali smo zapravo pod "staklenim zvonom" i kako to obično biva sa prezaštićenom decom, izalazak u svet je suviše fatalan

Све остало је познато.

О испушениј лули "ВУк Манити", све је речено. Мало је људске љигавости
недоследности и превртљивости коју Манити није испробао. Попушио Вук! ;)

Tog 9-og marta Vuk se uplasio mase koja je posla za njim .Bukavlno se prestravio onim sto se dogadjalo na ulici i hteo je da spusti loptu jer nije bio spreman za drugi korak. To je bio njegov vrhunac i od tada konstantno pada .Milosevic je izveo vojsku smirio situaciju u gradu i zali Boze poginule.

narodno_pozoriste_beograd.jpg

Milošević na vlasti Vuk na trgu...

A gde su bili Šešelj, Djindjić, Vučić, Nikolić, Pop Lazić, Vulin, Palma, Koštunica i sl.?

Njihovi najviše laju o 9-martu...
Bol što nisu učestvovali ili su podržavali Miloševića sa sve Mirom koja ga upokojila...

Poslednja izmena:
Jedino što je zajedničko izmedju Vuka Draškovića i Slobodana Miloševića je činjenica da imaju žene iz pakla

greška...ima još par zajedničkih stvari

-Vukovo ministrovanje kod Miloševića
-Vukovo rušenje Đinđića sa mesta gradonačelnika, uz pomoć SPS
-Vukova izjava da je "gospodimn Milošević jako šarmantan čovek"
-Sedenje SPO i SPS u istoj vladi

...ima još ali ovo mi je prvo palo na pamet

narodno_pozoriste_beograd.jpg

Milošević na vlasti Vuk na trgu...

A gde su bili Šešelj, Djindjić, Vučić, Nikolić, Pop Lazić, Vulin, Palma, Koštunica i sl.?

Njihovi najviše laju o 9-martu...
Bol što nisu učestvovali ili su podržavali Miloševića sa sve Mirom koja ga upokojila...

...наставимо низ...Чеда, Кораћ, Расим, Чанак, Дачић....

П.С.
Коштуњави је био у ДС

Deveti mart je danas predmet analiza primenom dodatne pameti.Tada je to bio izraz kolektivne volje.Jeste SPO pozvao,ali nisu to bile nikakve stranačke demonstracije.U ostalom tada SPO i nije bio stranka nego pokret.
Druge opozicione stranke,a nije ih bilo sem Demokratske baš ni nešto mnogo značajnih,su se brzo pokajale što nisu htele mda učestvuju u tom događaju i od tada se taj 9.mart počinje da svojata.
Činjenica je da predstave o 9.martu koje se danas nude odgovaraju najviše onima koji su ,bilo iz neodlučnosti,straha,ili slušanja svojih partijskih centrala,izbegli da u njemu učestvuju ,ili bili samo posmatrači.To da je "demokratska opozicija" munjevito reagovala videvši da može iz toga da izvuče "benefit",kako oni danas to vole da kažu,videlo se već oko "Terazijske česme".
O tome kakve su promene došle,kako je SPO postao stranka od pokreta i kuda je i kako ta stranka otišla,kao i o ulozi Vuka u tome ,je sve rečeno na drugim temama.
Slažem se Bakunjine da se se ta kolektivna volja odnosi i na druge režime.

Све остало је познато.

Vuk je slabic i gubitnik,muva bez glave,ali bas muva obican insekt,tako ce i zavrsiti! prva i najvaznija prilika.jer nije bilo potpomognuto sa strane kao 5.10.2000. koji je dosao kasno.pitanje je dal bi se izbegli ratovi,ali jedno je sigurno,izbegla bi se 10godisnja diktatura i despotija slobodana milosevica(namerno mala slova)

Back