U sta sam se pretvorio ...

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro dobro necemo sad da se gadjamo crvicima :eek:

blistash ti breJ :zag:

E pa sad necemo, sad sam momentalno poleptirio. :rumenko: :) :cmok: :hvala:

Kontam da se vidi po meni da sam prilicno jednostavan, mozda detinjasto infantilan uprkos godinama, zene to nepogresivo izvale. Znas verovatno kakve su medicinske sestre i lekarke, uvek najezene, u frci, negativne prema vecini pacijenata, i tokom proteklih meseci dok sam imao posla ne sa njima vec kod njih primetio sam da uspevam da ih nenamerno sharmiram, ili mozda da izazovem neku vrstu sazaljenja, u svakom slucaju neka njihova blagost se ispoljavala prema meni, i bas me to iznenadilo.

... starim ja, a u ljubav vjere nemam ... ne znam da li je imam uopste.

U sta ste se pretvorili dame i gospodo, iz tamo nekad osobe koja moze da vam se cini eonima daleko ? Kakva zvjerka ste postali, ili ste mozda od gusjenice leptir nastali ( u ye rima ) ? Jel nestala bez traga sva nevinost vaseg bica, dok zbog zaraslosti ne moze da se vidi put do izvora zivotne ljepote, ili jos malo dijete cuci u vama ?

Koliko ste izgubili, a koliko dobili ... da li su sve bile obmane ili ponesto izgubljeno usput je imalo stvarnu vrijednost ? Plasi li vas nekad vasa ruznoca ?

Uh, bre, brate, preteška ti je tema....!
Ne bih da je skrnavim i zajebavam se, a snage nemam da joj ozbiljno pristupim ....
Sav smisao života je tu !

E pa sad necemo, sad sam momentalno poleptirio. :rumenko: :) :cmok: :hvala:

Kontam da se vidi po meni da sam prilicno jednostavan, mozda detinjasto infantilan uprkos godinama, zene to nepogresivo izvale. Znas verovatno kakve su medicinske sestre i lekarke, uvek najezene, u frci, negativne prema vecini pacijenata, i tokom proteklih meseci dok sam imao posla ne sa njima vec kod njih primetio sam da uspevam da ih nenamerno sharmiram, ili mozda da izazovem neku vrstu sazaljenja, u svakom slucaju neka njihova blagost se ispoljavala prema meni, i bas me to iznenadilo.

e nemam pojma ..ja imam posla samo sa medicinskom bracom :lol:
al dok te ne bole, onda te vole :zag:
il obratno
ko ce ga sad znati kako bol i lol uravnoteziti .

e nemam pojma ..ja imam posla samo sa medicinskom bracom :lol:
al dok te ne bole, onda te vole :zag:
il obratno
ko ce ga sad znati kako bol i lol uravnoteziti .

:lol: Moju komsinicu nutricionistu redovno spopadaju matori tipovi jer misle da je fizioterapeut po struci, jedva cura uspeva da ih opasulji.

A zasto i traziti ravnotezu, pustis da se oscilacije preplicu, dok im se amplitude ne ujednace, harmonicnost se ne moze postici, ali mogu se smanjiti odstupanja sto je dovoljno za kakav takav sklad. Samo treba imati malo dobre volje i strpljenja. :) Ljubav je komplikovana, nikad se ne javlja bez primesa mazohizma. :)

:zag:

U sta ste se pretvorili dame i gospodo, iz tamo nekad osobe koja moze da vam se cini eonima daleko ? Kakva zvjerka ste postali, ili ste mozda od gusjenice leptir nastali ( u ye rima ) ? Jel nestala bez traga sva nevinost vaseg bica, dok zbog zaraslosti ne moze da se vidi put do izvora zivotne ljepote, ili jos malo dijete cuci u vama ?

Koliko ste izgubili, a koliko dobili ... da li su sve bile obmane ili ponesto izgubljeno usput je imalo stvarnu vrijednost ? Plasi li vas nekad vasa ruznoca ?
(otkud ova tema na ovom pdf/u? :think:)

a dobro..sve je to normalno,koliko moze biti normalno,odraz je vremena u kome zivimo,vremenu gde se ne ceni ljudskost,normalno je da ce biti takvo stanje stvari barem generalno,u vecini slucajeva.

ruzan sam brale ko lopov, ups ebace mei RKL mjajku, funfcig ojro na nju

Back