Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.842
Najveci deo tih Crnogoraca se smatra i Srbima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uradila u krajiskim vukojebinama.
Glupsto do 20 veka su Crnogorci samo bili oni oko Cetinja a ne Hercegovci ili oni u Raskoj, niti u Podgorici, niti na moru nisu se ljudi zvali Crnogorcima.
Hercegovac je Hercegovac, a Crnogorac je Crnogorac.
To bi znao da si Hercegovac...ili Crnogorac.
Нико као ја срчано не брани Црну Гору у Србији. Једнако себе сматрам Србином и Црногорцем. Ако је краљ Никола оба идентитета успео да помири у себи, могу и ја.
Eto ćeš me ti naučit što su mi preci bili...![]()
Истина.U Srbiji je vise Crnogoraca nego u Crnoj Gori.
Pa sramno je to da moram, da ti ocigledno neznas.
Istina je da je i Mile Djukanovic - Velikosrbin!Истина.
Лепо би било да је тако, тј. да је притајени великосрбин.Istina je da je i Mile Djukanovic - Velikosrbin!
Znam i više nego dobro, ja to znam jer je ostalo u porodici, a ti misliš da znaš jer si pročitao neđe na internetu članak nekog kvaziistoričara![]()
Лепо би било да је тако, тј. да је притајени великосрбин.
Kog kvaziistoricara mislis, inace ti radis samo crnogorsku mitomaniju koja vise dolicuje Dereticu.
Ostalo u porodicu pa hajde ili znas tvog praprapradedu licno.
Crnogorsko ime u Hercegovini do Nikole se nigde nije pojavilo.
opet kazem...srbija mora pod hitno da uvede reciprocitet u odnosima medju nacionalnim manjinama...koja prava imaju srbi u susednim zemljama takva da imaju i nacionalne manjine tih zemalja u srbiji---NI VISE NI MANJE...

Да, то су држављани Црне Горе.u srbiji ima 260 000 crnogoraca.
toliko je iznosio i spisak koji je kostunica nosio u brisel uoci otcepljenja.

Браво. Једно је политичка елита, а друго је народ. И ја у кући држим капу са црногорским званичним грбом поред капе са званичним грбом, мајцу са обележјима Српства поред мајице са обележјима Црне Горе.
Не, него ћеш ти да ме учиш ко сам и шта сам и где да живим. Сам ћу да изаберем да ли желим да видим у Србији или Црној Гори.Pa i ti si neka politicka elita( crnogorska) u Srbiji. Drzis grbove crnogorske, a rodjen si u Srbiji?
Onda ces svojim sinovima objasnjavati da su oni u stvari Crnogorci? Pa sto se bre ne vratite svi od reda
u tu svoju lepu otadzbinu? Ne mozes u Srbiji biti malo Crnogorac,malo Srbin.
Bilo kojeg, svejedno je kad istoriju učiš na internetu i blogovima.
Izgleda da ti je logika baš jača strana...Ne, ne znam, al ga je znao recimo moj đed... to se prenosi s koljena na koljeno, a za prađeda recimo postoje i dokazi ko je i što je bio.
Mozda mislis na tebe zna se sta su na pocetku bili Crnogorci bili a sta nisu ljudi u Niksicu nisu bili.
Nazivati Srbe mitomane a lupiti onda toliku glupost i kao izvor onda navesti babu je smesno i zalosno.
Vi niste prihvatali tudju vlast tamo gde niko i nije hteo da vam bude vlast.Sta ce nekom ta brda i planine.Kome to treba?A te slavne opevane bitke koje ste vodili...Sta reci?....Tuca izmedju momaka dva kvarta u Novom Sadu je mnogobrojnija i zesca od tih vasih slavnih bitaka.Samo sto ste vi uvek bili i ostali majstori u manipulacijama pa im pridajete toliko znacaja i junastva.Opet kazem kompleksi,kompleksi i kompleksi.A znaš kad će Srbija bit pojma za Albaniju?Načekaćete se... Kao i kad smo mi u pitanju... Vazda ste bili vazali i tuđinu služili, a oslobađali se zadnji kad više svi dignu budu i oslobode se tuđinske vlasti. To što nijesmo klečali ni pred kim govori da nijesmo prihvatali tuđu vlast, mada me ne čudi da ti za to ne znaš. Nikakvi to kompleksi nijesu. A evo jedne vaše loše osobine... ja sam kritikovao njega koji je porijeklom iz Crne Gore, a ti, tipično srpski, guraš svoj nos tamo đe mu nije mjesto.
Vi niste prihvatali tudju vlast tamo gde niko i nije hteo da vam bude vlast.Sta ce nekom ta brda i planine.Kome to treba?A te slavne opevane bitke koje ste vodili...Sta reci?....Tuca izmedju momaka dva kvarta u Novom Sadu je mnogobrojnija i zesca od tih vasih slavnih bitaka.Samo sto ste vi uvek bili i ostali majstori u manipulacijama pa im pridajete toliko znacaja i junastva.Opet kazem kompleksi,kompleksi i kompleksi.