U Srbiji više Crnogoraca nego na prošlom popisu!

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam i više nego dobro, ja to znam jer je ostalo u porodici, a ti misliš da znaš jer si pročitao neđe na internetu članak nekog kvaziistoričara :roll:

Kog kvaziistoricara mislis, inace ti radis samo crnogorsku mitomaniju koja vise dolicuje Dereticu.

Ostalo u porodicu pa hajde ili znas tvog praprapradedu licno.

Crnogorsko ime u Hercegovini do Nikole se nigde nije pojavilo.

Kog kvaziistoricara mislis, inace ti radis samo crnogorsku mitomaniju koja vise dolicuje Dereticu.

Ostalo u porodicu pa hajde ili znas tvog praprapradedu licno.

Crnogorsko ime u Hercegovini do Nikole se nigde nije pojavilo.

Bilo kojeg, svejedno je kad istoriju učiš na internetu i blogovima.

Izgleda da ti je logika baš jača strana...:roll: Ne, ne znam, al ga je znao recimo moj đed... to se prenosi s koljena na koljeno, a za prađeda recimo postoje i dokazi ko je i što je bio.

Браво. Једно је политичка елита, а друго је народ. И ја у кући држим капу са црногорским званичним грбом поред капе са званичним грбом, мајцу са обележјима Српства поред мајице са обележјима Црне Горе.

Pa i ti si neka politicka elita( crnogorska) u Srbiji. Drzis grbove crnogorske, a rodjen si u Srbiji?
Onda ces svojim sinovima objasnjavati da su oni u stvari Crnogorci? Pa sto se bre ne vratite svi od reda
u tu svoju lepu otadzbinu? Ne mozes u Srbiji biti malo Crnogorac,malo Srbin.

Pa i ti si neka politicka elita( crnogorska) u Srbiji. Drzis grbove crnogorske, a rodjen si u Srbiji?
Onda ces svojim sinovima objasnjavati da su oni u stvari Crnogorci? Pa sto se bre ne vratite svi od reda
u tu svoju lepu otadzbinu? Ne mozes u Srbiji biti malo Crnogorac,malo Srbin.
Не, него ћеш ти да ме учиш ко сам и шта сам и где да живим. Сам ћу да изаберем да ли желим да видим у Србији или Црној Гори.

Bilo kojeg, svejedno je kad istoriju učiš na internetu i blogovima.

Izgleda da ti je logika baš jača strana...:roll: Ne, ne znam, al ga je znao recimo moj đed... to se prenosi s koljena na koljeno, a za prađeda recimo postoje i dokazi ko je i što je bio.

Mozda mislis na tebe zna se sta su na pocetku bili Crnogorci bili a sta nisu ljudi u Niksicu nisu bili.

Nazivati Srbe mitomane a lupiti onda toliku glupost i kao izvor onda navesti babu je smesno i zalosno.

Poslednja izmena:
Mozda mislis na tebe zna se sta su na pocetku bili Crnogorci bili a sta nisu ljudi u Niksicu nisu bili.

Nazivati Srbe mitomane a lupiti onda toliku glupost i kao izvor onda navesti babu je smesno i zalosno.

Ja vrlo dobro znam što su bili Crnogorci i ljudi u Nikšiću, moja je porodica staronikšićka i dobro znam ko su i što su bili... a ne da me ti učiš koji si u životu 2 puta bio u Nikšiću... ako si ikad i bio...

A znaš kad će Srbija bit pojma za Albaniju? :hahaha: Načekaćete se... Kao i kad smo mi u pitanju... Vazda ste bili vazali i tuđinu služili, a oslobađali se zadnji kad više svi dignu budu i oslobode se tuđinske vlasti. To što nijesmo klečali ni pred kim govori da nijesmo prihvatali tuđu vlast, mada me ne čudi da ti za to ne znaš. Nikakvi to kompleksi nijesu. A evo jedne vaše loše osobine... ja sam kritikovao njega koji je porijeklom iz Crne Gore, a ti, tipično srpski, guraš svoj nos tamo đe mu nije mjesto.
Vi niste prihvatali tudju vlast tamo gde niko i nije hteo da vam bude vlast.Sta ce nekom ta brda i planine.Kome to treba?A te slavne opevane bitke koje ste vodili...Sta reci?....Tuca izmedju momaka dva kvarta u Novom Sadu je mnogobrojnija i zesca od tih vasih slavnih bitaka.Samo sto ste vi uvek bili i ostali majstori u manipulacijama pa im pridajete toliko znacaja i junastva.Opet kazem kompleksi,kompleksi i kompleksi.

Vi niste prihvatali tudju vlast tamo gde niko i nije hteo da vam bude vlast.Sta ce nekom ta brda i planine.Kome to treba?A te slavne opevane bitke koje ste vodili...Sta reci?....Tuca izmedju momaka dva kvarta u Novom Sadu je mnogobrojnija i zesca od tih vasih slavnih bitaka.Samo sto ste vi uvek bili i ostali majstori u manipulacijama pa im pridajete toliko znacaja i junastva.Opet kazem kompleksi,kompleksi i kompleksi.

A ko ti drži taj tvoj Novi Sad, kad si toliko pametan? Ko su gazde u tom Novom Sadu? :think:

Back