Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Na kraju ce se ispostaviti da je ova informacija lazna i da ce broj Crnogoraca biti isti ili manji.
Iz prostog razloga sto je 2002. jos uvek postojala ne Srbija i Crna Gora, nego Jugoslavija, i dosta ljudi se izjasnilo kao Crnogorci jer se ponose regije iz koje vuku korene, po logici "sve je to isto".
Medjutim, posto se u medjuvremenu dogodilo puno stvari koje su dovele odnose Srbije i Crne Gore na niske grane i koje su pokazale da nije svejedno, dosta ljudi ce se izjasniti kao pripadnici nacije koja je predominantna u drzavi u kojoj zive.
Iz prostog razloga sto je 2002. jos uvek postojala ne Srbija i Crna Gora, nego Jugoslavija, i dosta ljudi se izjasnilo kao Crnogorci jer se ponose regije iz koje vuku korene, po logici "sve je to isto".
Medjutim, posto se u medjuvremenu dogodilo puno stvari koje su dovele odnose Srbije i Crne Gore na niske grane i koje su pokazale da nije svejedno, dosta ljudi ce se izjasniti kao pripadnici nacije koja je predominantna u drzavi u kojoj zive.

Načekaćete se... Kao i kad smo mi u pitanju... Vazda ste bili vazali i tuđinu služili, a oslobađali se zadnji kad više svi dignu budu i oslobode se tuđinske vlasti. To što nijesmo klečali ni pred kim govori da nijesmo prihvatali tuđu vlast, mada me ne čudi da ti za to ne znaš. Nikakvi to kompleksi nijesu. A evo jedne vaše loše osobine... ja sam kritikovao njega koji je porijeklom iz Crne Gore, a ti, tipično srpski, guraš svoj nos tamo đe mu nije mjesto.