U Srbiji više Crnogoraca nego na prošlom popisu!

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ko ti drži taj tvoj Novi Sad, kad si toliko pametan? Ko su gazde u tom Novom Sadu? :think:

:hahaha:Taj na koga misliš da drži Novi Sad ustvari me drži za onu stvar.Opet zike ispoljavaš komplekse .Kako neko može da drži jedan grad i da bude glavni u njemu.To je samo u vašim iskopleksiranim glavama tako.Novi Sad niko ne drži.Novi Sad pripada svim novosadjanima.Nije ovo divlji zapad.Ako misliš da tvoji sunarodnici drže Novi Sad tako što se bave kriminalom i stekli su kriminalom neku vrstu bogatstva i povezani su u nekoj vrsti plemena ko indijanci,onda to samo govori da sam bio u pravu kad sam rekao da vaše komplekse ne može da izleči ni Frojd ni hiljade psihijatara.:hahaha:Gazde u Novom Sadu:hahaha:E bože svašta.Evo sad sedim u kući i strepim šta će mi gazda Butorović narediti.:hahaha:

Poslednja izmena:
Сасвим је разумљиво да ће Црногораца сада бити више него на прошлом попису.На територији Војводине (" мултикултуталне"," мултијезичке"
"мултиконфесионалне" и још све оно " мулти - мулти" што Пајтић стално говори ) све " националне заједнице" ( националне мањине ) у сваком погледу су повлашћене, па се и део Срба ( оних "назови Срба" из " наши новци у нашем џепу" ) опредељују територијално, а не национално ( као " Војвођани " и " Војвођанке" су ! ). Дакле, све је јасно. Оно што следи је питање шта ће бити са Србима на територији Војводине када постану мањина? Хоће ли стваратаи своје " националне савете", или им је доста Матица српска; Хоће ли за посао морати да уче неки нови језик из корпуса " мултијезичности"? О не, неће морати, али без два језика "средине" нема шансе да постану ни вратари. Црногорци већ могу да се похвале да говоре и пишу два језика! Можда ће се и Војвођани / ке пријављивати као полиглоте ( српски, хрватски,црногорски, бошњачки..)

A ko ti drži taj tvoj Novi Sad, kad si toliko pametan? Ko su gazde u tom Novom Sadu? :think:

Novi Sad " drze" NENOVOSADJANI...ako mislis da su oni sto "drze" isti ONI kojima je dozvoljeno da ruse Petrovaradinsku tvrdjavu, da razapinju mesare i staklene zgrade po sred starog jezgra grada , to su ti koji prave ruglo od ovog grada. Oni nisu gazde , zikice, zapamti to...jer svaki Gazda se prema SVOME odnosi sa vise brige i postovanja, cuva i voli svoje.

Ima nas jos uvek pravih Novosadjana , a ti tvoji, za koje ti mislis da su Gazde..pa ne mogu ni oni vecno da traju ;)

Utakmica CG - Engleska, medju navijacima iz crnogorsih gradova i njihovim zastavama, nasao se i jedan srpski gradic :D obratite paznju na lijevi donji ugao

Prilozi

• 71909.jpg
    71909.jpg
    52,3 KB · Pregleda: 22
:hahaha:Taj na koga misliš da drži Novi Sad ustvari me drži za onu stvar.Opet zike ispoljavaš komplekse .Kako neko može da drži jedan grad i da bude glavni u njemu.To je samo u vašim iskopleksiranim glavama tako.Novi Sad niko ne drži.Novi Sad pripada svim novosadjanima.Nije ovo divlji zapad.Ako misliš da tvoji sunarodnici drže Novi Sad tako što se bave kriminalom i stekli su kriminalom neku vrstu bogatstva i povezani su u nekoj vrsti plemena ko indijanci,onda to samo govori da sam bio u pravu kad sam rekao da vaše komplekse ne može da izleči ni Frojd ni hiljade psihijatara.:hahaha:Gazde u Novom Sadu:hahaha:E bože svašta.Evo sad sedim u kući i strepim šta će mi gazda Butorović narediti.:hahaha:

Ne mislim ja samo na jednoga, Bato je samo jedan od zaslužnih građana Novog Sada :mrgreen: Al vam se u gradu pitaju Crnogorci, i to uglavnom moji Nikšićani. :mrgreen:

Novi Sad " drze" NENOVOSADJANI...ako mislis da su oni sto "drze" isti ONI kojima je dozvoljeno da ruse Petrovaradinsku tvrdjavu, da razapinju mesare i staklene zgrade po sred starog jezgra grada , to su ti koji prave ruglo od ovog grada. Oni nisu gazde , zikice, zapamti to...jer svaki Gazda se prema SVOME odnosi sa vise brige i postovanja, cuva i voli svoje.

Ima nas jos uvek pravih Novosadjana , a ti tvoji, za koje ti mislis da su Gazde..pa ne mogu ni oni vecno da traju ;)

I ja kažem da se treba prema svemu tome odnositi sa poštovanjem, jer je NS grad sa velikom kulturnom zaostavštinom i zaista jedan prelijep grad... Al, bez obzira na sve to, zna se ko vedri i oblači Novim Sadom...

Back