Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
U Negotinu za 7.374 više birača nego stanovnika po poslednjem popisu
Snimati mobilnim telefonima ceo dan ulaz u zgradu za glasanje, ako se ne složi broj snimnjenih mobilnim telefonom koji uđu u zgradu taj dan sa brojem glasalih u Zapisniku dignuti Ustanak
jako mali deo ljudi kad ode u inostranstvo odjavi prebivalište u MUP-u. S obzirom da imaju prebivalište oni su na biračkom spisku ali kako ne žive tu oni nisu prisutni pri popisu
Kako su dosli na vlast,koriste mrtve kao birace.Ja na moju adresu dobijam dva listica,zena koje su umrle pre dosta godina,moj stariji komsija ih je znao i kaze preko 20 godina.Ne nosim listice na biraliste,ali ih oni imaju u spisku i dodaju ih sebi.
Kako su dosli na vlast,koriste mrtve kao birace.Ja na moju adresu dobijam dva listica,zena koje su umrle pre dosta godina,moj stariji komsija ih je znao i kaze preko 20 godina.Ne nosim listice na biraliste,ali ih oni imaju u spisku i dodaju ih sebi.