Ni na njih mi ne lici.
Mozda razlicit psiholoski sklop,ali pre drugaciji pristup.
Mozda razlicit psiholoski sklop,ali pre drugaciji pristup.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Markelja:Ti zaista mislis da ce Izrael mirno posmatrati kako ce neki ludi Persijanac pokusati da ga zbrise???
Ne nego ne zelim da negiram zato sto ne poznajem,vec pokusavam da se priblizim i upoznam.AKHENATON:Moj je racionalisticki.....A tvoj je istina je zato sto verujem da je istina..ne znam kako da nazovem taj pristup - bajkovitim...
Romansa:Ne nego ne zelim da negiram zato sto ne poznajem,vec pokusavam da se priblizim i upoznam.
Romansa:Ta 'sila' se zastupa sama,a ne znam kako je lakse verovati u bezlicno nego Licno?????
Ma Ko On bio,jer ne prihvatam da je Bog nesto.Sam pojam je lican,a licnost ima i licno ime.
Necu da pustam masti na volju....Romansa:Zdrav razum,nije masta.
Jedini si ovde neistomisljenik sa kojim moze da se razgovara(od onih koje sam srela)
Goddess of the far east:Racio je kategorija koja ne može nikako da se veže za pojam vere.Racio traži dokaze i isključivo dokaze.

Rujevit:Потписујем и ја ово што су Богиља и Акхенатон написали.
Подсетио бих само да су пре рационалиста и просветитеља, глас разума истицали и у старој Грчкој. Софисти су начели ту тему, критикујући стара веровања и митско поимање света и збивања у природи. Стога ће их називати и филозофима ума. Касније ће ову тезу још више развити Сократ тезом да прави увид долази само унутрашњом спознајом. Човек се се може и мора ослонити само на свој разум како би увидео праву стварност и стога је Сократ изразити рационалиста. Дакле умно опажање!
Rujevit:Потписујем и ја ово што су Богиња и Акхенатон написали.
Подсетио бих само да су пре рационалиста и просветитеља, глас разума истицали и у старој Грчкој. Софисти су начели ту тему, критикујући стара веровања и митско поимање света и збивања у природи. Стога ће их називати и филозофима ума. Касније ће ову тезу још више развити Сократ тезом да прави увид долази само унутрашњом спознајом. Човек се се може и мора ослонити само на свој разум како би увидео праву стварност и стога је Сократ изразити рационалиста. Дакле умно опажање!
on jedini josh uvek misli da takav razgovor ima smisla...Romansa:Zdrav razum,nije masta.
Jedini si ovde neistomisljenik sa kojim moze da se razgovara(od onih koje sam srela)
Bas je u tome stvar sto Sveto Pismo nije registar preciznih podataka i svako ko zeli da utvrdi tacnost nekog dogadjaja i njegove detalje moze samo poci od Biblije ( ako se pominje takav dogadjaj ) pa zatim krenuti da traga.AKHENATON:Ima istinitih prica u svetom pismu, ne sporim, ali su uglavnom mnogo ufilovane i upakovane, da uopste ne lice na one koje se nalaze u drugim dokumentima.