u proslosti Magog i Persija, a danas... vs Izrael

AKHENATON:
Kakava bre biblijska pretskazanja, Jezekija, Danilo i ostali, baba Vanga je majstor za njih .....:lol: :lol: :lol: :lol:

vanga.jpg
Ко теби уопште брани да верујеш у баба Вангинално пророчанство?

AKHENATON:
Jao sram te bilo, vredjas zenu koja je sav prihod koji je isao njoj od prorocanstava ulozila u izgradju pravslavnog hrama...ccccc. Stidi se..
Одрасли опште с децом прилично карикатурално. Ми се не сећамо како су нам се велики обраћали док смо били мали, али кад порастемо, углавном понављамо обрасце...
Статистички је занемарљив број оних одраслих који сматрају да деца имају већу отвореност ка свеколикој стварности подразумевајући ту спремност за прихватање „познатарија” и за истраживање „непознатарија”.
Мало је одраслих који верују да деца – иако су мала – нису глупа, па са њима на равној нози размењују ставове и о „тешким темама”.
Најбројнији су, заправо, одрасли који у сусрету с децом одједном постају натприродно креативни и измишљају нове језике (Бу-бу-бууу, ци-ци-ци. Шу-шу-шу? Ееееееее...) позивајући одмах све редом да овере како се они с бебама – и мало старијим бебама, па и маторим бебама – савршено разумеју! Из истог ћошка је и она (добра???) стара: Где зека пије воду? Познато? Како да не! Чим почну да опште с јавношћу, мале (по броју месеци „живог” присуства на Планети) одмах приупитају то (као јако важно и особито паметно): Где зека пије воду? Кад их мали гледају забезекнуто, ови се бооогато хране својом одраслошћу (јесте, они знају, а мали не!). Великодушно им онда отварају своје повлашћене просторе знања и откривају вееелику тајну: Ту!Ту!Ту! (кажу, тако је, оним новим језиком, који је само њима и малим саговорницима разумљив, али пошто су мали глупи, онда им они и покажу Ту!Ту!Ту! подешавајући свој велики прст на њихов мали длан). Јееесте – верује се и вековима доказује – малима треба неко време да спознају неке ствари. Научиће они. Увек има ко да се побрине. Ту!Ту!Ту! Где зека пије воду? Ту!Ту!Ту! Велики прст на мали длан. Где зека пије воду? Ту!Ту! Ту! Велики прст на мали длан. Ту!Ту!Ту! Браво! Опет, и другима да покажеш како ти знаш: Где зека пије воду? Ту!Ту! Ту! Мој прст на мој длан. Бравоо!!! Бравооо!!! Бравооо!!!
Не дај Боже да дође неки (башшш) велики, па да доказује како (башшш) његов зец уопште не пије воду! А има и таквиххх... и међу великима и међу зечевима. ПРОБЛЕМ!?! Док се такви не појаве међу нама, ми ћемо ове наше Бравооо!!! мале да научимо још и још...
Мали расту, а одрасли праве школе. Ту!Ту!Ту! Слова, цифре, речи, бројке, подаци... Писци, књиге... Шта је писац хтео да каже? То!То!То! Мали прст на велико чело. Велики увек и све најбоље знају. То!То!То! Мали прст на велико чело. Шта је писац хтео да каже? Твој прстић на моје чело. Видиш, Луис Керол је писао Алису по узору на своју малу рођаку која је имала дарове радозналости, логике, алтернативног и креативног мишљења, просуђивања и закључивања на основу... То!То!То! Испочетка, провери, опет, и другима да покажеш како ти знаш! Шта је писац хтео да каже? Ето, твој прстић на твоје чело... Шта смо научили? Бравоо!!! Бравооо!!! Бравооо!!!
Не дај Боже да дође неки (башшш) велики, па да доказује како је Луис Керол за Алису био надахнут својом малолетном комшиницом према којој је гајио сексуалне склоности... То!То!То!

Kapernaum:
Зар абортус није убијање? Ваљда си чула за превентиву.
Педерлук и лезбијанство је нормално?
Сексуални односи са животињама одобраваш?
Немој много да ....... ако имаш нешто против мене реци, а уколико сматраш да је ово горе нормално, свака ти част, онда са тобом више не дискутујем.

Cek sad mi nista nije jasno? Mozda sam glup!
Abortus je humani cin, jer stavi se u situaciju da je dete koje trudnica nosi iliti fetus preko plodove vode ustanovljena bolest i to dete dolaskom na svet bi propatilo, ti bi ga pustio da pati? Da roditelji koji nemaju materijalnih sredstava da izdrzavaju dete, u pocetnoj fazi urade abortus jer ipak je bolje od ostavljanja male bebe u domu.
Preventiva uvek postoji ali nije bas svako obrazovan, nekad zakaze, pa ljudi smo gresimo.
Nije pederluk nego homoseksualizam, da te razocaran normalno je jer sa naucne tacke gledista XY hromozomi su odradili posao drugacije nego kod hetero.
Koje zivotinje ti pominjes???

Copy/paste....:roll:

A sad da ti reknem:

Baba Vanga je predvidela navodno izmedju ostalog: bombardovanje Beograda 6. aprila 1941. godine, predskazanje smrti bugarskog cara Borisa koji ju je posetio godinu dana pre smrti, zemljotres u Skoplju, sudbinu italijanskog premijera Alda Mora, tačan datum smrti svoga muža itd.

Po tome je Vanga u istom rangu sa svim ovim biblijskim prorocima koji su navodno predskazali neke tamo dogadjaje...Dakle zakljucak - ZIVELA BABA VANGA.....:lol:

protheus:
Ma koji bre biblijski proroci, pa bibliju ni jedan covek nije shvatio kako treba ili na isti kalup ili svako kako mu odgovara. Svako je nalazio u tim redovima nesto sto im odgovara ako se to slucajno i desilo uau biblija je zasluzna Yea right

Jest u pravu si. Po tome ispada da je baba Vanga cak veci prorok od njih, jer su njena prorocanstva vrlo precizna....

JOS JEDNOM ZAKLJUCAK - ZIVELA BABA VANGA....

:lol: :lol: :lol:

AKHENATON:
Copy/paste....:roll:

A sad da ti reknem:

Baba Vanga je predvidela navodno izmedju ostalog: bombardovanje Beograda 6. aprila 1941. godine, predskazanje smrti bugarskog cara Borisa koji ju je posetio godinu dana pre smrti, zemljotres u Skoplju, sudbinu italijanskog premijera Alda Mora, tačan datum smrti svoga muža itd.

Po tome je Vanga u istom rangu sa svim ovim biblijskim prorocima koji su navodno predskazali neke tamo dogadjaje...Dakle zakljucak - ZIVELA BABA VANGA.....:lol:
Ако ти тако кажеш, боље је познајеш од мене, пошто ти је земљакиња.
А овај текст доле, очито да ниси схватио поенту, зато га коментаришеш као копи/пасте.

protheus:
Abortus je humani cin, jer stavi se u situaciju da je dete koje trudnica nosi iliti fetus preko plodove vode ustanovljena bolest i to dete dolaskom na svet bi propatilo, ti bi ga pustio da pati? Da roditelji koji nemaju materijalnih sredstava da izdrzavaju dete, u pocetnoj fazi urade abortus jer ipak je bolje od ostavljanja male bebe u domu.
Preventiva uvek postoji ali nije bas svako obrazovan, nekad zakaze, pa ljudi smo gresimo.
Nije pederluk nego homoseksualizam, da te razocaran normalno je jer sa naucne tacke gledista XY hromozomi su odradili posao drugacije nego kod hetero.
Ниси глуп, него не читаш

Kapernaum:
Ако ти тако кажеш, боље је познајеш од мене, пошто ти је земљакиња.
А овај текст доле, очито да ниси схватио поенту, зато га коментаришеш као копи/пасте.

Taj tekst sam vec sreo, zato je komentar copy-paste, a ti pod hitno atlas u ruke, pa nadji Pirot i nadji Petrič, pa vidi ko je kome zemljak i zemljakinja....Ajde.

Kapernaum:
Зар абортус није убијање? Ваљда си чула за превентиву.
Педерлук и лезбијанство је нормално?
Сексуални односи са животињама одобраваш?
Немој много да ....... ако имаш нешто против мене реци, а уколико сматраш да је ово горе нормално, свака ти част, онда са тобом више не дискутујем.

Kapi,Kapi šta ću ja sa tobom.Iznova i iznova me pogrešno intepretiraš.Zamenjuješ teze.Kao prvo nemam ništa protiv tebe,ali imam protiv stavova koji negiraju ljudska prava,slobodu i na kraju krajeva ljudsko dostojanstvo.I gde sam ja to rekla da je abortus kontraceptivno sredstvo.Svrstavam ga pre svega u krajnju nužnost.Seksualne odnose sa životnjama nisam niti spomenula niti citirala.

P.S

ŽIVELA BABA VANGA!!!!

Bi2:
Ja ne mogu da se snadjem !.. :shock: Kakvi,bre, Ту! Ту! Ту! Kakve babe Vange i abortusi ?

Baba Vanga je jedna od retkih vidovnjaka koja je zaista nešto znala. Kad joj je pokojna Silvana Armenulić rekla da će ponovo doći kod nje, ova joj je samo rekla. "Ako budeš mogla"..Nije mogla da joj kaže da će uskoro poginuti.

U, a Lepoj Breni pre 20 godina predvidela otmicu deteta....Ma kayem ja da je Vanga za sve ove biblijske proroke zakon. Btw, imam i knjigu o Baba Vangi. Svako ko je dolazio kod nje moralo je gradu Petriču da plati taksu, a od toga je samo minimalni deo isao njoj. Sve je ulozila u izgranju crkve Sv. Petke.

protheus:

Ako su se hromozomi složili drugačije nego kod nas "normalnih", onda i nije baš normalno..:wink: Mada, na to utiče još niz drugih faktora.

Što se abortusa tiče, vrlo često se dogodi neželjena trudnoća i preko preventive.
Abortus je human čin, i to su dokazali i sami lekari. Kad na porodjaju, daleko bilo, stvar krene naopako, koga lekari uglavnom spašavaju? Majku, naravno. Dece će biti ako
žena bude bila živa. E,sad, u kom broju se izvrše abortusi, tu su nemoćni i lekari i žene.Taj problem treba da rešavaju političari, na žalost.

Al, kakve sve to veze ima sa temom?

AKHENATON:
U, a Lepoj Breni pre 20 godina predvidela otmicu deteta....Ma kayem ja da je Vanga za sve ove biblijske proroke zakon. Btw, imam i knjigu o Baba Vangi. Svako ko je dolazio kod nje moralo je gradu Petriču da plati taksu, a od toga je samo minimalni deo isao njoj. Sve je ulozila u izgranju crkve Sv. Petke.

Ne znam za Brenu, al za Silvanu znam tačno. Na žalost..:sad:

Biblijski proroci su jedini " validni " proroci u istoriji dok ostali kao Vanga, Nostradamus i drugi su proricali djavolom i to su sami priznali. Vanga je rekla kada su je pitali kako prorice da ima malog demona na desnom ramenu koji joj sapuce. Opet, poznata je po velikom broju promasenih prorocanstava koja se naravno kriju radi ocuvanja kulta prorocice. Nostradamus je imao vrlo gadne vizije u kojima ga je posecivao demon i posle kojih je bio iscrpljen i po nekoliko dana. Biblijski proroci nisu dati da se razumeju olako jer bi ih svako tumacio a oni nisu proricali po ljudskoj volji i prirodi ugadjajuci svetini nego po Bozanskoj da razume samo onaj koji ima razum po istini. Ne hulite!

King 7:
Biblijski proroci su jedini " validni " proroci u istoriji dok ostali kao Vanga, Nostradamus i drugi su proricali djavolom i to su sami priznali. Vanga je rekla kada su je pitali kako prorice da ima malog demona na desnom ramenu koji joj sapuce. Opet, poznata je po velikom broju promasenih prorocanstava koja se naravno kriju radi ocuvanja kulta prorocice. Nostradamus je imao vrlo gadne vizije u kojima ga je posecivao demon i posle kojih je bio iscrpljen i po nekoliko dana. Biblijski proroci nisu dati da se razumeju olako jer bi ih svako tumacio a oni nisu proricali po ljudskoj volji i prirodi ugadjajuci svetini nego po Bozanskoj da razume samo onaj koji ima razum po istini. Ne hulite!

Otkud znaš, možda se baba Vanga zaebavala kad je rekla da ima djavola na ramenu i da joj on šapuće?..:lol:

Što se tiče biblijskih proroka, pisala sam već negde, o proročanstvu (nekog) Davida.
Naš novinar Pavle Matić, il Mitić, je pravilno protumačio njegova predvidjanja vezana za nas.
Po tom Davidu, bombardovanje je prestalo baš kad je i navedeno, i još neke stvarčice su se obistinile.
E, sad, da li bi baba Vanga ušla u Bibliju da se ova piše i sad, to ne možemo znati.

Nema zaebavanja sa tim stvarima, cist prorok tako nesto nikada ne bi rekao. Sto se tice tumacenja Biblijskih prorocanstava nisam siguran da sam ikada nasao na nekog ko je to uspeo da uradi ( verujem da ljudi koji imaju takav dar to ne rade za javnost ) sto ne mora da znaci da tumacenje novinara koje si pomenula nije istinito. Opet, pravi proroci nisu nikada sedeli kuci i docekivali masu - jedno od prorcanstava se tice upravo proroka: Nijedan prorok nece biti slavan i postovan u svome mestu ( slobodan prevod ) pa su tako pravi proroci uvek bili u svetu - Mojsije, Ilija itd. Zato ne treba verovati svakom duhu jer obmane postoje i ne treba ih potceniti, zato su i stvorene.

AKHENATON:
Zato vi sad podignite Vangi crkvu.
Jedno je prorok,drugo gatar.
To je neko verovatno vec ovde primetio,izvinjavam se zbog ovog upada.

Back