- Poruka
- 77.749
Ко теби уопште брани да верујеш у баба Вангинално пророчанство?AKHENATON:Kakava bre biblijska pretskazanja, Jezekija, Danilo i ostali, baba Vanga je majstor za njih .....![]()
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко теби уопште брани да верујеш у баба Вангинално пророчанство?AKHENATON:Kakava bre biblijska pretskazanja, Jezekija, Danilo i ostali, baba Vanga je majstor za njih .....![]()
![]()
![]()
![]()
Одрасли опште с децом прилично карикатурално. Ми се не сећамо како су нам се велики обраћали док смо били мали, али кад порастемо, углавном понављамо обрасце...AKHENATON:Jao sram te bilo, vredjas zenu koja je sav prihod koji je isao njoj od prorocanstava ulozila u izgradju pravslavnog hrama...ccccc. Stidi se..
Kapernaum:Зар абортус није убијање? Ваљда си чула за превентиву.
Педерлук и лезбијанство је нормално?
Сексуални односи са животињама одобраваш?
Немој много да ....... ако имаш нешто против мене реци, а уколико сматраш да је ово горе нормално, свака ти част, онда са тобом више не дискутујем.

protheus:Ma koji bre biblijski proroci, pa bibliju ni jedan covek nije shvatio kako treba ili na isti kalup ili svako kako mu odgovara. Svako je nalazio u tim redovima nesto sto im odgovara ako se to slucajno i desilo uau biblija je zasluzna Yea right

protheus:A Tarabice si zaboravio, kao i Nostradamusa c c c![]()
Ако ти тако кажеш, боље је познајеш од мене, пошто ти је земљакиња.AKHENATON:Copy/paste....
A sad da ti reknem:
Baba Vanga je predvidela navodno izmedju ostalog: bombardovanje Beograda 6. aprila 1941. godine, predskazanje smrti bugarskog cara Borisa koji ju je posetio godinu dana pre smrti, zemljotres u Skoplju, sudbinu italijanskog premijera Alda Mora, tačan datum smrti svoga muža itd.
Po tome je Vanga u istom rangu sa svim ovim biblijskim prorocima koji su navodno predskazali neke tamo dogadjaje...Dakle zakljucak - ZIVELA BABA VANGA.....![]()
Ниси глуп, него не читашprotheus:Cek sad mi nista nije jasno? Mozda sam glup!
Abortus je humani cin, jer stavi se u situaciju da je dete koje trudnica nosi iliti fetus preko plodove vode ustanovljena bolest i to dete dolaskom na svet bi propatilo, ti bi ga pustio da pati? Da roditelji koji nemaju materijalnih sredstava da izdrzavaju dete, u pocetnoj fazi urade abortus jer ipak je bolje od ostavljanja male bebe u domu.
Preventiva uvek postoji ali nije bas svako obrazovan, nekad zakaze, pa ljudi smo gresimo.
Nije pederluk nego homoseksualizam, da te razocaran normalno je jer sa naucne tacke gledista XY hromozomi su odradili posao drugacije nego kod hetero.
Koje zivotinje ti pominjes???
Kapernaum:Ако ти тако кажеш, боље је познајеш од мене, пошто ти је земљакиња.
А овај текст доле, очито да ниси схватио поенту, зато га коментаришеш као копи/пасте.
Kapernaum:Зар абортус није убијање? Ваљда си чула за превентиву.
Педерлук и лезбијанство је нормално?
Сексуални односи са животињама одобраваш?
Немој много да ....... ако имаш нешто против мене реци, а уколико сматраш да је ово горе нормално, свака ти част, онда са тобом више не дискутујем.
Bi2:Ja ne mogu da se snadjem !.. :shock: Kakvi,bre, Ту! Ту! Ту! Kakve babe Vange i abortusi ?
Baba Vanga je jedna od retkih vidovnjaka koja je zaista nešto znala. Kad joj je pokojna Silvana Armenulić rekla da će ponovo doći kod nje, ova joj je samo rekla. "Ako budeš mogla"..Nije mogla da joj kaže da će uskoro poginuti.
protheus:Cek sad mi nista nije jasno? Mozda sam glup!
Abortus je humani cin, jer stavi se u situaciju da je dete koje trudnica nosi iliti fetus preko plodove vode ustanovljena bolest i to dete dolaskom na svet bi propatilo, ti bi ga pustio da pati? Da roditelji koji nemaju materijalnih sredstava da izdrzavaju dete, u pocetnoj fazi urade abortus jer ipak je bolje od ostavljanja male bebe u domu.
Preventiva uvek postoji ali nije bas svako obrazovan, nekad zakaze, pa ljudi smo gresimo.
Nije pederluk nego homoseksualizam, da te razocaran normalno je jer sa naucne tacke gledista XY hromozomi su odradili posao drugacije nego kod hetero.
Koje zivotinje ti pominjes???
AKHENATON:U, a Lepoj Breni pre 20 godina predvidela otmicu deteta....Ma kayem ja da je Vanga za sve ove biblijske proroke zakon. Btw, imam i knjigu o Baba Vangi. Svako ko je dolazio kod nje moralo je gradu Petriču da plati taksu, a od toga je samo minimalni deo isao njoj. Sve je ulozila u izgranju crkve Sv. Petke.
King 7:Biblijski proroci su jedini " validni " proroci u istoriji dok ostali kao Vanga, Nostradamus i drugi su proricali djavolom i to su sami priznali. Vanga je rekla kada su je pitali kako prorice da ima malog demona na desnom ramenu koji joj sapuce. Opet, poznata je po velikom broju promasenih prorocanstava koja se naravno kriju radi ocuvanja kulta prorocice. Nostradamus je imao vrlo gadne vizije u kojima ga je posecivao demon i posle kojih je bio iscrpljen i po nekoliko dana. Biblijski proroci nisu dati da se razumeju olako jer bi ih svako tumacio a oni nisu proricali po ljudskoj volji i prirodi ugadjajuci svetini nego po Bozanskoj da razume samo onaj koji ima razum po istini. Ne hulite!

Zato vi sad podignite Vangi crkvu.AKHENATON:U, a Lepoj Breni pre 20 godina predvidela otmicu deteta....Ma kayem ja da je Vanga za sve ove biblijske proroke zakon. Btw, imam i knjigu o Baba Vangi. Svako ko je dolazio kod nje moralo je gradu Petriču da plati taksu, a od toga je samo minimalni deo isao njoj. Sve je ulozila u izgranju crkve Sv. Petke.