vuk_
Domaćin
- Poruka
- 3.870
U stvari, ukoliko se ostali slazu. Ne bih da prica postane smorna, i pretvori se u sukob ateisti-vernici...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vuk_:Pogledacu temu, a deo tog rata ne zelim da budem![]()

AKHENATON:Nije mrznja nikakva, ako hoces ti veruj, ja necu, ali ne pokusavaj da me ubedis u tu vasu "istinu". Neki upravo to ovde rade neargumentovano i neprimereno za ovaj forum. E na te komentare ne mogu da cutim.
Ma cela Bibilija je jedna velika laz..tumaci je ko kako stigne, kako kome odgovara. I ne vidim ni jedan dokaz da je Jezekij bolji od baba Vange, sem sto se neko nije setio da ga komercijalizuje...rodio se covek u pogresno vreme, inace bi neko dobru lovu uzeo za njegove pisanije....odnosno on je komercijalizovan danas. Na njemu dobro zaradjuje.
King 7:protheus, gresis. Tih par vernika ne ubijaju svojom pricom nego naprotiv, ubijaju neznabosci svojim stavovima koji se uplicu u svaku poru ljudskog zivota namecuci neistinu kao jedinu opciju agresivno i iskljucivo. Kada se bira izmedju istine i lazi onda kompromis ne postoji nego rat duhovni jer istina se ne relativizuje i ne stavlja u ravan sa neistinom kao sto se visa, Bozija pravila zivota nikako ne smeju ravnati sa bezboznim. Jako je vazno braniti istinu.
King 7:E pa to sam cekao: svaka prica o istine se svodi na ravnanje istine i lazi, na pitanje a sta jeste a sta nije istina, a ko je a ko nije merodavan, a da li ovo ili ono... Rekoh, nema relativizovanja istine, ona je ziva i postoji, prenosi se svojim putem i ne vucara se od usta do usta. Istina ima svoju knjigu, svoje svece, postovaoce i svakog ko tvori istinu i voli je prepoznacete ga. Dilema ne postoji a kako rekoh, satanski jezik je hula, sablazan i samim time - laz. Ima li sa takvim jezicima rasprave o istini? Nema.
Nije ti losa ideja, samo ne znam na koju, ima ih vise Goddess.AKHENATON:U cuti, ja se uplasio da si presao u pesadince i prekrsio veru.....Vrati se ti bolje na boginju, skidaj je sa oblaka, i deli joj komplimente...(boginjo izvini)
pa da bi tebi bilo lakse da razumes, jer verujes da je covek postao i nastao od PRIMATAGoddess of the far east:Kakvo je ovo vređanje osobe ženskog pola naziva ženkama,a onomad je spominjao neki seks za životinjama.
To se zove tolerancija i kultura mišljenja, e kad bi većina takvih bila, ovaj forum bi imao konstruktivne teme.protheus:Mislim da si pogresno protumacio neke ateiste koji postuju ovde, postoji na forumu par vernika koji non stop ubijaju pricom o Bogu i kako je sve podredjeno veri i teraju druge da veruju mislim da je situacija obrnuta. Pominjanje biblije je od strane vernika, niko nema nista protiv ali citiranje uglavnom rade vernici obracajuci se ostalima kojima pokazuju snagu njihove vere.
Ateisti to samo negiraju (pravi ateisti), ja sam jedan od onih koji ne veruje, sorry ali moj razum ne moze da se slozi sa nekim stavovima, imam pravo na to jel?
Ne zelim da kazem da sam ateista, ali nisam ni vernik. Postujem crkvu, vere, obicaje, ne pljujem ali ne slazem se sa dosta stvari i zelim to da iskazem.
npr.protheus:Interesuje me samo sta smatras pod satanskim jezikom? Glup sam pa sam morao ovo da te pitam.
Kapernaum:pa da bi tebi bilo lakse da razumes, jer verujes da je covek postao i nastao od PRIMATA
Ti rece, nemam sta da dodam. AminGoddess of the far east:Protheus kako ti nije jasno (premda znam da ti je jasno).Čim neko ne govori njihovim jezikom i upotrebljava svoju glavu odnosno ne veruje u ono u šta oni veruju taj je u simbiozi sa sotonom odnosno govori ono što bi sotona rekao.A sotona je otac laži.Ne gine nam 9 ili 6 krug pakla.Ja bih se veoma zabrinula kada bih neistomišljenike svrstavala u sotoninin čopor.Toliko bih se zabrinula da bih promenila podforum.
Goddess of the far east:Protheus kako ti nije jasno (premda znam da ti je jasno).Čim neko ne govori njihovim jezikom i upotrebljava svoju glavu odnosno ne veruje u ono u šta oni veruju taj je u simbiozi sa sotonom odnosno govori ono što bi sotona rekao.A sotona je otac laži.Ne gine nam 9 ili 6 krug pakla.Ja bih se veoma zabrinula kada bih neistomišljenike svrstavala u sotoninin čopor.Toliko bih se zabrinula da bih promenila podforum.
Ako si čitala Novi Zavet videćeš da nisi upravu, a za ženka je bila šala bez zle namere.Goddess of the far east:Normalno da ne mogu da razumem jer moram da budem pokorna i poslušna.Ipak sam samo žena osuđena da se povinuje muškracu jer on je glava.
AKHENATON:Jest u pravu si. Po tome ispada da je baba Vanga cak veci prorok od njih, jer su njena prorocanstva vrlo precizna....
JOS JEDNOM ZAKLJUCAK - ZIVELA BABA VANGA....
![]()
![]()
![]()

Kapernaum:npr.
pogledaj teme ateizam i istorijski Isus i pojedine forumaše kakve su im rečenice (da ih ne bih sad tražio) koji je to govor mržnje, pa će ti biti jasnije.
nisam bezgresan, ali nisam ni zaoŠakal:Hm...daa...jadan ti...o ti bezgrešni...pih i pljuc...