U pravu je Kostunjavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali stvarno treba biti bas teska seljacina i iskompleksirani kreten pa raspravljati o necijem privatnom zivotu ,ko je skim u vezi ,sta je djuvagija dal je od "nasih ili je od "njinih" ,koliko ima godina i slicno ...mislim ne smem ni da pomislim kako jadne ,pateticne i dosadne zivote imaju osobe koje sa bave ovakvim stvarima na 5 strana .

sevilja:
Imam i ja drugaricu udatu za Švabu....trebalo joj je pola godine da ga ubedi da je mnoooogo ružno da kad sednu u restoran svako plaća svoje....joj, zamisli taj uŽas...mislim, meni nije bitno ko će da plati, ali ako smo par, ondaK je valjda prirodno da plati jedno od nas dvoje.

A letos smo se i videli u Nemaćkoj, seli za sto, narućili, i u nekom trenutku šmeker donosi dva računa- jedan njihov, jedan moj. :lol: Drugarica propala u zemlju. :lol:

E da...dobro si me podsetila...a kada je stigao račun, a on traži za samo njih dvoje, ova sirotica samo što nije u zemlju propala.... :confused:

Naravno, jedan naš drugar je to šmekerski odradio i objasnio ovom golji švajcarskom da je kod nas običaj a i pravilo da jedan plaća za sve i da se opusti...dok je ovde, a izađe sa nama da jede i pije kol'ko mu duša ište i sve to na naš račun...misliš da se postideo...jok on... :roll: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back