Психолошкиња Ана Мирковић упоредила оно што СНС ради у Косјерићу са суровом сценом из серије Наркос и, нажалост, потпуно је у праву.

Poruka
17.792
Психолошкиња Ана Мирковић упоредила оно што СНС ради у Косјерићу са суровом сценом из серије Наркос и, нажалост, потпуно је у праву.

"СНС је Србију претворила у Наркосјерић"

Психолошкиња Ана Мирковић гостовала је у јутарњем програму ТВ НОВА и том приликом направила паралелу између Србије данас и Колумбије осамдесетих година.

„Последњих дана слушам шта се у Косјерићу дешава – јутрос сам прочитала на Твитеру да је сада 500 евра глас по селима око Косјерића. Замислите то. И сетила сам се тог Наркоса. Тај Наркос се дешава у Колумбији. То је истинита прича о Паблу Ескобару и његовом животу и неделима. И има цела једна епизода како он по фавелама плаћа људе да би ушао у тај неки парламент. И бокте, то је Колумбија 1989. године 20. века, а ми смо Србија 2025. године 21. века. И ми то сада доживљавамо, ми томе сведочимо.“
На то њено излагање водитељ је имао логичан закључак – Наркосјерић.

А грађани у коментарима наводе следеће:

“Јоś је Колумбија Пабла Ескобара била мање криминогена него Србија Вучићева. Вучићева Србија је слична, а можда и превазиśла Меxицо Синалоа картела и корумпираних политичара.”

„А има и онај моменат кад Ел Чапо Гузман уписује резултате гласања директно у записник – то је код нас редовна појава.“

„Колико су пара они дигли ми не можемо ни да замислимо. Размере пљачке ће да видимо тек после њиховог одласка са власти.”

“Мислим да су ови гори. Ово што раде нема ни у једној књизи, серији, филму. Нисам гледала серију Нарцос, али верујем да ту нема Ћациленда и да нико није своју власт бранио тоалетима.”

https://nova.rs/magazin/prica-se/ono-sto-je-eskobar-radio-u-kolumbiji-sns-sada-radi-u-kosjericu/

Вучићев режим нас је вратио у криминалне 90е. Најзлогласнија мафија која је млела људе је такође настала за време његове владавине.

Izbori u Kosjeriću poprimaju snagu parlamentarnih izbora. Ako tamo izgube, vlast više nema legitmitet. Ako su se ljudi oslobodili u nekoj "zabiti", gde nema slobodnih medija, to je jasno da je režim izgubio podršku građana svuda. Zato će pritisak na njih biti nebesko snažan. Neće štedeti ni para, ni sredstava da se tamo dobije, biće najprljavija borba ikada viđena. Ako ima pameti među studentima i opozicijom, moraju da mobilišu sve svoje snage na taj front. To je sada ključna bitka.

Izbori u Kosjeriću poprimaju snagu parlamentarnih izbora. Ako tamo izgube, vlast više nema legitmitet. Ako su se ljudi oslobodili u nekoj "zabiti", gde nema slobodnih medija, to je jasno da je režim izgubio podršku građana svuda. Zato će pritisak na njih biti nebesko snažan. Neće štedeti ni para, ni sredstava da se tamo dobije, biće najprljavija borba ikada viđena. Ako ima pameti među studentima i opozicijom, moraju da mobilišu sve svoje snage na taj front. To je sada ključna bitka.
e a kako je kod bakira ?
taj ebe ne vadi reko bih...
od njegove diktature nema leka. mislim ,ono lik je bio u ratu savetnik svome babi a ptom evo tri decenije vodi bosnjaluk kao nezamenjiv

to ukazuje na diktat bez sumnje zar ne...

mislim i lukasenko mu moze pozavideti ?

e a kako je kod bakira ?
taj ebe ne vadi reko bih...
od njegove diktature nema leka. mislim ,ono lik je bio u ratu savetnik svome babi a ptom evo tri decenije vodi bosnjaluk kao nezamenjiv

to ukazuje na diktat bez sumnje zar ne...

mislim i lukasenko mu moze pozavideti ?
Нисмо у истој позицији. Тамо у БиХ су и даље замрзнути у 90им годинама и сва три народа гледају како да захебу она друга два народа или два народа се уједине привремено да захебу онај трећи народ, а политичари то тек раде онако драматично, да мислиш како ће се пред сваке изборе заратити поново. Мада реално, нови рат је тамо увек могућ.

Ми у Србији смо решили питање граница и по том питању чак АВ режим више сарађује са исламском тзв. државом Косово, него опозиција, па зато и имају подршку запада.
Нас сада занима 21. век, борба против корупције и криминала, економски и технолошки напредак, док фБиХ и РС занимају 90е и оно што сам горе написао.

Тамо у исламској тзв. држави Косово, неки шипац полицајац ухапси Србина и овде се преноси драматична вест, као да ће кренути нови рат. У исто време на улицама Београда сваког дана имамо неке туче у саобраћају, цике, вриске у превозу, црнац се свађа са пензионерком, а Кинез ускаче да их смирује итд.
Али за режим је увек најбољи босански сценарио да плаши народ, док они у патриотским мајицама краду.

Poslednja izmena:
Av narko kartel šeta po srbiji i zastrašuje ljude. Oni u principu nemaju šta da izgube jer će ići na doživotnu robiju a kompletna pokradena imovina biće zaplenjena.

Uveo bih i otplaćivanje duga za njihovu decu i uničiće.

јутрос сам прочитала на Твитеру да је сада 500 евра глас по селима око Косјерића.
и ја на Инстаграму да је Земља равна плоча

Нисмо у истој позицији. Тамо у БиХ су и даље замрзнути у 90им годинама и сва три народа гледају како да захебу она друга два народа или два народа се уједине привремено да захебу онај трећи народ, а политичари то тек раде онако драматично, да мислиш како ће се пред сваке изборе заратити поново. Мада реално, нови рат је тамо увек могућ.

Ми у Србији смо решили питање граница и по том питању чак АВ режим више сарађује са исламском тзв. државом Косово, него опозиција, па зато и имају подршку запада.
Нас сада занима 21. век, борба против корупције и криминала, економски и технолошки напредак, док фБиХ и РС занимају 90е и оно што сам горе написао.

Тамо у исламској тзв. држави Косово, неки шипац полицајац ухапси Србина и овде се преноси драматична вест, као да ће кренути нови рат. У исто време на улицама Београда сваког дана имамо неке туче у саобраћају, цике, вриске у превозу, црнац се свађа са пензионерком, а Кинез ускаче да их смирује итд.
Али за режим је увек најбољи босански сценарио да плаши народ, док они у патриотским мајицама краду.
kojestarije

и ја на Инстаграму да је Земља равна плоча
Oдакле искачете ћаци ботови ? Па никада вас није било на политици.
Ајде и ти да се хладиш на игнор.

Oдакле искачете ћаци ботови ? Па никада вас није било на политици.
Ајде и ти да се хладиш на игнор.
Какви су то ботови којих нема на политици?

Back