- Poruka
- 42.828
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нико те ни нашта не тера. Ти настави да промовишеш све 'вредности' које је 'паламуд' навео и сигурно ће ти бити боље.Svako može da dramatizuje i da kuka o propasti sveta, to ne traži nikakvu mudrost. Prava hrabrost je da umesto prazne moralizacije ponudiš konkretna rešenja ili makar neku konkretnu solidarnost. Kad ti je odgovor na sve "vrati se Bogu i žene neka rađaju decu", to više zvuči kao bekstvo u mit nego ozbiljan pokušaj da se svet učini boljim mestom. Dakle, u prevodu, lelemuđenje![]()
не зна свак како се одржавају говориNajvise volim kad neko ovako bez uzimanja vazduha prica pola sata
U glavi mi samo kako uspeva i normalno nista ni cula, ni razumela![]()
Najvise volim kad neko ovako bez uzimanja vazduha prica pola sata
U glavi mi samo kako uspeva i normalno nista ni cula, ni razumela![]()
Прво нека направи троје деце, па онда нека држи моралне придике.
Онда ти оптужујеш жене ? Ја мислим да постоје жене које размишљају попут њега, тако да је могуће.Da, ali neka ih rodi on lično, ne neko drugi. Ti što govore šta DRUGI trebaju da rade, su najgori tip ljudi. Diktator u najavi![]()
Онда ти оптужујеш жене ? Ја мислим да постоје жене које размишљају попут њега, тако да је могуће.
То су као овим финансијски саветници за предузетништво, који никада се нису бавили ни једним послом. Ваљда је логично да ти неко ко има искуства у предузетништву, даје савете о томе, а не курсаџије.
Ја говорим о кредибилитету.Ja recimo više volim kad vidim da neko ponudi rešenje a ne da 3 minuta nabraja probleme i onda kao rešenje kaže "okrenite se Bogu".
To nije rešenje, to je beg od rešenja. Rešenje je kad kažeš ili uradiš nešto konkretno.
Mlad je, moze i da ne bude.....nego prica sta misli da treba....Da, ali neka ih rodi on lično, ne neko drugi. Ti što govore šta DRUGI trebaju da rade, su najgori tip ljudi. Diktator u najavi![]()
Ne smes da nudis resenje srbiuma...to nikako...Ja recimo više volim kad vidim da neko ponudi rešenje a ne da 3 minuta nabraja probleme i onda kao rešenje kaže "okrenite se Bogu".
To nije rešenje, to je beg od rešenja. Rešenje je kad kažeš ili uradiš nešto konkretno.
Ружан ко муслиман.
-Lep k'o Srbin, pametan k'o Hrvat-![]()
Pa ne gledam ja svakog tinejdzera kao AV PR...Kolika je verovatnost da je ovo režimski plasirano?
AV poručuje “nije do mene već je do vas”
A?
Pa ne gledam ja svakog tinejdzera kao AV PR...
Ranije su mnogi tinedjzeri dolazili na forum da procitaju drugacija mudrija misljenja, sad ne dolaze vise, jer su sablaznjeni....rugaju se forumu...
Pa ne gledam ja svakog tinejdzera kao AV PR...
Ranije su mnogi tinedjzeri dolazili na forum da procitaju drugacija mudrija misljenja, sad ne dolaze vise, jer su sablaznjeni....rugaju se forumu...