Skafander
Iskusan
- Poruka
- 6.193
Evo, običan policajac u Njujorku zarađuje skoro 10.000 dolara, mesečno, i nije mu/joj baš dovoljno, nego knap. Šta vi mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim da je to tacno. Prvo ta suma je prevelika za policajca policija u NYC ima $46000/y tako da ima to oko $3800/m. Stanovi su za iznajmljivanje jako skupi ako su na atraktivnim lokacijama, takodje zavisi i da li je rent stabilizirana zona ili nije. Ako je ozenjen i zena mu ne radi tada moze da bude tesko ali oni imaju razne benefite. Naprimer: Besplatan prevoz, uza porodica ima besplatnu zdravstvenu zastitu, ima pravo na bespovratni kredit za kupovinu kuce (nekada odredjeni procenat a nekada 100%) to znaci da moze da dobije besplatno kucu u zavisnosti od radnog staza. Naprimer: Vatrogasci, policija, "First responders" i neznam ko jos imaju pravo da posle desed godina dobiju kredit koji ne vracaju za kupovinu kuce ili stana. Takodje NYC policijski sindikat je jedan od najacih sindikata na svetu, mislim da oni placaju oko $50 mesecno clanarinu ali imaju razne benefite preko sidikata: mogu da dobiju rashodovani auto u voznom stanju besplatno, deca mogu da im idu na razne kapmpove besplatno... Sa druge strane da budem posten pa da kazem da kuce i stanovi koje dobijaju besplatno su u losim krajevima gde je stopa kriminala velika, takodje rizikuju zivot svakog dana na poslu tako da sve sto dobiju je ustvari zasluzeno.Evo, običan policajac u Njujorku zarađuje skoro 10.000 dolara, mesečno, i nije mu/joj baš dovoljno, nego knap. Šta vi mislite?
Pa je l' misliš ili znaš? Ja mislim da je 3800 jad i beda za Njujork, pogotovo policajac, niko onda to ne bi radio. U Njujorku nisu male plate ali su zato i troškovi veliki. Sve shodno svemu, kao i svuda, 10.000 dolara za Njujork nije tako strano, mislim da i obični ups vozači/dostavljači zarađuju po 10.000.Ne mislim da je to tacno. Prvo ta suma je prevelika za policajca policija u NYC ima $46000/y tako da ima to oko $3800/m. Stanovi su za iznajmljivanje jako skupi ako su na atraktivnim lokacijama, takodje zavisi i da li je rent stabilizirana zona ili nije. Ako je ozenjen i zena mu ne radi tada moze da bude tesko ali oni imaju razne benefite. Naprimer: Besplatan prevoz, uza porodica ima besplatnu zdravstvenu zastitu, ima pravo na bespovratni kredit za kupovinu kuce (nekada odredjeni procenat a nekada 100%) to znaci da moze da dobije besplatno kucu u zavisnosti od radnog staza. Naprimer: Vatrogasci, policija, "First responders" i neznam ko jos imaju pravo da posle desed godina dobiju kredit koji ne vracaju za kupovinu kuce ili stana. Takodje NYC policijski sindikat je jedan od najacih sindikata na svetu, mislim da oni placaju oko $50 mesecno clanarinu ali imaju razne benefite preko sidikata: mogu da dobiju rashodovani auto u voznom stanju besplatno, deca mogu da im idu na razne kapmpove besplatno... Sa druge strane da budem posten pa da kazem da kuce i stanovi koje dobijaju besplatno su u losim krajevima gde je stopa kriminala velika, takodje rizikuju zivot svakog dana na poslu tako da sve sto dobiju je ustvari zasluzeno.
Plata policajca u gradu Njujorku (NYPD – New York Police Department) zavisi od iskustva, činova i dodataka (kao što su noćne smene, prekovremeni rad, praznici itd.), ali okvirno izgleda ovako:Ne mislim da je to tacno. Prvo ta suma je prevelika za policajca policija u NYC ima $46000/y tako da ima to oko $3800/m. Stanovi su za iznajmljivanje jako skupi ako su na atraktivnim lokacijama, takodje zavisi i da li je rent stabilizirana zona ili nije. Ako je ozenjen i zena mu ne radi tada moze da bude tesko ali oni imaju razne benefite. Naprimer: Besplatan prevoz, uza porodica ima besplatnu zdravstvenu zastitu, ima pravo na bespovratni kredit za kupovinu kuce (nekada odredjeni procenat a nekada 100%) to znaci da moze da dobije besplatno kucu u zavisnosti od radnog staza. Naprimer: Vatrogasci, policija, "First responders" i neznam ko jos imaju pravo da posle desed godina dobiju kredit koji ne vracaju za kupovinu kuce ili stana. Takodje NYC policijski sindikat je jedan od najacih sindikata na svetu, mislim da oni placaju oko $50 mesecno clanarinu ali imaju razne benefite preko sidikata: mogu da dobiju rashodovani auto u voznom stanju besplatno, deca mogu da im idu na razne kapmpove besplatno... Sa druge strane da budem posten pa da kazem da kuce i stanovi koje dobijaju besplatno su u losim krajevima gde je stopa kriminala velika, takodje rizikuju zivot svakog dana na poslu tako da sve sto dobiju je ustvari zasluzeno.
| Iskustvo / situacija | Tipična godišnja zarada (bez OT) |
|---|---|
| Početnik | ~$58,500 – ~60,000 |
| Srednje iskustvo | ~$70,000 – ~$90,000 |
| Iskusni policajci | ~$90,000 – ~$110,000+ |
| Sa puno prekovremenih | ~>$120,000 ili više |
Znači preko milion dinara mesečno zarađuje iskusan policajac u Njujorku sa 5 godina staža.
Plata policajca u Njujorku (NYPD):
Početna plata policajca u Njujorku iznosi oko 530.000–550.000 dinara mesečno (bez dodataka).
Posle oko 5,5 godina službe, osnovna plata raste na približno 1.110.000 dinara mesečno (bez dodataka).
Uz noćne smene, praznike i prekovremeni rad, ukupna mesečna primanja nakon 5,5 godina mogu da pređu 1.150.000 dinara, a kod nekih i više, u zavisnosti od količine dodatnog rada.
U ovu računicu nisu uračunati benefiti kao što su zdravstveno osiguranje, penzioni fond i drugi dodaci koje NYPD ima.
2 godine minimalca u srbiji.Znači preko milion dinara mesečno zarađuje iskusan policajac u Njujorku sa 5 godina staža.
Za 3 i po godine zaradi, koliko srbin sa minimalcem za 40 godina, ceo život ili ceo radni vek.Za godine minimalca u srbiji.
Онлифанс.Evo, običan policajac u Njujorku zarađuje skoro 10.000 dolara, mesečno, i nije mu/joj baš dovoljno, nego knap. Šta vi mislite?
To da.Još da joj grad plaća mejkup.
Nek nauči da kuva i pegla , pa nije doktor nauka .