Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.660
Laž. Next question?Na mojoj adresi u Srbiji, na broju 0(nula) ima preko 200 prijavljenih![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laž. Next question?Na mojoj adresi u Srbiji, na broju 0(nula) ima preko 200 prijavljenih![]()
Znači li ovo da će opet biti kao u Kosjeriću, ona "sve je živo glasalo protiv nas a mi smo ipak pobedili"?
Jesu li to ti pošteni izbori i legitimitet ove zlikovačke vlasti?
https://nova.rs/vesti/politika/u-ne...mwiycr7RtW4yYFe8UU_aem_h2WfITzQY0mia_PZR9Yo5A
Dada isus je tako umro i vaskrso posle nekog vremena.jako mali deo ljudi kad ode u inostranstvo odjavi prebivalište u MUP-u. S obzirom da imaju prebivalište oni su na biračkom spisku ali kako ne žive tu oni nisu prisutni pri popisu
Kako su dosli na vlast,koriste mrtve kao birace.Ja na moju adresu dobijam dva listica,zena koje su umrle pre dosta godina,moj stariji komsija ih je znao i kaze preko 20 godina.Ne nosim listice na biraliste,ali ih oni imaju u spisku i dodaju ih sebi.Znači li ovo da će opet biti kao u Kosjeriću, ona "sve je živo glasalo protiv nas a mi smo ipak pobedili"?
https://nova.rs/vesti/politika/u-ne...mwiycr7RtW4yYFe8UU_aem_h2WfITzQY0mia_PZR9Yo5A
…Kako su dosli na vlast,koriste mrtve kao birace.Ja na moju adresu dobijam dva listica,zena koje su umrle pre dosta godina,moj stariji komsija ih je znao i kaze preko 20 godina.Ne nosim listice na biraliste,ali ih oni imaju u spisku i dodaju ih sebi.
Znači prema popisu iz 2011. godine je živelo blizu 36 879 stanovnika a po popisu iz 2022. godine bilo je 28.261 . Razlika je 8 618 ljudi koji su iselili ili umrli. Ovde treba napomenuti da se verovatno na biračkom spisku nalaze i neki ljudi koji su ranije iselili ili umrli jer ko zna kad su detaljno proveravani podaci biračkog spiska.
Ovo bi mogao biti potencialni problem samo ako policija odluči da za iste osobe koji su na biračkom spisku izdaje istu ličnu kartu , no pošto se to do sada nije dešavalo slučaj je samao uobičajena nemarnost i ništa posebno.
Не верујем да мртви остају у бирачком списку.
Чим се пријави смрт општини, сигурно општина шаље министарству за локалну самоуправу које води бирачки списак умрлицу и бришу се.
Разлика између ове две цифре из наслова је то што многи напусте Неготин а никада не одјаве пребивалиште.
Обично то буду људи који иду у иностранство. ИЗ источне Србије многи одлазе у иностранство, а баш их боли птичка да се одјављују.
Такође, многи пале за БГ и евентуално друге веће градове, нпр. на студије, на работу, а не одјаве пребивалиште. Ионако су из Бг за два сата кући. А у БГ станодавци нису расположни да их пријављују (а и зашто би кад подстанари већ сутра могу да промене стан).
Kako objasnjavas da na broju nula, u ulici gde ja zivim (nije Negotin, vec drugi grad sa istom situacijom sa birackim spiskom) ima prijavljeno prek 200 ljudi?![]()
У време локалних избора који су 2023. године одржани у два наврата у размаку од 6 месеци, Вучић јесте пребацивао бираче. Зато је и одвојио локалне изборе пола - пола.
Такође, пребацивао бираче и избосне.
Вучић не ради једну изборну превару, већ читав низ малих изборних превара, које заједно дају једну велику превару.
Што се конкретног случаја тиче, не могу да се изјашњавам без неких папира и детаљније истраге.
То је, свакако, решиво. Луди Радуле је предлагао да бирачки списак буде јаван у делу који се односи на адресе. Па, нпр. свако може да укуца своју адресу и види број колико бирача има на тој адреси. Па, нпр. ако на нечијој адреси има 3 пунолетна бирача, а то је обична породична кућа, онда је то ок. А ако у четворочланом домаћинству на адреси постоји 20 бирача, то је већ за проверу.
Дакле, био би видљив број бирача за адресу, не и имена и матични бројеви.
Кад ми студенти победимо на изборима, изменићемо и изборни закон, да избори од сада па надаље и убудуће буду поштени.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Snimati mobilnim telefonima ceo dan ulaz u zgradu za glasanje, ako se ne složi broj snimnjenih mobilnim telefonom koji uđu u zgradu taj dan sa brojem glasalih u Zapisniku dignuti Ustanak
Pogledajte prilog 1794248 Pogledajte prilog 1794247 Pogledajte prilog 1794249
Ali i Raduletov sistem ne bi znacio nista, jer adresa sa brojem nula ne postoji.
Moja ulica u Srbiji je mala i znam svaki kamen gde je, svaki objekat, svakog komšiju....i na nepostojećem broju nula ima 200 i kusur ljudi prijavljeno.
To samo znaci da policija saradjuje sa režimom i da vrši krivična dela.
Jesi obavestio policiju o tome ?Ali i Raduletov sistem ne bi znacio nista, jer adresa sa brojem nula ne postoji.
Moja ulica u Srbiji je mala i znam svaki kamen gde je, svaki objekat, svakog komšiju....i na nepostojećem broju nula ima 200 i kusur ljudi prijavljeno.
To samo znaci da policija saradjuje sa režimom i da vrši krivična dela.
Наравно, читао сам то о бројевима нула, па о броју пријављених на трафо станицама, па о лимунадиним комшијама који су пријављени на адресу оног њеног земљака Мандића, екс рукометаша, а данас контроверзног бизнисмена.
Е, сад, сасвим је могуће да је тако. Међутим, ми форумаши не можемо да спроведемо истрагу о томе. А то је нешто што је доста очигледно. Како неки БИРН или нека партија не спроведу истрагу о тим бирачима на трафо станици или броју 0?
Можда је неко и кренуо у истрагу, па испадне да је број нула само нека административна грешка. А гомила босанчероса пријављених на адресу Мандића је нешто за шта он може да каже да су то људи који су заиста на његовој адреси. Ипак је то нешто са чим у јавност треба изаћи са папирима и са завршеном истрагом. То је лако могуће утврдити. Мада су потребни одређени радни капацитети да би се истина утврдила.
Свакако, то ће бити посао за тужилаштво, кад дође време.
U mojoj ulici zivi 50-tak ljudi.
Ocigledna je krađa.
Da.Jesi obavestio policiju o tome ?
Imamo insajdera u mupu.А како знаш да има велики број непознатих људи на броју 0?
Imamo insajdera u mupu.
Podneo komsija, lokalni odbronik iz grupe gradjana, i niko nista.Ако вас не мрзи, ништа не фали да поднесете надлежном јавном тужилаштву кривичну пријаву.
Биће десетине, ако не и стотине хиљада година затвора за сва непочинства мафије.
Znači li ovo da će opet biti kao u Kosjeriću, ona "sve je živo glasalo protiv nas a mi smo ipak pobedili"?
opet trazite opravdanje za poraze izborne