Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.928
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako koriste pravo glasa kad su "neutralni"? Mislim da onda ne mislimo na iste neutralne. Kod nas ne glasa (barem nije do sada) ni dobar deo onih koji nisu neutralni. A u ovim vremenima ako nekog ne interesuje politika - kad će? I ponovo - nikakvo "bavljenje" politikom, već osnovno učestvovanje u odlukama koje se tiču svih nas i kao društva i pojedinaca. Političari se bave politikom, građane samo to treba da zanima, prate i donose odluke.Pa ako neutralni vec imaju pravo glasa koje im ne moze oduzeti ni studentski plenum ni AV zasto ne bi mogli da iskoriste to pravo i na taj nacin se ukljuce u politiku? Jer je to jedini pravi nacin "bavljenja" politikom, za razliku od forumaskog nasilja nad svima koji ne sviraju u isti rog sa tobom.
Poenta je da ce taj neutralni doci sutra na glasacko mesto, na taj nacin se ukljuciti u politicki zivot i glasati za nekoga i da kao politicar ili aktivista treba da se boris za njegov glas tako sto ces ga postovati a ne terati od sebe mrznjom, negativnoscu i iskljucivoscu.
I odma kulturna diskusija bez poziva na viješanje na Terazijama ili zavarivanja šahta i navoženja kamiona na šaht.Što je najvažnije, tu su , smo samo neutralni bez ubačenih provokatora i bespotrebnog trolovanja![]()
I odma kulturna diskusija bez poziva na viješanje na Terazijama ili zavarivanja šahta i navoženja kamiona na šaht.

Čim nema lapsi i sličnih trolera forum se preporodi.I epiteta poput:
- smrdljivi, krezubi, matore drtine, pe.deri ...
I sličnih im bljuvotina od kakvih se normalnom čoveku okreće stomak.
Kulturiška konverzacija na nivou.
Tu i tamo neka pošalica, komika al' bez toga Srbin ne znade![]()
![]()
Студенти никада нису рекли ”видећете кад победимо”, већ ”видећете кад се распишу избори”, из сасвим разумљивих разлога.Što si takav
Naravno da ne, naročito za neku sada već imaginarnu tzv studentsku listu bez ijednog konkretnog imena na foru:
- videćete kad pobedimo![]()
Pametno...Poslije 29.
Студенти никада нису рекли ”видећете кад победимо”, већ ”видећете кад се распишу избори”, из сасвим разумљивих разлога.
Али шта ти тешко да неутрално слажеш![]()
Kako ugljeni i hidrati uspavaju...sit i srećan vazda bilo.
Gledam oko sebe ove mukice na kojekakvim dijetama, pasu travu, a nezadovoljni, nervozni, histerični...
U facama ostare za 10 godina posle skinutih 10 kilograma, ma batali, najedi se brate nahrani mozak, sve će ti posle biti jasnije.
Nauka dokazala![]()
Pravo glasa imaju i neutralni i "neutralni" cak iako im ti kao apsolutni logicar to pokusavas osporiti. U Srbiji glasa velliki % gradjana koji zive u njoj, na parlamentarnim izborima 2023 je glasalo 3,8 miliona ljudi od 6,5 miliona koliko trenutno tu zivi (mi iz dijaspore glasamo u smesnim brojevima iako nas napolju ima preko 1,2 miliona sa pravom glasa). Kad se odbiju maloletni ispada da izadje 70% onih koji imaju pravo da glasaju a zive u Srbiji. Onih 30% koji ne glasaju su sigurno neutralni ali i medju onima koji su glasali ima neutralnih do zadnjeg momenta koji su mozda zaokruzili SNS jer im ti trubis da su neobrazovani idioti, krezave kreature...Kako koriste pravo glasa kad su "neutralni"? Mislim da onda ne mislimo na iste neutralne. Kod nas ne glasa (barem nije do sada) ni dobar deo onih koji nisu neutralni. A u ovim vremenima ako nekog ne interesuje politika - kad će? I ponovo - nikakvo "bavljenje" politikom, već osnovno učestvovanje u odlukama koje se tiču svih nas i kao društva i pojedinaca. Političari se bave politikom, građane samo to treba da zanima, prate i donose odluke.
Za ovo "teranje od sebe mržnjom" si u pravu.
Gospodine imate divnu sliku u avataru.
Nikad ne bi bio s tobom na istoj strani.

Sta ta deca rade na ulici? Zasto nisu u te sitne sate na igricama ili na forumu kao sva normalna deca? Krajnje sumnjiva ta "deca".Kakva osoba treba da budeš moralna nula pa da balaviš na smradikale i uživaš dok satanska policija prebija decu po ulicama.
Nije tacno.Студенти никада нису рекли ”видећете кад победимо”, већ ”видећете кад се распишу избори”, из сасвим разумљивих разлога.
Али шта ти тешко да неутрално слажеш![]()
Ако ти заиста није јасно која је разлика између ”видећете кад победимо” и ”видећете кад се распишу избори” предлажем ти да се потрудиш и пробаш да пронађеш разлику. Веома је великаI koja je tu pa velika razlika?
Nije šija nego vrat.
Ja sam parafrazirala, kako ja to čitam i razumem, nisam se qrcila to je tako i nikako drugačije, a svi vi koji tako ne mislite ste "smrdljivi talog" , još jedan epitet zalepljen u moru sličnih kojim častite neistomišljenike.
заиста не бих коментарисао, не дозвољава ми кућно васпитање U centru su svi šahtovi zavareni i zaključani i imaju magnetnu dojavu.Evo ga još jedan što bi zavarivo šahtove,samo da mu je prilike.
Šta sam ja radio?cak iako im ti kao apsolutni logicar to pokusavas osporiti.
Sta ta deca rade na ulici? Zasto nisu u te sitne sate na igricama ili na forumu kao sva normalna deca? Krajnje sumnjiva ta "deca".
Kakvu magnetnu dojavu?U centru su svi šahtovi zavareni i zaključani i imaju magnetnu dojavu.
Eli Vizel,Neutralnost pomaže ugnjetavaču, nikad žrtvi. Tišina ohrabruje mučitelja, nikada mučenog.
Ponoš? Jel taj dezerter još uvijek izdaje naređenja?Ma on samo ispred stranke zaduzen ovde da truje, ne treba mu zameriti. Naredio mu Ponos: "zauzmi krstaricu". "razumem, druze generale". I mi trpimo posledice...
Zaboravio je neobrazovani na rec "elektro" ispred "magnetna". Znaci treba da stoji "elektro-magnetna". Ali cemu ako su zavareni?Kakvu magnetnu dojavu?![]()
Da, bukvalno nemam empatije šta god da im murija uradi. A potrudili su se da zasluže, ne svi naravno. To što su većina pavijani ne znači da nema ok ljudi kao i u svakoj grupi.Nije tacno.
Studenti su u početku hteli da se nadju i kazne odgovorni za pad nastresice.uopste nisu bili u pitanju raspisivanje izbora.
To su posle lažni studenti i neki foliranti ubacili u svoju agendu.
Upoznat sam sa time vrlo dobro.
A te fore"neutralno slazes" i napade na osobe koje nisu htele da se exponiraju su izazvale toliki kontraefekat da jednostavno teško možete u svojoj ostrascenosti da shvatite.
Govorim o sebi ne znam za druge napravili ste sebi veće protivnike od sns ovaca.
Gade mi se takve osobe kao blokaderosi...