U nedostatku svojih napadaju neutralne

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iznevere te.
Moja mama za vuka draskivica glasala u ono vreme.
Sad oce se ukanta kaze gde mi bio.mozak za fukaru da glasam slobo oprosti haha

Cmok za mamitu, pametna žena, hrabrost je priznati svoju grešku :heart:

Mnoge je zaveo taj polupani da bi što bolje unovčio i njih i tu neku ideju puneći budjelare kojekakvih hoštaplera i krimi bandita.

Zašto neutralni ne osnuju svoju stranku?
Toliko se bave politikom i redovno zauzimaju stav ističući da su neutralni, pa me zanima zašto ne osnuju partiju, napišu program, da se svi upoznamo sa njihovim postulatima, i što je najvažnije: kako se postaje i ostaje neutralan u državi poput ove, gde nadstrešnice padaju na glavu i imamo ludake svuda oko sebe?
Treba nam svima taj zen. U Srbiji se mnogo troši na bensedine, a neutralni bi svojom filozofijom mogli narodu da pomognu.
Da se iskidaju živi zbog npr napuštenih štenaca i mačića ali za pad nadstrešnice da kažu "dešava se, idemo dalje". Kako se dolazi do tog stanja svesti? Molim za recept. Hvala.

Pa oni prije izbora kazu:
Pu Srbi iz R.Srpske,pu Srbi iz RSK,pu stanovnici Marinkove bare,pu SPC i Patrijarh,pu penzioneri....
Poslije izbora i rezultata kazu
Pokradeni izbori.
I uvijek isto.Pa konj se nauci necemu.
Najbolja je fora da su i njihovi ocevi, ako ne i sami oni, rodjeni u Dalmaciji, Bosni, u Lebanama ili Koceljevi. Meni je svojevremeno, dok sam jos ziveo tu, bio fascinantan Nenad Hromi daba Canak, otac rodjen u Lici a on sam rodjen u kolonizaciji u tudjoj otetoj kuci u Bavanistu u Banatu a kao politicar pljuvao po Republici "Sumskoj", po dodjosima, po onima koji nisu satrosedeocu u Novom Sadu. Vrlo brzo se zaboravlja na praziluk...

Poslednja izmena:
Toliko se bave politikom i redovno zauzimaju stav ističući da su neutralni, pa me zanima zašto ne osnuju partiju, napišu program, da se svi upoznamo sa njihovim postulatima, i što je najvažnije: kako se postaje i ostaje neutralan u državi poput ove, gde nadstrešnice padaju na glavu i imamo ludake svuda oko sebe?
Treba nam svima taj zen. U Srbiji se mnogo troši na bensedine, a neutralni bi svojom filozofijom mogli narodu da pomognu.
Da se iskidaju živi zbog npr napuštenih štenaca i mačića ali za pad nadstrešnice da kažu "dešava se, idemo dalje". Kako se dolazi do tog stanja svesti? Molim za recept. Hvala.
Vec se odavno na ovoj temi bavimo rostiljem i toalet papirom.

Neutralni ni ne treba da se bave, samo da budu zainteresovani za svoj život i budućnost. Kao što se i većina nas ne bavi.
Pa ako neutralni vec imaju pravo glasa koje im ne moze oduzeti ni studentski plenum ni AV zasto ne bi mogli da iskoriste to pravo i na taj nacin se ukljuce u politiku? Jer je to jedini pravi nacin "bavljenja" politikom, za razliku od forumaskog nasilja nad svima koji ne sviraju u isti rog sa tobom.

Poenta je da ce taj neutralni doci sutra na glasacko mesto, na taj nacin se ukljuciti u politicki zivot i glasati za nekoga i da kao politicar ili aktivista treba da se boris za njegov glas tako sto ces ga postovati a ne terati od sebe mrznjom, negativnoscu i iskljucivoscu.

Zato što verovatno sada nije dobar momenat za tako nešto. Konkretno iz razloga što su tu ćaciji i anti-ćaciji i što obe grupacije suštinski napadaju neutralne. Najpametnije bi bilo da se stvari ovako nastave pa kada se ovi međusobno porokaju može da se pojavi neka "neutralna opcija".
Problem je voditi neku smislenu politiku i graditi stranku i sl. u zemlji gde je 80% populacije impulsivno ili gde su pod jakim emocijama.

Nemoj svakom govorit da imaš Vukov autogram.Prvo pitaj jel voliš Vuka. :mrgreen:
Mladost ludost.kad god ga vidim podsetim se na greške koje sam pravio.
Imam i od tadica :hahaha:
Doduše za njegov potpis nisam nesto sentimentalno vezan to je vise zvanično nesto.
Ovo sa vukom dobio sa 18 god pa me podseti kako sam naivan bio.dobio ga posle 9 marta par dana jurio ga posle mitinga za to bio mi pa eto idol...ludila bila.

Mladost ludost.kad god ga vidim podsetim se na greške koje sam pravio.
Imam i od tadica :hahaha:
Doduše za njegov potpis nisam nesto sentimentalno vezan to je vise zvanično nesto.
Ovo sa vukom dobio sa 18 god pa me podseti kako sam naivan bio.dobio ga posle 9 marta par dana jurio ga posle mitinga za to bio mi pa eto idol...ludila bila.
Nisi jedini nažalost.Mnogi čestiti i pravi Srbi su vijerovali toj budaletini.

Back