Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.263
Trude se maksimalno, možda im treba izaći u susret.I opet isto na temi zgubidani prebacuju neutralne u Vucicev tor.
Nece da moze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trude se maksimalno, možda im treba izaći u susret.I opet isto na temi zgubidani prebacuju neutralne u Vucicev tor.
Nece da moze.
Treca skupina ljudi koja ne pripada nikome ocigledno tesko pada blokaderima jer bi rado da ih privuku sebi ...
Milorad Cavic je izrevoltiran neaktivnoscu neutralaca uputio poruku u vidu : LINK
POSTAVLJA SE PITANJE STA SU IM KRIVI NEUTRALNI AKO IH PO NJIMA IMA SASVIM DOVOLJNO DA POBEDE VUCICA
„Zamisli neutralan si. Ne zanima te politika, živiš svoj život, nisi ni za koga. Onda odvedeš dete na trening kajaka i neka budala ga pregazi skuterom. I misliš – policija će uhapsiti budalu, kad ono – budalu puste, jer je kum od načelnika policije. Kad ono – skuter kojim je divljao je policijski. Kad ono – trenera koji je branio decu od budale krivično gone, jer je ‘napao’ budalu. Ma nema veze – ostani neutralan“, napisao je Čavić.

Pitam zgubidane u kom momentu su izgubili nas koji smo na pocetku podrzali opravdani bunt naroda.Prvo definisati ko su danas blokaderi jer ovo što se dešava u poslednje vreme niti ima veze sa studentima niti sa prvobitnom idejom protesta koju su opet obesmislili i degradirali ljudi poput ovih gore, pustili svoje keriće / botove po mrežama da bi uvalili svoja lopovska dupeta na mesta trenutnih lopina.
Kompromitujete jednu dobru ideju, entuzijazam koji su građani odmah prepoznali i stali uz decu, šta mislite otkud pola miliona ljudi na Slaviji?
Ljudi, ne vrana.
A, koliko ih danas stane, dodje , otvoreno podrži?
Samo oni nahuškani sa obe strane zarad tudjih benefita i svoje koristi.
Bruka.
Pitam zgubidane u kom momentu su izgubili nas koji smo na pocetku podrzali opravdani bunt naroda.
Oni mi ponude sendvic.
Sta sa takvim ljudima diskutovati.
Ne umeju ni naslov da sastave.
Leki, kakav ti je to naslov? U nedostatku svojih, napadaju neutralne. Iz toga proističe da bi napadali svoje, da ih ima. Pa ko to napada svoje?![]()
Opet me citiras.Ne mozes da odolis.Kako ja citam sta pises ali nilada ne dodjem u iskusenje da tebe citiram.Pa što diskutuješ ovde, LOL
I pazi, neki od nas pamtimo, nisi ti nikad nikog podrzao osim ******om umobolnika
Ne postoje neutralni i to nisu rekli blokaderi, već je to rekla istorija![]()
Pitam zgubidane u kom momentu su izgubili nas koji smo na pocetku podrzali opravdani bunt naroda.
Oni mi ponude sendvic.
Sta sa takvim ljudima diskutovati.
Nema neutralnih.
to sto neko kaze ne zanimaju ne ni jedni ni drugi.laze al njegovo pravo da se izjasni tako.
Sto bi ti reko koga podrzava ko si mu pa ti.

Treba austrija da vas pokažnjava sve za prljanje i širenje mržnje.
Kad je marva imala svoje mišljenje? Nikad. Samo riče kao ranjeni nilski konj.Uostalom to je i nekulturno, dok se znao red, osnovno vaspitanje ti je nalagalo da nikog ne pitaš za koga glasa i koje je veroispovesti.
Sada i ovde čim napišeš nešto što se botićima ne dopada odmah kreću horski i udruženo da ti čivijaju rodoslov i prebrojavaju krvna zrnca.
Naravno da ima mislećih neutralnih koji gledaju šta se dešava i neće da se valjaju ni u čijoj kaljugi.
Aj na Drinu. Imam neke ŠvabeMljac
Zazubice, a ja danas posnu piletinu, batake i karabatake uz rižoto.
'aj se menjamo![]()
Nije baš zgodno da se napiše da esenesovaca fali.Ne umeju ni naslov da sastave.
Htela je da napise: 'U nedostatku SNS-ovaca, napadaju neutralne!'
Zgubidanski botovi ,kojima pripadas,kazu da smo mi snsovci.Nije baš zgodno da se napiše da esenesovaca fali.![]()
Opet me citiras.Ne mozes da odolis.Kako ja citam sta pises ali nilada ne dodjem u iskusenje da tebe citiram.
S kim se ti grudvaš, RZ? Šta si hteo da kažeš, rastabiri malo.Zgubidanski botovi ,kojima pripadas,kazu da smo mi snsovci.
Odlucite se jesmo li ili nismo.
Za njih pjesma odPa to, rekoh već da bar malo mašte imaju, prošaraju, razmisle, konstruktivno udju u diskusiju nego horski:
- vid' ćacija.
Jbt, deca u predškolskom bi bila konstruktivnija.
Aj na Drinu. Imam neke Švabe