rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 8.563
Najbolja varijanta sto u diskusiji sa neutralnima brzo nestanu.Podijele nam sendvice i prebace kod cacija i tutanj kuci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teleča rebra, srnetina, zečetina, na roštilji ćureća prsa iz pajca. Švabe pijane. Ima li kakvih blokada?može, sam' da otpakujem tatine...začine iz vojnih rezervi
![]()
Jel neko napisao da je to dobro? A nisi se ni ti deklarisao na sta mislis kada pises o dobru ili zlu. Na kraju, pogledaj, cak i Nova.rs u kojoj je bombastricno najavljena Cavicevo pros.eravanje o neutralnosti kaze da NIJE istina to sto Cavic kaze u svojoj objavi... no nije ni vazno, jer su idioti dobili jos jednu "potvrdu" da svi moraju biti na nasoj strani ili u suprotnom su na drugoj. Bitno je da se vrti mantra da nema neutralnih iako time odbijate ljude, iako pro.seravate lazne "vesti".Ako ti ni si u stanju da znas da nije dobro daviti decu,onda svakako treba da to lecis.To je gadna bolest.
U subotu ćaci planiraju da sunete nacike. Videćrmo.Teleča rebra, srnetina, zečetina, na roštilji ćureća prsa iz pajca. Švabe pijane. Ima li kakvih blokada?
Ybt, onda su Vucicevci aposlutna vecina. I sta ces onda genije? Da silom teras ljude na svoju stranu?Neutralni ne postoje. Neutralni su Vučićevci.
Pitam zgubidane u kom momentu su izgubili nas koji smo na pocetku podrzali opravdani bunt naroda.
Oni mi ponude sendvic.
Sta sa takvim ljudima diskutovati.

Kad se vec pozivas na staru Grcku jel znas ko se mogao baviti politikom? A ko nije.Potraži kako su u antičkoj Grčkoj nazivali ljude koje "ne zanima" politika. Dakle, hiljadama godina traju napadi "blokadera" na "neutralne".![]()
Jarane, ode ti na ignore listu mi, u kavez da drmas restekama sa svojim istomisljenicima i istim nacinom komunikacije. Adio.Ne trucaj.Nije ti ovde caci konferencija.
Teleča rebra, srnetina, zečetina, na roštilji ćureća prsa iz pajca. Švabe pijane. Ima li kakvih blokada?
na zlo me navlačiš, ma kakve blokade, to razgrneš levom rukom, ni troskok ti ne treba dok se ne smrači. Teleča rebra, srnetina, zečetina, na roštilji ćureća prsa iz pajca. Švabe pijane. Ima li kakvih blokada?
Jaro,nemam vremena za naglabanja.Jarane, ode ti na ignore listu mi, u kavez da drmas restekama sa svojim istomisljenicima i istim nacinom komunikacije. Adio.
Sad iz inata bice neutralci cacijevci a mozda nisu bili hahaNajbolja varijanta sto u diskusiji sa neutralnima brzo nestanu.Podijele nam sendvice i prebace kod cacija i tutanj kuci.
Nikad nisam glasao za Vucica,i nikad necu.Sad iz inata bice neutralci cacijevci a mozda nisu bili haha
Nikad nisam glasao za Vucica,i nikad necu.
Mada sam ja svoj ugasio na izborima 2023.i nikada vise ni za koga necu glasati.

Potpisi blanko,a ja cu poslije sastaviti text i dacu ti da vidis sta si potpisao.Hau jes nou.Što si takav
Naravno da ne, naročito za neku sada već imaginarnu tzv studentsku listu bez ijednog konkretnog imena na foru:
- videćete kad pobedimo
To je ušilo i Belog, najvećeg prevaranta na nekadašnjoj političkoj sceni.
Tu si bar (sa)znao ko je taj Beli, a ovo?!
Ko normalan, a da nema zakonskog staratelja bi stavio potpis, dao svoj glas tim " videćeš, majke mi" ?!
Ako se ovo ovako nastavi ne pada mi na pamet da izlazim na izbore.
Potpisi blanko,a ja cu poslije sastaviti text i dacu ti da vidis sta si potpisao.Hau jes nou.
Politiku razmatras formslno po onome sto je spolja vidljivo pa ti deluje da je to divlji galop avanturista i jurnjava za vlascu. Ali nije tako..drzavna vlast samo je namenjeno da slyzi visem cilju i nista vise od toga.Nikad nisam glasao za Vucica,i nikad necu.
Naravno ne daj se.Kao mi se zgubidana bojimo i necemo da priznamo da smo caciji vec neutralni.
Ko se vas zgubidana boji?Caciji bar trce svoju trku i ne prozivaju nas.
Pa oni prije izbora kazu:Meni je neverovatna psihologija opozicionih politicara ili ljudi koji su protiv AV, svako ko nije apriori za njihovu politicku opciju je sendvicar (sad chaci), neobrazovan, nepismen, idiot, krezuba stoka koja ne zasluzuje da zivi... a onda se nadaju da ce deo tih ljudi glasati za njihovu opciju i tako ih dovesti na vlast. Koliki idiot moras da budes da mislis da ce neko koga pljujes iz sve snage na to reci "OK, jarani, iako mi sve to sto mislite o meni i u facu kazete ja cu ipak da vama dam glas".
Nikad vise.Uvijek neke baksuze zaokruzivao.Naravno ne daj se.
A tamo.kad budes glasao zaokruzi po tvojoj bolji.
E, bajo, pređi na roštilj!Nikad nisam glasao za Vucica,i nikad necu.
Poslije 29.E, bajo, pređi na roštilj!
Iznevere te.Nikad vise.Uvijek neke baksuze zaokruzivao.
Da Vuk Draskovic je najvece g na politickoj sceni Srbije od 90.na ovamo.Iznevere te.
Moja mama za vuka draskivica glasala u ono vreme.
Sad oce se ukanta kaze gde mi bio.mozak za fukaru da glasam slobo oprosti haha