U Moskvi kljuca

Nije tema o Srbima,Astrice,nego o Rusima .Ove su prosvjede finansirali poreski obveznici SAD,mada imaju kod kuće mnogo prečih briga.Putin im lepo rekao da ne bacaju pare,a oni nisu hteli da slušaju.Sada kukaju.Vrati se proslavljanju Blagdana,sve je pod kontrolom.

Горбачов је недавно боравио на једном католичком универзитету у Канади и држао говор о томе како ће пре или касније они, зајендичким напорима, успети да створе носви светски поредак.

Човек је годинама у служби тог циља. Ове активности у Русији су свакако у том правцу.

Није била Канада, него Пенсилванија, САД.
Ево шта је рекао Горбачов као гост тог универзитета.

http://www.lafayette.edu/about/news/2011/10/20/address-by-mikhail-gorbachev-%E2%80%9Cperspectives-on-global-change%E2%80%9D/

014-300x198.jpg

Причао је о његовом рушењу комунистичког СССР и додао:

У исто време видели смо да се целокупна ситуација у свету није развила позитивно. Видели смо назадовање тамо где је требало да дође до позитивних помака према новом светском поретку. Папа Јован Павле Други, кога сам сматрао за мог пријатеља , били смо веома блсики, једном је рекао: "Треба нам нови свестки поредак који је стабилнији, хуманији и праведнији.
...
Али, ми још увек наиулазимо на проблеме у стварању таквог поретка. Имамо кризе: суочавамо се са проблемима околиша, неразвијености и сиромаштва, недостатка хране. Сви ови проблеми постоје јер немамо систем глобалне управе. Ми живимо у глобализованом свету. Политички предуслови за глобализовани свет постоје, они су створени. Али, ми нисмо били спремни и још увек морамо да учимо како живети у њему. То је проблем број један, и много зависи од тога како ће деловати државе као САД, како ће се Европа и Русија понашати.
...
Дуго сам размишљао о томе(Арапском пролећу) и закључио да протести које сада видимо по целом свету јесу знак стварања новог светског поретка по врло тешким околностима.
...
Слажем се да је гадафијево време прошло, бар пре 30 година.То није деморкатија. Постојали су кланови који су владали деловима државе, људи су имали мало наде, једноставно су морали то ћутке да прихвате. Наравно, то није могло трајати вечно... - постепено ћемо наћи пут ка новом светском поретку.

Хвала вам и довиђења.

Михаил Горбачов.

Дакле, Горбачов истиче папске идеје о глобалниј управи и маркира проблеме природне околиине, сиромаштва и хране. Ово су "проблеми" за које ватикаснки креатори криве "превелику" људску популацију и сви знамо и видимо како покушавају да је реше.

Наравно, Горбачов то није јавно рекао(што се решења тиче), али је фино изјавио да ће "постепено" доћи до решења , што у преводу значи да ће наћи начин да потребе велики број људи које сматрају паразитима.

Заиста је Гортбачов слуга сатанског Рима као највећег непријатеља човечанства.

Poslednja izmena:
Дакле, Горбачов истиче папске идеје о глобалниј управи и маркира проблеме природне околиине, сиромаштва и хране. Ово су "проблеми" за које ватикаснки креатори криве "превелику" људску популацију и сви знамо и видимо како покушавају да је реше.

Наравно, Горбачов то није јавно рекао(што се решења тиче), али је фино изјавио да ће "постепено" доћи до решења , што у преводу значи да ће наћи начин да потребе велики број људи које сматрају паразитима.

gorbachov je prema nekim prichama chovek habsburga, bio je na specijalnim prijemima koje su oni ponekad organizovali samo za probrane zvanice,
a bio je i na sahrani onog habsburga shto je poslednji preminuo, nedavno, zajedno sa sakashvilijem i josh nekim smutljivcima

gorbachov je prema nekim prichama chovek habsburga, bio je na specijalnim prijemima koje su oni ponekad organizovali samo za probrane zvanice,
a bio je i na sahrani onog habsburga shto je poslednji preminuo, nedavno, zajedno sa sakashvilijem i josh nekim smutljivcima

Sa teme ,,Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju ,, .. sve o Gorbacovu ....

Ko stoji iza napada na Putina - Rejcel Daglas ...

http://www.avanturist.org/redirect?...pub.com/russian/novosti/2011/b1512_gorby.html

http://www.larouchepub.com/eiw/public/2011/eirv38n49-20111216/index.html

Poslednja izmena:

I Gorbacov i Putin su BRACA PO MAJCI....

ahahah naslova, kljuca :hahaha1: . e moj blajbi, mozak ti je ispran od cnn i ostalih fabrikanata za apaticne i malodusne. moskva nije zaostala arapska vukohebina gdje za 100 dolara i dvije flase piva mozes izvesti 1000000 ljudi.
koliko je ono kostalo rusenje vlasti u srbiji po montgomeriju? posto neces razumjeti da ti objasnim: na ulicama bg ili arapskih metropola bilo je vise o deset posto stanovnistva, formirana je kriticna masa koja je zaljuljala javno mnjenje i neodlucne. u moskvi je izasla saka bjednika, tj otprilike jedan posto stanovnistva metropole. sarolika stoka u kojoj se nalaze i neki posteni ali i neki najgori, koje prezire 99 posto rusije, treba za uspjeh imati tacno onoliko para koliko je imala opozicija u srbiji. missim, mentalitet nam je slican a to znaci 50,70, 100 ili vise miliona dolara pomnozeno sa kolicnikom rusa i srba i jos nekim otezavajucim faktorima :mrgreen: ako ne znas koji su to faktori - objasnicu ti i to :lol: sumnjam da je neoliberalna elita u ovom trenutku sposobna izdvojiti nekoliko desetina milijardi dolara u projekat rusenja putina (!)
prema tome - q kljuca, zima je

Ekonomski uspeh Kine je rezultat pohlepe multinacionalnih kompanija sa zapada koje su prebacile proizvodnju,a samim tim i tehnologiju te je Kina postala to sto jeste s tim sto ne zelim da umanjim da su Kinezi kao narod vredni i disciplinovani,a sve to nema veze sa pobijenim demonstrantima koje ti nazivas americkim spijunima.Verovatno da je medju njima bilo nekog spijuna,ali to se moglo meriti promilima,ali ako ti mislis da treba pobiti 20000 ljudi radi 5 spijuna,onda tu nesto nije u redu.Jer znas kako se kaze:Bolje pustiti i 100 krivaca na slobodu nego da jedan nevin lezi na robiji.

Posle svih strahovotih izdfajstava i svih onih srba koji su izgubili zivote zbog raznih izdaja, vuse ne verujem da je bolje da se pusti 100 krivaca na slobodu nego da jedan nevin strada. A pogotovo sto znam da je kineski nacin razmisljanja sasvim drugaciji. To sto sam reko za Kinu, reci su jednog Kineza, generalnog drektora ogromne kompanije. To mi je reko na jednoj veceru u sred Amsterdama na zaprepascenje ova dva holandjanina koji su bili sa nama.
Kaze covek ovim recima.
Sve sto Kina ima sad, a narocito sto ce imati u bliskoj buducnosti, mi Kinezi mozemo da zahvalimo iskljucivo mudrosti onih subjekata koji su prepznali momenat kad je zapad hteo tiho da nas opet okupira, uz pomoc svojih spijuna. To je dogadjaj koji je kulminirao na Tjen an menu. To je isplanirano na zapadu. Al smo mi psredili nnjihove agente i korisne idiote. Kina je jednom spavala opijumski san. Nece vise.

Мени није само јасно шта Путин још чека, пре него растури ту банду, или је и он на платном списку Запада (што се дало наслутити после Либије, имали су они тамо своје дебеле интересе да штите...).
Да ли је боље да неколико стотина људи буде у затвору, а неколико хиљада добије мало батина, или да доживе сценарио Либије или Ирака, на вољу им!?
Да је стварно тамо толико лоше окупило би се сигурно 1.000.000 људи у граду од 10 милиона, а не да ова шака јада, то је 0.29% захебава целу земљу и уноси вирус тзв. демократије (оне са слике са бомбама које падају из авиона)...

Мени није само јасно шта Путин још чека, пре него растури ту банду, или је и он на платном списку Запада (што се дало наслутити после Либије, имали су они тамо своје дебеле интересе да штите...).
Да ли је боље да неколико стотина људи буде у затвору, а неколико хиљада добије мало батина, или да доживе сценарио Либије или Ирака, на вољу им!?
Да је стварно тамо толико лоше окупило би се сигурно 1.000.000 људи у граду од 10 милиона, а не да ова шака јада, то је 0.29% захебава целу земљу и уноси вирус тзв. демократије (оне са слике са бомбама које падају из авиона)...

Tako pocinje, 0,29 pa 29 itd.

Očigledno je da koga jednom ujede buva globalizma i internacionalizma ima to da vuče do kraja života,čak i bez obzira na ideološku matricu (ako je internacionalistička)Gorbačov to jasno pokazuje.Takođe to pokazuju i naši globalisti koji se lepe za te njegove izjave i koncept novog svetskog poretka u kome jedan civilizacijski,politički i verski model treba da važi za planetu.To,sem što je glupo i nerealno,ima i onu drugu monstruoznu stranu koja podrazumeva ratove(doduše "lokalne" i bez nuklearnih oružja,ako baš ne mora) i ogromne ljudske i materijalne žrtve.To je zapravo pokazalo "Arapsko proleće" koje je donelo sindrom prvog razaranja Bejruta čitavoj severnoj Africi.Nas neću ni da pominjem ,da se ne bi smo ponavljali.Očigledno je da taj koncept,sa varijantama,vodi EU i SAD.Ali tome ne stoji na putu samo Putinova Rusija,nego i ogromni ostatak sveta.Znači da treba očekivati "Arapsko proleće" ,odnosno njegove pokušaje u Indiji,Kini i Južnoj Americi.To su opasne ideje za koje je i Hitlerov koncept bio dek sinopsis,a pravi scenario treba da bude tek ostvaren.
Stvarno ne mogu da razumem šta je to što privlači,ili može da privuče takvom načinu mišljenja pripadnike malih naroda koji će prvi biti na udaru i prvi biti izbrisani sa karata sveta.

Posle svih strahovotih izdfajstava i svih onih srba koji su izgubili zivote zbog raznih izdaja, vuse ne verujem da je bolje da se pusti 100 krivaca na slobodu nego da jedan nevin strada. A pogotovo sto znam da je kineski nacin razmisljanja sasvim drugaciji. To sto sam reko za Kinu, reci su jednog Kineza, generalnog drektora ogromne kompanije. To mi je reko na jednoj veceru u sred Amsterdama na zaprepascenje ova dva holandjanina koji su bili sa nama.
Kaze covek ovim recima.
Sve sto Kina ima sad, a narocito sto ce imati u bliskoj buducnosti, mi Kinezi mozemo da zahvalimo iskljucivo mudrosti onih subjekata koji su prepznali momenat kad je zapad hteo tiho da nas opet okupira, uz pomoc svojih spijuna. To je dogadjaj koji je kulminirao na Tjen an menu. To je isplanirano na zapadu. Al smo mi psredili nnjihove agente i korisne idiote. Kina je jednom spavala opijumski san. Nece vise.

Nemam razloga da ti ne verujem.Ali ja sam zeleo da kazem da je muka ubiti jednog coveka,a kamo li 20000 zarad nekog cilja,meni licno je to nepojmljivo.No kako si rekao to je kineski nacin razmisljanja,pa su to i uradili.JA to nikada ne bih mogao da uradim,ma sta da je u pitanju,ali ja sam ja a Kinezi su Kinezi.

Back