27E
Legenda
- Poruka
- 52.545
..gle.. sve junak do junaka....na zensko ste udarili...ajde na mene ako smete...
ti si ovde zrak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..gle.. sve junak do junaka....na zensko ste udarili...ajde na mene ako smete...
Јасно ми је, нажалост! Добио сам упозорење зато што сам на простачку увреду "западног сусједа" ОДГОВОРИО НЕДВОСМИСЛЕНОМ ИСТОРИЈСКОМ ИСТИНОМ КОЈУ НИКО НЕ МОЖЕ И НЕ СМЕ ЗЛОЧИН ГЕНОЦИДА НАД СРБИМА ОПОВРГАВАТИ А ПОГОТОВО НЕ ЈОШ И МЕНЕ ОПОМИЊАТИ...
Tihi upravu si
Torente upravu si
Milunka nisi upravu i ovi postovi za kaznu nisu bili
I da li si se smejao dok su im kopali oči?
Da li si i ti bio tamo?
Da li ih sanjaš,da li ih čuješ kako vrište?
Sećaš li ih se?
Ili se trudiš da zaboraviš?
e.drustvo..mogu li da vas zamolim nesto....svako od nas ima neke primedbe na nekog...da li na moderatora na kolegu sa foruma..ne bitno...da li stvarno mislite da je ovo nacin da se primedbe iznose...godinama sam ovde..i nikad to nisam videla
ne radi se o tome da je podforum postao ovakav ili onakav..za sve postoji nacin
ja ne bezim od primedbi za svoj rad..svako moze da mi se obrati...ali mislim da nije nacin da se neke stvari javno pretresaju...niste zadovoljni..pa prvo se obratite onom koji vas cini nezadovoljnim..ja mislim da se pricom sve nekako moze popraviti
jednostavno nije nacin...verujem da neke stvari mogu da iznerviraju.......pa ja sam i dalje forumas..kao uostalom i svi kojima ispod pise moderator.....ljudi mso bre...pa mozemo da se dogovorimo i da pricamo...ovo jednostavno nije dobro
a kao ljudi skloni smo greskama...svi..niko nije svarsen ili operisan od subjektivnosti....i za svakog postoji sansa da demantuje nesto..ono druga sansa...ajmo da ovo resimo normalno a ne pljuvanjem i ovakvim pricama
uopste nemam nameru da se povlacim pred kritikama a verujem ni moja koleginica
ajmo lepo....jedino se tako stavri mogu popraviti
Jel to odgovor tvoj?
Da li si ih i ti klao ili si se samo smejao?
eto, tako ovde stvari stoje
10 dana bana za torentea, ovo je za supermoderaciju
strasno dokle je dosao ovaj podforum.
izgleda da je Consiglieri bio u pravu kada je napisao da je ovo "hrvatski forum Krstarica"
nema ovde drugog resenja osim da mi koji se ne slazemo sa terorom koji je ovde zavela moderator milunka savic bojkotujemo rad istog...
Tihi upravu si
Torente upravu si
Milunka nisi upravu i ovi postovi za kaznu nisu bili
Милунка Савић
Moderator
Корисник Torrente Bgd кажњен баном на 10 дана, кумулативно, због неприкладног изражавања и ометања рада модератора
Vtatite "Torentta" nazad , pa da prichamo ???
Vtatite "Torentta" nazad , pa da prichamo ???
И Тихог... ма треба отићи одавде и оставити модераторе и "западне сусједе" да се сити испричају.........![]()
И Тихог... ма треба отићи одавде и оставити модераторе и "западне сусједе" да се сити испричају.........![]()