NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Како не разумете, људи, СРБСКИ или СРПСКИ - ТО ЈЕ ДУБЛЕТ... није грешка рећи срБски...........
Mito , to je bila metafora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како не разумете, људи, СРБСКИ или СРПСКИ - ТО ЈЕ ДУБЛЕТ... није грешка рећи срБски...........
Srbi nikad nisu znali koliko je sati. Pa su im sa strane to utuvljivali u glavu.
Srbi nikad nisu znali koliko je sati. Pa su im sa strane to utuvljivali u glavu.
Jeste, a ponajvise hrvati. I ponajvise u Jasenovcu.
Onda sve treba uciniti da se tako nesto nikad ne ponovi. A ponavlja se, ne genocidom, nego...ma, svi smo bili ovde od 1989. naovamo. Sreca sto su se Srbi bar malo opametili, pa nece vise nikad dovesti slucajeve klinicke patologije na vlast.
Satove pokrali jevreji .
Vi ne znate ni da li je dan ili noc, imali sat ili nemali.
Хахахахаха.... Па Милунка је дете комунизма, то стоји, али ово... Ирон је био закон!
prascic iskluiraj, opusti se, jer koga briga za tvoje povremene napade opsesije za paznjom.Pa da. Sta cu kad tema ZALBE ne postoji.
A puca mi ona stvar za tamo neku grupu gde se loze za neka prava a nikad gori forum nije bio kad je ravnopravnost u pitanju. Bolje bilo za vreme onog Irona.
Irone vrati se!!!!
eto ,znaci to je normalnoКако не разумете, људи, СРБСКИ или СРПСКИ - ТО ЈЕ ДУБЛЕТ... није грешка рећи срБски...........
prascic iskluiraj, opusti se, jer koga briga za tvoje povremene napade opsesije za paznjom.![]()
Jude lopovi pokrali satove .
Zastoj u procesu misljenja?![]()
Onda sve treba uciniti da se tako nesto nikad ne ponovi. A ponavlja se, ne genocidom, nego...ma, svi smo bili ovde od 1989. naovamo. Sreca sto su se Srbi bar malo opametili, pa nece vise nikad dovesti slucajeve klinicke patologije na vlast.
Sta da radish , toliko se nakupilo te gamadi lopovske , da normalnom choveku zastane mishljenje![]()
Е, моја наивчино - зар ти мислиш да је Архива лударе "Лаза Лазаревић" случајно изгорела до последњег папрића и до последње дијагнозе... где ти живиш...![]()
Pa evo tebe je briga, da nije ne bi se ni javila na temi.
SrBski se moze napisati u svakom kontekstu a u kom moze ustashki????
![]()
To je zato sto vi branite Srbiju i sve sto je srBsko, a administracija Krste se urotila da to zatre.meni je pomenuta gospoda Moderator juce dala poen zato sto sam NUNS nazvao ekstremnom ustaskom organizacijom , i ako u pravilniku nigde rec ustaski nije navedena kao zabranjena
Pomenuta gospodja konstantno zloupotrebljava svoju moderatorsku funkciju da se obracunava sa njoj nesimpaticnim dugogodisnjim forumasima ovog podforuma kao sto su Torrente, Pobedonoscev, pinki , moja malenkost i mnogi drugi...
Pre ce biti da je to zbog tvojih umanjenih mentalnih sposobnosti.
WTF???
Pa ovo je ludilo i skandal za Krstaricu.
Ja sam ovo prosledio administratorima sto preporucujem da i vi ostali uradite.
I svinjski grip je smisljen da unisti Srbe i sve sto je srBsko, zato su izdajnici na vlasti i doveli Univerzijadu u Beograd....![]()
Obožavam. SrBski i patriJotizam su mi omiljene reči.
Ti si ochigledno Darvinov omiljen sapiens sa delom gena koji vuku od onog sto za srebrenjake izdade ?!