U kom kontextu se moze napisati ustashki Milunka??

Onda sve treba uciniti da se tako nesto nikad ne ponovi. A ponavlja se, ne genocidom, nego...ma, svi smo bili ovde od 1989. naovamo. Sreca sto su se Srbi bar malo opametili, pa nece vise nikad dovesti slucajeve klinicke patologije na vlast.

Е, моја наивчино - зар ти мислиш да је Архива лударе "Лаза Лазаревић" случајно изгорела до последњег папрића и до последње дијагнозе... где ти живиш...:hahaha:

Е, моја наивчино - зар ти мислиш да је Архива лударе "Лаза Лазаревић" случајно изгорела до последњег папрића и до последње дијагнозе... где ти живиш...:hahaha:

I svinjski grip je smisljen da unisti Srbe i sve sto je srBsko, zato su izdajnici na vlasti i doveli Univerzijadu u Beograd....:hahaha:

SrBski se moze napisati u svakom kontekstu a u kom moze ustashki????

2ns6k9e.jpg

meni je pomenuta gospoda Moderator juce dala poen zato sto sam NUNS nazvao ekstremnom ustaskom organizacijom , i ako u pravilniku nigde rec ustaski nije navedena kao zabranjena

Pomenuta gospodja konstantno zloupotrebljava svoju moderatorsku funkciju da se obracunava sa njoj nesimpaticnim dugogodisnjim forumasima ovog podforuma kao sto su Torrente, Pobedonoscev, pinki , moja malenkost i mnogi drugi...

meni je pomenuta gospoda Moderator juce dala poen zato sto sam NUNS nazvao ekstremnom ustaskom organizacijom , i ako u pravilniku nigde rec ustaski nije navedena kao zabranjena

Pomenuta gospodja konstantno zloupotrebljava svoju moderatorsku funkciju da se obracunava sa njoj nesimpaticnim dugogodisnjim forumasima ovog podforuma kao sto su Torrente, Pobedonoscev, pinki , moja malenkost i mnogi drugi...
To je zato sto vi branite Srbiju i sve sto je srBsko, a administracija Krste se urotila da to zatre.

I svinjski grip je smisljen da unisti Srbe i sve sto je srBsko, zato su izdajnici na vlasti i doveli Univerzijadu u Beograd....:hahaha:

Па мало озбиљнији стручњаци признати у целом свету су писали о вештачки створеном и птичијем и свињском вирусу грипа у шта је умешана
фармацеутска светска мафија, знаш ли које су то паре у питању - А ТИ СЕ САДА ЦЕРЕКАЈ
"К'О ЛУД НА БРАШНО" - а што се тиче Србије то је било очекивано да ће
донети странци у чијим земљама се вирус већ раширио

Obožavam. SrBski i patriJotizam su mi omiljene reči.

"patriJota" je navedeno kao zabranjena rec . Sad cu da te prijavim da dobijes poen zbog krsenja pravila podforuma, pa cisto da vidimo jel su ovde kriterijumi isti za sve ili nisu....

prijavljujem post korisnika Enchanted zbog koriscenja zabranjenih posprdnih reci od strane administratora tab503....

Back