Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
SrBski se moze napisati u svakom kontekstu a u kom moze ustashki????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SrBski se moze napisati u svakom kontekstu a u kom moze ustashki????
Bravo moderatori.
Ebi ga nisam clan one retardirane grupe "УДРУЖЕЊЕ ЧЛАНОВА ФОРУМА КРСТАРИЦА" koja se izborila da ovaj hrvatski forum postane jos hrvatskiji pa onda moram ovako da priupitam posto tema zalbe itd..ne postoji
Ebi ga nisam clan one retardirane grupe "УДРУЖЕЊЕ ЧЛАНОВА ФОРУМА КРСТАРИЦА" koja se izborila da ovaj hrvatski forum postane jos hrvatskiji pa onda moram ovako da priupitam posto tema zalbe itd..ne postoji
Ja ne znam kako da se nazove drzava nastala na etnickom ciscenju Srba kojih tamo vise nema.O genocidu iz WWII necu da pricam .
Kako s.ereš, Bećković ti nije ravan.
I ja kazem bravo.
Evo pojasnila mi.
Ако користиш речи "усташа", "усташки" мимо изворног значења, то није прикладно изражавање.
(Не можемо данашњу РХ генерално звати "усташком", и њене власти, и грађане "усташама")
Зато је овај пут само упозорење, али ако се настави, биће и поен.
Ja ne znam kako da se nazove drzava nastala na etnickom ciscenju Srba kojih tamo vise nema.O genocidu iz WWII necu da pricam .
Pa da. Sta cu kad tema ZALBE ne postoji.
A puca mi ona stvar za tamo neku grupu gde se loze za neka prava a nikad gori forum nije bio kad je ravnopravnost u pitanju. Bolje bilo za vreme onog Irona.
Irone vrati se!!!!
Obožavam. SrBski i patriJotizam su mi omiljene reči.
Obožavam. SrBski i patriJotizam su mi omiljene reči.
Bravo moderatori.
Такође ми није јасно зашто је реч СРБОЧЕТНИК такође уписана као увреда КАДА ЈЕ ТО ЗА МЕНЕ КОМПЛИМЕНТ.
А осим тога у Србији је ЧЕТНИЧКИ И ПАРТИЗАНСКИ АНТИФАШИСТИЧКИ ПОКРЕТ ИЗЈЕДНАЧЕН !
Или је Крстарица постала филијала оног лика из времеплова прошлости Вулина ???
A svidja ti se SrBski ???
Када код у нашој дугој историји "западни сусједи" почну некоме да вичу БРАВО - МИ СРБИ ЗНАМО "КОЛИКО ЈЕ САТИ"!