U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MUFASA!! Jbmti... dok se setim...jao, ja kada sam se tad raspakala dve godine kasnije nisam smela da odgledam tu scenu jer...nznm...potrese me... :( ali ozb! Kada mali Simba dodje... "Daddy? Dad?No...Dad?! DAAD?!!"...:'( .... strashno...

AnaBg:):
a brate ko napisa naslov ove teme u kojU skolE idete?

valjda u koju skolu idete?
ili u koje skole idete?

c c c

ma opusteno raspust je
Hocesh da kazhesh da ljudi koji su zavrshili skole bi trebali da govore tako da bi se Vuk u grobu okretao?!Znachi...ljudi ovde na forumu i govore super...za razliku od ovih mojih dileja ovde... iliti dileja sa pinka...ili josh gore, oni chasopisi Bravo and co.npr. ROZA BOJA...PODATCI...joj jado, ja samo horoskop prochitam i odmah zatvorim i vratim se mome HUPER - u.... :lol: I bash mi je milo em drago kada chujem (prochitam) nekog(neshto) kako pravilno govori(pishe)...

Nemoj taaaako... evo ja bih ti zhito na sa'rani jela...ovaj...nosilaa!! I svecu cu da ti zapalim ako treba...a na grobu ce da ti pishe Umro od raka ochnih kapaka prouzrokovanog 24/7 piljenja u komp, i gangrene prouzrokovane 24/7 qcanja po tastaturi....grob podigli: Kolege komshije sa Foruma...

Lamborghini:
Ja sam bila tuzna kad je umro...Plakala sam...:cry: Sobzirom na to da sam imala 7 godina i nije chudo.Nikada vishe nisam odgledala taj film...
Ni ja nisam odgledao vishe nikada... :D
Ali svejedno, setjam ga se, dosta je emocionalan....
pipoca_artigo_paisdaculturapop_11.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back