Lannister Lion
Ističe se
- Poruka
- 2.154
Ja isto obozavam Lion King,to sam voleo da gledam kao klinac,pa sam ponovo gledao pre nekoliko meseci,i dalje mi je bio zanimljiv,posle skoro 10 godina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
Sobzirom na to da sam imala 7 godina i nije chudo.Nikada vishe nisam odgledala taj film...Uuuuuu, najjača scena u celom filmu...Kako sam ja volela da je gledam...I onu kada hijene teraju Simbu kroz ono trnje....Lannister Lion:Mada ipak je extra scena kad Scar kaze-Long live the King!-pa baci Mufasu u provaliju....
ali ozb! Kada mali Simba dodje... "Daddy? Dad?No...Dad?! DAAD?!!"...:'( .... strashno...
...Hocesh da kazhesh da ljudi koji su zavrshili skole bi trebali da govore tako da bi se Vuk u grobu okretao?!Znachi...ljudi ovde na forumu i govore super...za razliku od ovih mojih dileja ovde... iliti dileja sa pinka...ili josh gore, oni chasopisi Bravo and co.npr. ROZA BOJA...PODATCI...joj jado, ja samo horoskop prochitam i odmah zatvorim i vratim se mome HUPER - u....AnaBg:):a brate ko napisa naslov ove teme u kojU skolE idete?
valjda u koju skolu idete?
ili u koje skole idete?
c c c
ma opusteno raspust je
I bash mi je milo em drago kada chujem (prochitam) nekog(neshto) kako pravilno govori(pishe)...Ni ja nisam odgledao vishe nikada...Lamborghini:Ja sam bila tuzna kad je umro...Plakala sam...Sobzirom na to da sam imala 7 godina i nije chudo.Nikada vishe nisam odgledala taj film...

KriviStojko:mislim da sam ija gledo taj film, al se nicega ne secam..... :shock:
al mi slike vracaju par uspomena....![]()

Ben_Adam:Brother bear? Baloo the bear?![]()