U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je imala korpu punu bodljikavih rotkvica jer je opsednuta bodljokoshcima pa mu pokloni kondom i rece mu: ovaj kondom je caroban i ispunice ti grlo belom supstancom koja sachinjava sustinu mog nestvarnog i grotesknog ziwota ,nasmeja se Bakuta.
Tezhak je bogami tvoj kondom jer nisi pojeo spanac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back