Ako Bozidar Djelic ovo ovako decidirano kaze, onda mu ja verujem.
Bozidar Djelic je covek od reci.
Није ово Пдф Хумор ...
Или можда јесте ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako Bozidar Djelic ovo ovako decidirano kaze, onda mu ja verujem.
Bozidar Djelic je covek od reci.
А зар са Русијом, недавно, нисмо потписали протокол о безвизном режиму!Original postavio Step by step
...na marginama sedmog neba...Prijateljica mi je htela prošle nedelje da putuje u Rusiju,pa nije mogla da ode jer nema vizu.
Мрзело је да оде до Руске Амбасаде ...
Не шири лажи !!!
Мислим да је Динкић доследнији по том питању!kad Boza neshto kaze to ce se sigurno desiti,samo pitanje kad
...na marginama sedmog neba...Prijateljica mi je htela prošle nedelje da putuje u Rusiju,pa nije mogla da ode jer nema vizu.
e al kolko mora da budes retard da otvoris temu sa djelicevim obecanjem o ukidanju viza i ako je zajebao narod pre toga jedno 1000 puta![]()
ne lupaj bre sa rusima imamo bezvizni rezim![]()
http://www.formular.rs/wiki/Viza_za_Rusiju
Ovde sve pise o tome gde i kako se vade vize za Rusiju.
Mozda je , kako sam cuo, pre mesec dana , ukinuta viza, ali nisam siguran.
U svakom slucaju, rusija je jednako rigorozna prema srbiji, sto se viza tice kao i npr austrija
А сигурно сте сви писали те акције. Зар не?
17/03/2009 BRUSSELS, Belgium -- No real progress has been made towards abolishing visas for the citizens of the Western Balkan countries travelling to the EU, Czech Foreign Minister Karel Schwarzenberg said on Monday (March 16th). His country currently holds the EU presidency. Speaking after an EU foreign ministers' meeting in Brussels, Schwarzenberg said the road towards liberalisation seemed bumpy and the EU remained divided on the issue.