Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, pa hvala ti, lepo...........a tebi laku noc i sretan rad!
cujete li vi mene.ja sam nova.gde je dobrodoslica.
A ja sam sad ljubomorna, meni sinoc niko nije pozeleo dobrodoslicu.....neka, nekastvarno smo zabrljali,DOBRO NAM DOSLA i ostala
Nemoj da se zalis, veruj, bolje ti je kad radis, sad mi neverujes, ali nedaj boze, da ostanes bez posla ko ja. Izludecu u kuci, peri, kuvaj, spremaj, deca zezaju ko sva........i sta da ti pricam. Ovaku ustanes sredis se odes na posao malo se druzis........ma ekstra veruj mi!ova baka i ne vidi i ne cuje .da mi nije ovih duplih ociju bilo bi svasta ha ha ha .salim se.a sto se tice posla ja sam na odmoru pa mogu da zjalim dokle hocu.muza i cerku sam uspavala.samo kada bi ovaj odmor trajao malo duze.ali kako ono kazu sve sto je lepo kratko traje.ljudi moji sto sam ja umorna od zivota.bas sam optimista jelda?
A ja sam sad ljubomorna, meni sinoc niko nije pozeleo dobrodoslicu.....neka, neka![]()
Hvalaaaaa, e znam ja kako je to kad si mama, i ja sam ali moje su velike pa im bas mama vise netreba, ustvari one to sad tako misle.......curka nista neznaju........ima vremena naucice.oprosti na neazurnosti,imala sam nameru,ali prethodno sam morala napokon da budem mama i docepam se kompa.nikako na red da stignem,a onda sam iscitavala teme,poruke itd i tako te zanemarila.DOBRO NAM DOSLA ali stvarno!!!!!!!!!
generacijo za koga cemo glasati?
Pridruzujem se cestitkama za slavu, ja sutra idem na rucak, eto obecavam bicu fina necu se prejesti. Drago mi je sto si tu, sutra opet na druzenje.......a sad laku noc!odoh ja na spavanje.vece kada svi pospe pripada samo nama.veceras sam vas kasno nasla .sutra uvece se ranije ukljucujem.a i vi matori na spavanje.ako neko sutra slavi sretna slava da ne kazem slava mu rano je jos za to.bas ste mi ulepsali vece.hvala vam.sad cao.
Hvalaaaaa, e znam ja kako je to kad si mama, i ja sam ali moje su velike pa im bas mama vise netreba, ustvari one to sad tako misle.......curka nista neznaju........ima vremena naucice.![]()
Ja imam dve cerke, nepitaj da se poubijaju, kazu kad su deca istog pola nece se tuci, a one matore covece a mlate se ko budale......da neverujes.......najmanja sitnica i haos. Najveca frka oko krpica....bojno polje veruj!:sad:j a imam cerku i sina i danonocni rat .ali uspevamo nekako.malo smo pobrkali loncice oko rangiranja u vojsci,ali to je verovatno zbog toga sto nisam sluzila vojni rok .
E blago meni, ala sam ja zaribala skroz, tek sam kapiram ocemu vi to.........pa to ti je sve ista prica, sjasi kurta da uzjase murta..........a mi budele nasednemo svaki put.......sve lazov, do lazova.....opet ce njima biti bolje, a sirotinja raja i dalje ce da crkavapa vi stvarno nedate meni da spavam.ova generacija je preturila sve i svasta tako da nije sigurna vise niusta.sto se mene tice mogu svi da idu u pi..u m.....u. svi su dobri dok ne sednu u fotelju a posle sta ih briga za ostale.tako je oduvek bilo.mislim da cu glasati za promene.ovi su me razocarali.
Nebo evo sad posto shvatih konacno o cemu je rec.........dajem i ja glas ovom tvom macoru, pa sta bude, makar ne grize........ko neki. Ma dodijali su svi i Bogu i narodu (samo neznam bas jesu li nasem)?!musko ili zensko mace?
E blago meni, ala sam ja zaribala skroz, tek sam kapiram ocemu vi to.........pa to ti je sve ista prica, sjasi kurta da uzjase murta..........a mi budele nasednemo svaki put.......sve lazov, do lazova.....opet ce njima biti bolje, a sirotinja raja i dalje ce da crkava![]()