u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece, devojke, kako je ovde sa vama, rekla bi fino, eto ja bi malo da caskam, kad svi nekud odu, deca zapale u zivot, TV me smara, nisam bas neki veliki ljubitelj te kutijice, trenutno nemam nista lepo za citanje, ali umem lepo da se druzim, pa se nadam da sam dobro dosla u ovo vase "drustvance".

Pozdrav svima, lisicca!

Naravno-dobrodosla !:D Srecna sam sto je neradni dan,bice spavanja do 10,pa sad cesljam forume uzduz i popreko...
Hvala na dobrodoslici, evo i ja malo pregledala sta ima, dopalo mi se sto je to neka slicna generacija....iste, teme, isti problemi, slicna mesljenja. Lepo bas!

Najlepsi dani su mi bili kad dodje vikend, dok sam radila, nisam u penziji, ali sam bez posla nazalost, pa su mi svi dani isti, skoro. Malo me deca mustraju, ali dobro, sve prodje pa nam onda bude zao kad porastu, onako skroz....za sad su samo velike ali nisu i odrasle.....razumeces sta hocu da kazem.

Eto ja se raspricala, pa necu vise, da jos ne pomislis kako sam neka brbljivica.:-P

:DPa nije da nisi brbljivica;)tek jedan dan uclanjena,a vec 20-ak poruka!Ali to je super...ja volim ljude sa kojima se moze puno brbljati!
Pa nije da nisam, sta cu priznajem, volim da pricam, takva sam, mada se to neshvata uvek, kako bih ja zelela, ali boze moj, takva sam i to je to.

Uostalom, milim da ako se sve sabere i oduzme, a i sto bismo cutale, neki bi to rado, da dozive, samo puste zelje.......znas kako se kaze?!;)

E,lepo krkaj pa posle kad stanes na vagu....:(
Ja vec stala na vagu i eto me 10-ak dana na dijeti ! A i prestupna je godina! Ja svake prestupne lepo doteram liniju,pa naredne odrzavam,a onda one naredne dve dodajem,dodajem....Kako vi sa tim stvarima?

Sad verujem kada su mi govorili da je sve stvar metabolizma. Do 45g. sam imala 60kg. na 170cm visine mislim da je bilo u redu. A jela sam, nije da nisam i nisam uopšte pazila. E onda me je napustio "meca" i počela sam da dobijam svake godine po jedan kg. Sad imam 53g. i 70kg. jedem mnogo manje, meso ne jedem već 5g. stalno bicikliram ali ne idu kilogrami. Ne mislim da sam mnogo debela, možda 5-6kg kad bih skinula čisto da budem lakša, ali nikako ne ide.

Sad verujem kada su mi govorili da je sve stvar metabolizma. Do 45g. sam imala 60kg. na 170cm visine mislim da je bilo u redu. A jela sam, nije da nisam i nisam uopšte pazila. E onda me je napustio "meca" i počela sam da dobijam svake godine po jedan kg. Sad imam 53g. i 70kg. jedem mnogo manje, meso ne jedem već 5g. stalno bicikliram ali ne idu kilogrami. Ne mislim da sam mnogo debela, možda 5-6kg kad bih skinula čisto da budem lakša, ali nikako ne ide.

eh draga moja,to je stvarno veliki problem-IZDRZATI DIJETU.za tili cas nabacis koji kg.a rodis mecku dok ih skines.

eh draga moja,to je stvarno veliki problem-IZDRZATI DIJETU.za tili cas nabacis koji kg.a rodis mecku dok ih skines.

Evo mene opet,ma raspricala bih se ja ali vec nedelju dana me drma neki virus pa nisam nesto bila raspolozena.Juce sam morala nesto da obavim u gradu i na moje veliko iznenadjenje,gle cuda,nisam mogla da zakopcam farmerice.Treba se nesto preduzeti po tom pitanju ali nesto nemam volje.Svidelo mi se ovo drustvo,Dula,Dragica,VesnaLisica,Jope a nema nam nesto Bobane.Sta predlazete za bolje raspolozenje.

Sto se kg.i prestupnih godina tice-nemam pojma dal ima veze...al kod mene se podesilo tako.
Sto se kg.i godina tice-tacno je,tako kazu...ali ja tu "zanimaciju"imam oduvek,tako da me godine nista posebno ne iznenadjuju.Srecom,jos mi ne kvare dobar struk;)
A adrenalin-e to volim,tome uvek tezim.!Takav sam i posao izabrala,porodjajna sala i operaciona sala su uvek izvor adrenalina.A naj,naj vise volim leti,na moru one aqua parkove,i najvislje tobogane,kao i luna parkove i sve one ludorije...Tu se savrseno osecam i ne znam koje ce to godine da ukinu u meni:lol:

Nikad nisam držala dijetu. Pre mi nije ni trebala, rekoh da od kada nemam menzes počela sam da se gojim, u suštini se ni ne primeti mnogo, što reče Vesna važno da imam struk, jedino što se osećam teška, moraću i ja na bazen jer leti idem redovno, a mnogo sam zimogrožljiva, pa zimu prolazim zatvorenih očiju, najradije bih je prespavala.

Joj nemoj tako...jednostavno smo drugaciji(od kad sam to shvatila,a MNOGO mi je trebalo-zivot mi je lepsi)Oni manje vole da caskaju od nas(i moj muz visi po kompu ali skida muziku,filmove...)
Samo-svaka tema je zanimljivija kad postoje komentari oba pola-ta razlicitost donosi cesto kvaliet !
P.S. Bazen je prijao...mmmmm8)

... eeeeeeee,... ja sam ovde bas cesto, al' ,,ne zelim da smetam,,... caskajte opusteno!

A za probleme kilograma,... to bas nije lako,... treba mnogo menjati i usvojiti u licnom shvatanju fizicke aktivnosti i sadrzaja jelovnika, a potrebno je i malo tolerancije, jer svaka godina (prirodno,...tako strucnjaci kazu,..) donosi pola kilograma na telesnu tezinu,...

A sta sam ja danas radio,... iskreno, 'teo sam da odem na jedno brdo (u daljoj okolini) i da snimim par fotografija Alpa, ali sam svratio u jednu ,,prodavnicu,, (servis) plovila i tu proveo sat, dva u razgledanju jednog gumenog camca koji merkam vec par godina,... novi su mi preskupi (treba i puno dodatne opreme), a ovaj je bio ,,prava lutka,, , cena tri cetiri puta povoljnija, malo koriscen,... I tako sam sebi navuk'o dilemu, neckam se ,,k'o mlada,,... iduce subote idem opet, tek da se uverim da li je to bila ,,ljubav na prvi pogled,,...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back