Dula
Zainteresovan član
- Poruka
- 183
ma neprijatno mi sto sam dosadjivala nekoliko puta dali je stiglo, jer nisu imali te dimenzije sto mi trebaju, pa novogodisnji inventari a ja navalila kao da bez toga ne mogu da zivim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma neprijatno mi sto sam dosadjivala nekoliko puta dali je stiglo, jer nisu imali te dimenzije sto mi trebaju, pa novogodisnji inventari a ja navalila kao da bez toga ne mogu da zivim
Ko kome to moze danas da objasni, ne bih da se mesam, ali jako tesko ce to biti shvaceno na pravi nacin narocito ako su deca u pitanju.Net me zeza već neko vreme, ne znam da li ću i ovo poslati, ali Dulo, pa reci mu lepo da treba da bude srećan da mu neko u ovo vreme išta i kupuje.
Hvala na dobrodoslici, evo i ja malo pregledala sta ima, dopalo mi se sto je to neka slicna generacija....iste, teme, isti problemi, slicna mesljenja. Lepo bas!Naravno-dobrodosla !Srecna sam sto je neradni dan,bice spavanja do 10,pa sad cesljam forume uzduz i popreko...
Pa nije da nisam, sta cu priznajem, volim da pricam, takva sam, mada se to neshvata uvek, kako bih ja zelela, ali boze moj, takva sam i to je to.Pa nije da nisi brbljivica
tek jedan dan uclanjena,a vec 20-ak poruka!Ali to je super...ja volim ljude sa kojima se moze puno brbljati!
E,lepo krkaj pa posle kad stanes na vagu....
Ja vec stala na vagu i eto me 10-ak dana na dijeti ! A i prestupna je godina! Ja svake prestupne lepo doteram liniju,pa naredne odrzavam,a onda one naredne dve dodajem,dodajem....Kako vi sa tim stvarima?
Sad verujem kada su mi govorili da je sve stvar metabolizma. Do 45g. sam imala 60kg. na 170cm visine mislim da je bilo u redu. A jela sam, nije da nisam i nisam uopšte pazila. E onda me je napustio "meca" i počela sam da dobijam svake godine po jedan kg. Sad imam 53g. i 70kg. jedem mnogo manje, meso ne jedem već 5g. stalno bicikliram ali ne idu kilogrami. Ne mislim da sam mnogo debela, možda 5-6kg kad bih skinula čisto da budem lakša, ali nikako ne ide.
Sad verujem kada su mi govorili da je sve stvar metabolizma. Do 45g. sam imala 60kg. na 170cm visine mislim da je bilo u redu. A jela sam, nije da nisam i nisam uopšte pazila. E onda me je napustio "meca" i počela sam da dobijam svake godine po jedan kg. Sad imam 53g. i 70kg. jedem mnogo manje, meso ne jedem već 5g. stalno bicikliram ali ne idu kilogrami. Ne mislim da sam mnogo debela, možda 5-6kg kad bih skinula čisto da budem lakša, ali nikako ne ide.
da li je ova tema jos aktuelna,ili nema nasa generacija vremena za diskusiju?
eh draga moja,to je stvarno veliki problem-IZDRZATI DIJETU.za tili cas nabacis koji kg.a rodis mecku dok ih skines.
A sto ne bi imali vremena.Ja sam naucila da se vreme "pravi"za ono sto hoces i volis ! Ako cekas da pretekne vreme ...e,onda tesko.
Ajd-odoh sad na bazen
P.S.Jel na ovoj temi od uvek nema muskog sveta,ili ima samo po recenicu-dve?
nasi ispisnici imaju druge zanimacije?