u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... nesreca je sto nema boljih,... treba NAJGORE da dovedemo i da se spasimo ovoih beskrajnih muka,... da nam ,,navuku,, LJUDOZDERE i da nas POJEDU,... bolje nismo zasluzili,....sami smo krivi !!!
Mozda jesmo, mozda nismo, ali znas kako se kaze da je vlast najgora moguca droga.......valjda polude kako dodju na vlast, pa zaborave i zasto su tamo, i ko ih je dotle doveo, ja nekad mislim da zaborave i majku rodjenu.........pare, kvare ljude stara prica!:(

pravila sam neku anketu medju decom uzrasta moje cerke 90-o godiste i pitala ih a koga bi glasali da su punoletni.uglavnom su za Nikolica?ma veze nemaju.bas dobro ususkana generacija
ma nemaju oni veze s mozgom, sta zna dete, sta je rat, bili mali nemaju poima o zivotu. Samo nam on treba, pa da opet bude, rado majka salje sina u vojnike. Nemam sina ali neka hvala.....svoje nebi poslao sigurno.:(

ne odgovori ti nebo meni,a ja obozavam macke i NARAVNO imam macora CILETA,rado bih poslala njegovu fotografiju ali ne znam kako.potrudicu se da u toku dana to savladam pa cu vam poslati da ga vidite
Nebo nas malo zavitlava, posalje te lepe slicice, da parimo oci, tugujemo iz ove zabokrecine, gledamo taj lepi svet, i nema ga onda.....Nebo, nije fer stvarno!:p

boze a tek na sta im lice kampanje!!!!!!!!ninasta,a dadose tolike pare
\jes ko da su dali sve pare na to........pa otkud im tolike vile, dzipovi, telohranitelji....i sta ce im kad ih narod "voli".........ma treb jedna motka usrana njima, a ne kampanje......sve da ne kazem moj.....do........., necu dalje. Ma ja bi ih nekad pojela, ni posla, ni stana, dvoje dece i oni mi prodaju maglu, jel oni misle da smo mi svi djuture debili, ili sta?:(

.... ode mi post,... sta sam napisao,...
Micky-Junior je jedan od nekoliko mojih ljubimaca,... posebno je interesantan jer sam ga i sa posebnom paznjom odgaio,... peta mu je godina, ima oko 7 kg, slobodno seta, nije kastriran, ,,prica,, raznim macijim glasovima, moji se ljute sto ih uopste ne uvazava, voli sa mnom da seta u okolini, tridesetpet godina sam odgajao pse, ali macak me odusevio svojom posebnom prirodom,... veoma je lep i jak, gospodari okolinom,... upravo je dosao i pocinje uobicajena gozba, prica, mazenje,... mnogo ga volim!

\jes ko da su dali sve pare na to........pa otkud im tolike vile, dzipovi, telohranitelji....i sta ce im kad ih narod "voli".........ma treb jedna motka usrana njima, a ne kampanje......sve da ne kazem moj.....do........., necu dalje. Ma ja bi ih nekad pojela, ni posla, ni stana, dvoje dece i oni mi prodaju maglu, jel oni misle da smo mi svi djuture debili, ili sta?:(

draga moja suvise ozbiljna tema za ove sitne sate,ali ja sam kriva jer sam je zapocela.ZAPAD ih finansira,naravno.odavno smo svi na dobosu

.... ode mi post,... sta sam napisao,...
Micky-Junior je jedan od nekoliko mojih ljubimaca,... posebno je interesantan jer sam ga i sa posebnom paznjom odgaio,... peta mu je godina, ima oko 7 kg, slobodno seta, nije kastriran, ,,prica,, raznim macijim glasovima, moji se ljute sto ih uopste ne uvazava, voli sa mnom da seta u okolini, tridesetpet godina sam odgajao pse, ali macak me odusevio svojom posebnom prirodom,... veoma je lep i jak, gospodari okolinom,... upravo je dosao i pocinje uobicajena gozba, prica, mazenje,... mnogo ga volim!

micky-junior je bas lep i negovan,vidi se.voda mi je posla na usta,jer bih ga sad mazila.ko nema macku ne moze to da razume.NAJLEPSE NA SVETU SE MAZE

... a sad,... probam da ,,premostim,, te nase ex-jugoslovenske i sadasnje srpske dogadjaje koji nas potresaju vec vise decenija,... verujte, ja vise i ne dolazim,... tolike potencijale u imovini, prijateljima i sopstvenom znanju i iskustvu sam ,,pustio niz vodu,,.... ogorcen sam,.... jednostavno, ocekivao sam lagan, ali siguran napredak drzave i drustva, a ne ovaj ubrzani sunovrat u kolaps koji je uticao i na mentalitet nasih ljudi,.... mozda sam zato i odlucio da vise racuna povedem o zivotu, radu i svojoj porodici u ovoj stranoj zemlji koja se zbog svojih pozitivnih superlativa ne moze opisati recima,... u Svajcarskoj treba ziveti da bi se razumela,...naravno, koliko ljudi , toliko i mogucih vidjenja zivota u ovoj izuzetnoj zemlji,... i toliko i razlicitih ostvarenja licnih ideala.
Nase srpske prilike nisu uobicajene za razumevanje u jednom svetu koji je posvecen radu i redu, koji se trudi da i kontrola ima kontrolu kako se ne bi desio propust u izvrsenju poverenog zadatka,... konkurencija je jaka, tempo je izrazito brz, greske nisu dozvoljene, u danasnje vreme se sve izracuneva sa najstrozom preciznoscu i zahteva se najvisi kvalitet,... svuda i u svemu,... a to uspeva samo onima koji uz znanje , promisljenost, poverenje i istrajnost nastoje da se iz boljeg u bolje sele, da potomstvu ostave vise i trajnije dobro uz savet da ne probaju da se opuste i zaborave kad se dobijalo, a kad gubilo,... i zasto i zbog koga ili cega,...

Ako se desi da odjednom nestanem, to znaci da su mi istekli sati, nisam uplatila, a nemam ADSL, tako da znas o cemu se radi. U tom slucaju se cujemo u ponedeljak, dok opet upolatim, ok?

ok.mozes li da uzmes ADSL?NIJE UOPSTE SKUP. sto se tice taktike sa decom,he he he?ne znam sta da ti kazem.ja sam jako tolerantna,kod mene se sve moze,ali vrlo dobro znaju dokle je moj prag tolerancije

... a sad,... probam da ,,premostim,, te nase ex-jugoslovenske i sadasnje srpske dogadjaje koji nas potresaju vec vise decenija,... verujte, ja vise i ne dolazim,... tolike potencijale u imovini, prijateljima i sopstvenom znanju i iskustvu sam ,,pustio niz vodu,,.... ogorcen sam,.... jednostavno, ocekivao sam lagan, ali siguran napredak drzave i drustva, a ne ovaj ubrzani sunovrat u kolaps koji je uticao i na mentalitet nasih ljudi,.... mozda sam zato i odlucio da vise racuna povedem o zivotu, radu i svojoj porodici u ovoj stranoj zemlji koja se zbog svojih pozitivnih superlativa ne moze opisati recima,... u Svajcarskoj treba ziveti da bi se razumela,...naravno, koliko ljudi , toliko i mogucih vidjenja zivota u ovoj izuzetnoj zemlji,... i toliko i razlicitih ostvarenja licnih ideala.
Nase srpske prilike nisu uobicajene za razumevanje u jednom svetu koji je posvecen radu i redu, koji se trudi da i kontrola ima kontrolu kako se ne bi desio propust u izvrsenju poverenog zadatka,... konkurencija je jaka, tempo je izrazito brz, greske nisu dozvoljene, u danasnje vreme se sve izracuneva sa najstrozom preciznoscu i zahteva se najvisi kvalitet,... svuda i u svemu,... a to uspeva samo onima koji uz znanje , promisljenost, poverenje i istrajnost nastoje da se iz boljeg u bolje sele, da potomstvu ostave vise i trajnije dobro uz savet da ne probaju da se opuste i zaborave kad se dobijalo, a kad gubilo,... i zasto i zbog koga ili cega,...

potpuno te razumem.strasno je to kada te tvoja rodna gruda odbija..sto se tice laganog i sigurnog napretka ove nase srbije ne vidim ga skoro,NAZALOST .veliki sam patriota i potomak solunaca ali debelo razmisljam da krenem put zapada

... da,... verujem Ti,...
... a pogledaj samo sa koliko takta ja izrazavam svoje nezadovoljstvo,... petnaest godina ovako oprezno objasnjavam svima oko sebe da mi imamo neke zaokrete, zastoje koje nam drugi prave, ali... bice sve ok,... ne pada mi na pamet da brukam javno sve nas i sebe samog,... a da smo preterali,... preterali smo,... bez diskusije...

... da,... verujem Ti,...
... a pogledaj samo sa koliko takta ja izrazavam svoje nezadovoljstvo,... petnaest godina ovako oprezno objasnjavam svima oko sebe da mi imamo neke zaokrete, zastoje koje nam drugi prave, ali... bice sve ok,... ne pada mi na pamet da brukam javno sve nas i sebe samog,... a da smo preterali,... preterali smo,... bez diskusije...

laku noc svima i tebi prijatelju. pomazi malo macka umesto mene i ljubi mu tu pametnu njuskicu

Sad mi žao što sam se sinoć rano isključila, vidim da ste se lepo ispričali. I što reče Vesna, nek joj je srećan rad, jedan muški nam je baš trebao, oma nije dosadno. Hvala ti nebo što si se uključio, još da nam se i Jope javi, pa gde bi nam bio kraj.
A glasanje, pa ne idem, ne interesuje me uopšte, što reče nebo, najbolje da izaberemo najgore, ali problem je što su svi najgori, daj mu da vlada pa ćeš videti kakav je. Ja sam prestala da verujem da će se ovde išta više lepo desiti. Zavidim ti nebo, ne na novcu koji zarađuješ, ne na lepoti kojom si okružen, zavidim ti što nisi prisiljen da živiš ovde sa nama u ovoj gunguli gde su sve vrednosti pomerene. Nismo više što smo nekad bili, i nikada više i nećemo biti, bar ne za moga života. Što sam starija i što više poznajem ljude, sve više volim životinje. Imam dva mačora i sa njima se najbolje družim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back