Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
A sto bi smetao u caskanju?
Nije te strah da ce se camac prodati do sledece subote?Kad se mlada necka-ostane usedelica

Nije te strah da ce se camac prodati do sledece subote?Kad se mlada necka-ostane usedelica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eh nebo blago tebi, toliko oduševljenja za gumeni čamac, volela bih da od muža dobijem bar deseti deo te ljubavi, kroz ekran mi sijaju tvoje okice.

Dobro vece narode! Vidim masta se o moru, pa ja ga nekad cak sanjam, nista lepse od suma talasa, i onog pravog prepoznatljivog mirisa mora i borovine.
Au, e to je vec ozbiljna situacija, nije da te ja sat teram odavde, taman posla, ali trci u krevet, kako ces se dici tako rano......strasno! Mada, kako ja nisam vec dugo u radnom odnosu, mislim da bih radje ustajala tako rano, nego ovako parazitirala i kidala zivce, veruj mi!Ma vazno je da svako ima nesto u cemu uziva....
Ja sebe upravo ubedjujem da se ubacim u krevet,znam da ustajem u 6.45 i da me ceka 24-casovno dezurstvo...
Au, e to je vec ozbiljna situacija, nije da te ja sat teram odavde, taman posla, ali trci u krevet, kako ces se dici tako rano......strasno! Mada, kako ja nisam vec dugo u radnom odnosu, mislim da bih radje ustajala tako rano, nego ovako parazitirala i kidala zivce, veruj mi!
Znas sta Nebo, pa i nije ti neka fora, dzaba nam gledanje, samo da parimo oci i da zavidimo nekim sretnicima.......ma, salim se, super je! Samo je malo nas koji to sebi mozemo priziti. Ali ko moze nek uziva.....prijatno!
Upravo tako, znas, svi mi kad radimo kukamo, da nam je ovo ili ono te tesko nam, svasta nesto izmisljamo, ali, ovo je katastrofa........nikom to nebih pozelela, kad naviknes na svoj novac, tesko je bez njega, a jos kad imas dvoje dece kojima svasta treba, u mom slucaju devojke........e to ti je ko tragedija.Joj verujem ti ! Imam dragu osobu koja je ostala nedavno bez posla i vidim te muke..Pa kad mi dodje da gundjam na posao setim se mnogih koji su bez njega:-(

I ja sam nova, od juce, ali dobro dosla!cujete li vi mene.ja sam nova.gde je dobrodoslica.

cujete li vi mene.ja sam nova.gde je dobrodoslica.
Ma da to je strasan problem, cim kazes godiste, vise nece ni da te cuju do kraja sta imas da im kazes.Znam preko kume...cim predjes 35 kao da imas 135 godina,niko te ne uzima u obzir. Ja moj posao bas,bas volim,radim puno,ali ne zalim se,ukradem ja vreme za sve sto zelim.Samo ovo pusto spavanje...tu sam u manjku puno,uskoro cu imati podocnjake do kolena![]()
Vidis kako smo dobrice, pa se zali posle,......cik ako smes.....he,he!" ne cuje baka sine"..he,heDOBRODOSLA-IMAS REC !