u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... da,... odlicna ponuda, odlicna cena,... ,,odlepio sam,,.. pre par godina sam isti takav (druga boja, drugi proizvodjac, a ima i jarbol, jedro...) ostavio u Srbijii uz kompletnu kamp-opremu za dve porodice i uvek idemo na Vlasinsko Jezero, dunavski (pregradjeni dunavac) Beli Bagrem i na crnogorsko primorje,... cak imam i auto koji iskljucivo sluzi kao transporter ove opreme,... zimi koristim manje satore kad sa prijateljima na uscu Velike Morave u Dunav odlazim u lov divlje (sibirske) patke i obavezno koristimo i moj camac,...
Naravno,... cim sam se vratio odma' sam se ,,pokajao,, i krenuo u potragu za dobrim gumenim camcem,... imao bi' i ,,pravi,, , ali se to (meni i ovde ) ubedljivo ne isplati, jer su godisnje dazbine neverovatne i obaveze zestoke,... zato se kaze da u zivotu vlasnika jahte postoje dva srecna trenutka: prvi,...kad kupi jahtu,... i drugi: kad je proda !
Gumenjak ove velicine je sjajan , dazbina i obaveza skoro i da nema, brzo se priprema za zabavu, lako se prenosi u podrum (ili na tavan),... slabasan je, pa ,,pomaze,, da se odlicno razume ona narodna izreka,,...ko se cuva i Bog ga cuva,,... znaci, malo rekreacije uz obalu, bez egzibicija, bez motora , obicno je na manjim jezerima u mojoj okolini i zabranjen ( ima 5 jezera koja redovno posecujem,... udaljena su 10, 12, 20, i 50 km,... /Bodenskojezero/ i jedna reka koja je popularna po masovnom spustu (desetak kilometara), ali mi nije draga,... svaki spust nova zakrpa,..
... ovaj camcic me sad toliko zainteresovao,... neko ga je vise cuvao nego sto ga je koristio na vodi,.. uuuffffffff...........

... he, he, he... imam ja jos mnogo, mnogo, mnogo manija,... kaze se: tezi slucaj!!!!
Ne bi' da se neko nadje uvredjen,... slobodno vreme je ovde i velika mogucnost za neki omiljeni hobby ili aktivnost,... vremenom se nabavi odgovarajuca oprema i upozna drustvo istomisljenika,... naravno, sve je stvar licnog interesovanja, opredelenja i spremnosti da se materijalno ,,ispruzi,,... ja licno ,,izbegavam,, neke troskove i rado ulazem u ,,igracke,,... vise se isplati, zivot je lepsi, zabavniji,... naravno, prezirem snobove i mnoge stvari volim ,,na misice,,... sam,... bez da me puno sluze,... na prvom mestu mislim na sve one ,,jadnike,, sto su bili u nekoj stranoj zemlji i od uspomena pamte samo hotel sa pet (ili vise) zvezdica,.... nemaju pojma kako vatra mirise i kako se dobra kafa pije iz garavog lonceta,.... o ribljoj corbi iz kotlica necu ni da im pricam,.... i o istinskim lepotama koje krije netaknuta priroda!

Ma vazno je da svako ima nesto u cemu uziva....
Ja sebe upravo ubedjujem da se ubacim u krevet,znam da ustajem u 6.45 i da me ceka 24-casovno dezurstvo...
Au, e to je vec ozbiljna situacija, nije da te ja sat teram odavde, taman posla, ali trci u krevet, kako ces se dici tako rano......strasno! Mada, kako ja nisam vec dugo u radnom odnosu, mislim da bih radje ustajala tako rano, nego ovako parazitirala i kidala zivce, veruj mi!

Au, e to je vec ozbiljna situacija, nije da te ja sat teram odavde, taman posla, ali trci u krevet, kako ces se dici tako rano......strasno! Mada, kako ja nisam vec dugo u radnom odnosu, mislim da bih radje ustajala tako rano, nego ovako parazitirala i kidala zivce, veruj mi!

Joj verujem ti ! Imam dragu osobu koja je ostala nedavno bez posla i vidim te muke..Pa kad mi dodje da gundjam na posao setim se mnogih koji su bez njega:-(

Joj verujem ti ! Imam dragu osobu koja je ostala nedavno bez posla i vidim te muke..Pa kad mi dodje da gundjam na posao setim se mnogih koji su bez njega:-(
Upravo tako, znas, svi mi kad radimo kukamo, da nam je ovo ili ono te tesko nam, svasta nesto izmisljamo, ali, ovo je katastrofa........nikom to nebih pozelela, kad naviknes na svoj novac, tesko je bez njega, a jos kad imas dvoje dece kojima svasta treba, u mom slucaju devojke........e to ti je ko tragedija.

Tako da je moj savet svakom cuvaj sto imas, ne kukaj, jer, je sve teze naci posao. Svi uglavnom traze mladje, kad dodjes u neke godine vise nigde nista nema katasrofa ziva.

Znam preko kume...cim predjes 35 kao da imas 135 godina,niko te ne uzima u obzir. Ja moj posao bas,bas volim,radim puno,ali ne zalim se,ukradem ja vreme za sve sto zelim.Samo ovo pusto spavanje...tu sam u manjku puno,uskoro cu imati podocnjake do kolena:lol::lol::lol:
Ma da to je strasan problem, cim kazes godiste, vise nece ni da te cuju do kraja sta imas da im kazes.
Ti si predpostavljam medicinski radnik, e pa nesudjena koliginice, srecan ti rad. Nista lepse kad radis posao koji volis, ali takvi sretnici su prava retkost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back