u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puno pozdrava za 50 i neke i neka vam je zdravlje dobro
Eto posle toliko vremena svratih i vidim Jope.....veliko srce....velika dusa juznjacka
Bobana.....kao i uvek na sve strane .....stize.....a uvek ....aktuelna....
A za ove mladje.....navijam za vas ...ma kakvi bili....i sretna vam mladost...najvece bogatstvo
I uvek vas podrzavam....i kad niste u pravu...........jel ...svet je vas....i na vama ostaje

Evo me opet
Hladno napolju .......bas mi se neide nigde....pa sta cu onda......sedi pa ...surfuj
Al se ...ovde nekad...dobro...(jelo).....druzilo...bas
Ali ljudi...ko ljudi.......uvek zeljni necega novog........pa pronadju ...neka nova zadovoljstva
i zanimacije......pa i sam zivot se stalno menja.......a sat ....kuca li ..kuca......jbg

Evo .....kikiriki sam sredio.....aaaaa sssssadddddd.....spektakl...
ono najlepse.......ppppiiiiiiivvvvvvvkkkkkkaaaaaaaannnnnn

Prijatelju moj nemoj da preteras sa kikirikijem. Rogonju mozes da sredis ali sa afeodizijakom oprezno.
A sada malo ozbiljno. Mene dugo nije bilo ali ne bi nista i od tvog obecanja da ces u septembru na Jug. Nadam se da ces naci vremena i "spustiti se" u zenini tazbinu. Nemoj da izbegavas.
Za tebe, tvoju porodicu ali i sve nase (virtualne a kod tebe i stvarne) prijatelje veliki pozdrav.
Istina, dospeli smo na Svastari ali ima jos mnogo toga u nama sto se moze uzeti i iskoristiti.

... evo i mene,... proizvodnja 60-ih,... nadam se da ste svi zdravi i veseli i da cemo se lepo druziti !!!!

... ovo je bio moj rad na konkursu RTS-a za srpski logo pesme evrovizije, ali je ziri odabrao i sa 5.000 evra nagradio neku sljivu-ranku i dragacevsku trubu,
... i sad su svi ucesnici tog konkursa kao malo ljuti, mnogo se diskutovalo, burno i gorko, ali je forum ,,lips'o,, zbog izrade novog,
... ja to onako,... tek da nesto kazem o sebi,... da imamo razlog da se ,,podavimo,,.... pa nasi smo, b'e !!!

...
nenichnovaeurovision08ngk6.gif

kasnije cu vam prikazati i originalnu slikicu koja ima desetak varijacija u drugoj boji i nekoliko malih resenja ,,u pokretu,,,...

Dragi prijatelju Jope
Eto nismo u prilici da se bas puno druzimo ali to neznaci da smo se zaboravili
Sticajem okolnosti....zbog posla....nisam mogao da se pridruzim Srbijanki kada je
u Sepembru isla u Topolnicu
No postoji sansa da se to dogodi i sada ovih dana.....samo da se malo vreme prolepsa
Ostalo je da se urade neki sitni poslovi na novo izgradjenoj terasi i da se sve pripremi za zimu
jer se najverovatnije do proleca nece ici
Ako se ukaze takva mogucnost obavesticu te unapred a vala i posetiti
Pozdravljam te i nadam se da ces procitati ovaj post.

I ja sam 50. i neka., dipl. politikolog u provinciji, bez zaposlenja. Ne osećam teret godina jer imam sina od 29 godina, održava me njegova mladost i duh. Svako veče se čujemo telefonom i pretresemo dnevne dogadjaje.Nema raskoraka u godinama iako imam njegovo poštovanje. Dosta se dosadjujem, čitam beletristiku i imam mali hobi o kojem ne želim da pričam. Izgledalo bi kao gubitak vremena. Drago mi je da se družite sa nekoliko rečenica, voljela bih da me primite u društvo. Pozdravčić!

Tripple x,... evo dobre ideje za ljubitelje knjizevnih dela,... ove internet sranice listaj, citaj, uzivaj !!!
Dusan Gojkov je jedne noci gostovao u nocnom programu RT Beograd, govorio o svojim lepim nastojanjima da nam priblizi dela mnogih balkanskih knjizevnika i buducih dika,... ja cesto nadjem trenutak odmora i velikog zadovoljstva u citanju, sto i vama zelim !

http://www.balkanwriters.com/

Posebno mi se dopao stil knjizevnog izrazavanja dve mlade dame, Dragane Nikolic

http://www.balkanwriters.com/broj5/dragananikolic5.htm

http://www.balkanwriters.com/broj7/dragananikolic7.htm

i Natase Antulov,...

http://www.balkanwriters.com/broj11/natasaantulov11.htm

............. i zasto nam ne bi rekla nesto o svom malom hobby-u,... pa svi mi imamo nesto malo i strasno, lepo i znacajno sto nam se cini da drugi nece razumeti i nece podrzati nasu ideju,...

Imama kucne ljubimce i jos mnogo drugih malih strasti koje mi zivot znace,.... pricacemo,...
Evo jednog,... moj macak Micky-Junior, peta mu je godina, pametan je, vaspitan,... iskljucivo ja brinem o njemu, moji se ljute sto nije ispao ,maza,, i sto samo mene obozava, a njima ljuto frkce.
Ako neko zeli nek napise par reci o svom kucnom ljubimcu i pokrene ovu nasu pomalo zaboravljenu temu !

http://forum.krstarica.com/threads/62914&pp=15

Ja nisam niciji macak ljubimac Junior , ja sam Senior. Evo me, popih jedan Brufen, zaribale koskice...a sutra cu se otkociti....Eh, moje lepe, ma gde bre Pedesete, tad sam se rodila....dajte mi moje 60.te, 70.-te...Tada sam se /doduse posle i tih 70.tih....vise u 80.desetim, udala, rodila.../ Aa, sad samm....prdnula u cabar...:lol::lol::lol:Jos da me - ovo malo Mozdane mase ne sluzi....Kosulja, "Laza\'...Toponica ili Kovin....:-D
c-1.jpg
.

Nemam kućnog ljubimca jer moja jer je moja majka alergična na dlake, ali volim životinje.Da imam kuću i dvorište rado bih imala jednog vučjaka. Ali, ovako, u stanu, to nije moguće. Kažu da je dodir sa krznom mačke ili psa odlična terapija protiv infarkta jer opušta i smiruje nerve. Ozbiljno, američki lekari propisuju kućnog ljubimca kao najboljeg prijatelja zdravlja na više načina. Samo se ne smijemo zabaviti s njime pa kad ga se zasitimo izbaciti ga na ulicu kao igračku koja nam više nije zanimljiva.Veoma žalim napuštene životinje, a tako postaju i pretnja za druge ljude. Pozdračić svima!

Kakav dan! Šuma bakarno crvena, a pramenovi magle se provlače izmedju drveća. Pola planine se ne vidi. Crklo nam centralno grijanje, pa sad navlačimo tople čarape i džempere. Nije mi sasvim jasno da li da uživam u tipično jesenjem danu, ili da upadnem u depresiju i samo spavam. Zato se muvam po stanu i pecarim palačinke, ne bih li zaboravila na vrijeme. Uostalom, pravedno je ovako, imali smo sunčanog vremena ove godine preko svake mjere. Nedostatak dogadjaja navode na glupe misli i meteropatiju. Vidi se da godina proizvodnje utiče na raspoloženje..... Kako se vi branite od mračnih misli? Ja, eto kuvanjem.

Zahvaljujem Bobani na pozivu u društvo, ali možeš me naći u okviru Foruma Krstarice, kao što već jesi. Plašim se virusa i sekti, zato ostajem na sigurnom terenu. Ako mi prestane biti zanimljivo neću se više pojavljivati na ovim stranicama. Prelepe su slike iz Švajcarske. Može još poneka, možda iz naše prekrasne Srbijice.Pozdravčić svima.

Pozdrav i od mene za Đoletovu generaciju. Do sada nisam primetila ovu temu, istina tek sam nekoliko dana na forumu, pa sam se malo dopisivala sa mlađima, ali mi je i prijalo.
Dobro kaže "Alians" i treba da zahvalimo mlađima na mnogo čemu ne samo na Internetu. Imam odraslu decu i vidim da im je drago bilo da me nauče kako da vam se i ja prikačim. Ne bih se složila da smo se mi nekad bolje družili, vidim kako moji momci imaju nekoliko dobrih prijatelja i kako se dobro druže. Mislim samo da smo mi živeli lepše, sada mnogi pljuju po tom vremenu, ali je istina. Pasoš nam je vredeo, zemlja nam je bila mirna i velika, ako je to žal za mladost, e onda žalim. Ne znam samo zašto tolika ogorčenost na mlade, oni se samo trude da nađu svoje mesto pod suncem, kao i mi nekad. Setite se samo hipi pokreta, to su bila naša vremena, zar ne. Niko nas nije razumeo, jednog mog drugara otac je na spavanju ošišao jer je imao kosu do pola leđa. Mislim da su ovi današnji mladi mnogo iskreniji nego što smo bili. Mi smo bili mladi u doba seksualne revolucije, a danas čujem mnoge moje vršnjakinje kako pogrdno govore o mladima danas, maltene su sve cure ***** ako su promenile više od dva momka.
Da se razumemo, ne opravdavam sve što rade, droga i alkohol, to je strašno i duša me boli da tako uništavaju svoje najlepše godine, ali kao što reče jedna gospođa, ipak smo mi tome krivi, naše vaspitanje, naše vrednovanje kvantiteta na uštrb kvaliteta i još mnogo toga. Znam da smo svi svojoj deci želeli samo najbolje, ali to nije opravdanje, bar ne uvek.
Damo im novac za izlaske a da ga ničim ne zasluže, jer tako se radi na Zapadu. Ma živela sam u mladosti i na Zapadu, nije baš tako, tamo klinci od malena uče da rade i zarađuju, a mi mlade ljude od 30 i više godina zovemo decom i skoro dam im peremo guze.
Napred mladi, ja i dalje verujem u vas. Kada sam bila mlada, moji roditelji su govorili da od mene neće biti ništa, završila sam višu školu, imam dobar brak i dva divna sina na koje sam neizmerno ponosna, često me nerviraju, kao i ja njih verovatno, ali su u suštini dobri ljudi, vredni poštovanja.
A vi moja generacijo, nedajte se, manite brufene i slične gluposti, pa i ja ih koristim naravno, ali zaboravite da sam priznala, budite srećni koliko god je to moguće, jer kako reče devojka mog starijeg sina: "jedina obaveza koju imam prema bilo kome je da budem srećna i zadovoljna, a time ću usrećiti i meni bližnje".
Mlada, veoma mlada, ali puno učim i od nje verujte mi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back