u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boze, sta vi matorci tripujete? Munje i ta sranya? Boze me sacuvaj, a vi ste kao savrseni! Ja imam igle u usima i ruci, a vi ste svi fini vaspitani, bez ijedne mane. :roll:
Pitam se koliko prijatelja imate kad imate takav stav i jos dolazite na forum u poznim godinama :roll:

Da, govorim o tebi, JOPE.

Prijatelja i mozga, sigurno vise od tebe. Mene su vaspitavali, da cenim i postujem, da bi te postovali. Nazalost, tebe nisu. To je zalosno. Ne stidim se svojih godina, jer moje su i JA ih s ponosom nosim. Uzivam u njima vise nego ti sa svojim. Pozdravljam te. Ako ne zelis, bar, nesto da naucis od starijih, a mogao bi puno toga, nbe provociraj. Idi gde su tvoji i druzi se sa njima.

Sine piromane, sada sam video da si se tek izpilio. Pa ti zlato cikino, jos nista ne znas. Pitaj tatu i mamu a mozes i babu i dedu, ako ih imas, kako se valja odnositi prema starijima. Ide zlato cikino tamo gde je kolibri ili decije igraonice. Nije ovo za tebe. Pozdravlja te cika JOPE.

Sine piromane, sada sam video da si se tek izpilio. Pa ti zlato cikino, jos nista ne znas. Pitaj tatu i mamu a mozes i babu i dedu, ako ih imas, kako se valja odnositi prema starijima. Ide zlato cikino tamo gde je kolibri ili decije igraonice. Nije ovo za tebe. Pozdravlja te cika JOPE.

Hehe, cika JOPE, mozes ti biti star kao tutankamon, mudar kao ne znam ko ili pametan kao Ajnstajn... Ali kad pogresis, pogresis. Ja tebe da ne cenim? Boze sacuvaj. Ali da si ti i u kom pogledu bolji od mene, napredniji ili superiorniji od mene? Daleko bilo. Iskusniji apsolutno, ali bolji ne. E vidis cika JOPE, zbog takvih kao ti svet propada... ;)

Hehe, cika JOPE, mozes ti biti star kao tutankamon, mudar kao ne znam ko ili pametan kao Ajnstajn... Ali kad pogresis, pogresis. Ja tebe da ne cenim? Boze sacuvaj. Ali da si ti i u kom pogledu bolji od mene, napredniji ili superiorniji od mene? Daleko bilo. Iskusniji apsolutno, ali bolji ne. E vidis cika JOPE, zbog takvih kao ti svet propada... ;)

Sine, sine, sa 14 ama bas nista ne znas i ja to razumem. Nadam se da ces biti bolji, ako te tatica i mamica vrate na pravi kolesek. Sada si na pogresnom. Ne propada svet zbof mene i mojih vrsnjaka vec zbog vas bez cilja, morala, uvazavanja i poroka koji vas unistavaju. Popravi se drago moje dete/ Nije sve u ekranu koji gledas. Nesto moras i u glavici da imas- to ulivaju roditelji i vaspitaci. Ali izgleda slaba vajda. Pozdrav sine.

Sine, sine, sa 14 ama bas nista ne znas i ja to razumem. Nadam se da ces biti bolji, ako te tatica i mamica vrate na pravi kolesek. Sada si na pogresnom. Ne propada svet zbof mene i mojih vrsnjaka vec zbog vas bez cilja, morala, uvazavanja i poroka koji vas unistavaju. Popravi se drago moje dete/ Nije sve u ekranu koji gledas. Nesto moras i u glavici da imas- to ulivaju roditelji i vaspitaci. Ali izgleda slaba vajda. Pozdrav sine.

E, JOPE, JOPE... Ja sam u vremenu u kojem sam primoran da znam. Jednostavno jesam. I ne kazem da je to zbog tvojih vrsnjaka, vec zbog tvoje sorte. A i nemam 14 nego 13. I imam ja u glavici puno, ne boj se ti...

Ovo je krasno, ovo je zaista krasno! Nema me neko vreme, a vi se posvadjate. Sta reci? Da nisam mozda promasila temu, mislim forum, mislim, da li je ovo pravo mesto za najbolju generaciju, onu iz pedeset i neke? Onda? O cemu cemo veceras? Opet je malo kasno, opet vecina spava.:|

Evo i mene iz 60-ih. Već sam se poplašila da sam najstarija na forumu, ali vidim da ima i matorijih.
Nego, nemojte ljudi napadati klince, pa i mi smo bili mladi, šta sve nismo radili a sad, kao, ova današnja deca su najgora! Dajte da ne budemo kao pravi matorci u fazonu "e, kad sam ja bio mlad", pa i nama je to išlo na živce.
Ja se od svega najviše plašim da ću postati stereotipna i zatucana kao moja majka i sve ću učiniti da "moje vreme" bude dokle god poživim, a ne samo ono kada sam ja bila mlada.

vrati se tvojoj temi jer malo pre stigo do 50 ej cik pogodi sta????

nije nije godina ima do toga jossssssssss ehhhhhheeeee!!!

ma sta je svima ovde niko nije mator pa 50, 60 godiste tek sad dise punim plucima ne zovite nas starim nasa srca su mlada

U samoci
sreca nam se ruga
nema nista
bez najboljeg druga.....:lol::lol::lol:

Dušo moja, čovek je star tačno onoliko koliko mu piše u ličnoj karti. Za klince od 13 godina mi zaista jesmo babe i dede, ali to nije ništa pogrdno, pa lepo je imati unučiće, ali mi smo njihove godine proživeli a oni naše još nisu pa i ne mogu da nas potpuno razumeju. Ja se nešto ne osećam mladom, ustvari i ne bih poželela da ponovo budem tinejdžer. Lakše je ovako.

Dušo moja, čovek je star tačno onoliko koliko mu piše u ličnoj karti. Za klince od 13 godina mi zaista jesmo babe i dede, ali to nije ništa pogrdno, pa lepo je imati unučiće, ali mi smo njihove godine proživeli a oni naše još nisu pa i ne mogu da nas potpuno razumeju. Ja se nešto ne osećam mladom, ustvari i ne bih poželela da ponovo budem tinejdžer. Lakše je ovako.

Nedaj se generacijo vredi se boriti dok ima zivota ! Bolje biti mlad nego star:razz:
ma moje dete meni u sali kaze babuskero, a ja njoj docices i ti da te neko tako zove, e ono kaze tad uhhhhhhhhhhhhhhhhhh, zato zivela mladost:razz:

Zao mi je generacije, sto bi rekli mladi - upala u bedak. Ja im porucujem- "Ne daj se..."?. Interesantno, nema i starih drugara iz generacije "ispod", sta se sa njima dogadja? Da li su zaboravili na stare drugare? Pozdrav svima.

zaboravili :shock: JOPE, ni slucajno.......
ti znas prijatelju gde smo......:-D:-D:-D pisemo svakodnevno.....:-D
nego ti 'falis....retko se pojavis.....:-(

:-P Volim ovu pesmu. Da, pozdravljam sve iz pedeset i neke! I ja sam tu negde. Vidim, trenutno nema budnih.Onda neki drugi put.

dok nisu razbucali Poznanstva ova tema i 60-e....bile su extra :-D
sad....sta je tu je.....
ima nas jako puno....razmileli smo se kud koji....
ljudi, nasi vrsnjaci jednostavno ne mogu da se naviknu
da je nasa tema na Svastari.....
treba samo biti uporan....pisati....biti originalan i iskulirati
odredjeni deo nevaspitane omladine koji se povremeno ovde pojave :-D:-D:-D

ne bitno iz koje smo generacije --- trebali bi svi
ovo , ne samo procitati vec i slediti.......

Zaljubljen u ljubav

" Kada bih imao jedan komadic zivota, dokazivao bih ljudima koliko grese kada misle da prestaju da se zaljubljuju kada ostare, a ne znaju da su ostarili kada prestanu da se zaljubljuju .

Kada bi Bog za trenutak zaboravio da sam ja samo krpena marioneta i podario mi komadic zivota, moguce je da je ne bih kazao sve sto mislim , ali nesumnjivo bih mislio sve sto kazem. Stvari bih cenio, ne po onome sto vrede, vec po onome sto znace. Spavao bih manje , sanjao vise, shvatio sam da svaki minut koji provedem zatvorenih ociju gubimo sezdeset sekundi svetlosti.

Hodao bih kad drugi zastanu, budio se dok ostali spavaju. Slusao bih druge kada govore i kako bih uzivao u sladoledu od cokolade.

Kada bi mi Bog poklonio komadic zivota, oblacio bih se jednostavno , izlagao potrbuske suncu, ostavljajuci otkrivenim ne samo telo vec i dusu.

Boze moj, kad bih imao srce, ispisivao bih svoju mrznju na ledu i cekao da izgreje sunce. Slikao bih Van Gogovim snom na zvezdama jednu Benedetijevu poemu, a Seratovu pesmu bih poklanjao kao serenadu u casu svitanja.

Boze moj, kad bih ja imao jedan komadic zivota ... ne bih pustio da prodje ni jedan jedini dan, a da ne kazem ljudima koje volim da ih volim. Uveravao bih svaku zenu i svakog muskarca da su mi najblizi i ziveo bih zaljubljen u ljubav. Dokazivao bih ljudima koliko grese kada misle da prestaju da se zaljubljuju kada ostare, a ne znaju da su ostarili kada prestanu da se zaljubljuju.

Deci bih darivao krila ali bih prepustio da sama nauce da lete, stare bih poucavao da smrt ne dolazi sa staroscu vec sa zaboravom. Toliko sam stvari naucio od vas ljudi...

Naucio sam da citav svet zeli da zivi na vrhu planine, a da ne zna da je istinska sreca u nacinu savladavanja litica. Shvatio sam da kada tek rodjeno dete stegne svojom malom sakom, po prvi put, prst svoga oca,
da ga je zauvek uhvatilo.
Naucio sam da covek ima pravo da gleda drugog odozgo, jedino kada treba da mu pomogne da ustane da se uspravi. Toliko toga sam mogao da naucim od vas, premda mi to nece biti od vece koristi, jer kad me budu spakovali u onaj sanduk, ja cu nazalost poceti da umirem."

Oprostajno pismo Gabrijela Garsije Markesa

hruler01.gif

Postovani prijatelji, DOBRO vam vece. Dugo me nije bilo ali Vas nisam zaboravio. Nadam se da ce me s jesenjenjom kisom i prvim snegom biti vise, na ovom i ostalim mestima. Veliki pozdrav za stare drugarice i drugare, znaju oni ko su. Naravno pozdrav i svima iz ostalih generacija. Od srca JA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back