fantom piroman
Iskusan
- Poruka
- 5.846
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boze, sta vi matorci tripujete? Munje i ta sranya? Boze me sacuvaj, a vi ste kao savrseni! Ja imam igle u usima i ruci, a vi ste svi fini vaspitani, bez ijedne mane.
Pitam se koliko prijatelja imate kad imate takav stav i jos dolazite na forum u poznim godinama
Da, govorim o tebi, JOPE.
Sine piromane, sada sam video da si se tek izpilio. Pa ti zlato cikino, jos nista ne znas. Pitaj tatu i mamu a mozes i babu i dedu, ako ih imas, kako se valja odnositi prema starijima. Ide zlato cikino tamo gde je kolibri ili decije igraonice. Nije ovo za tebe. Pozdravlja te cika JOPE.
Hehe, cika JOPE, mozes ti biti star kao tutankamon, mudar kao ne znam ko ili pametan kao Ajnstajn... Ali kad pogresis, pogresis. Ja tebe da ne cenim? Boze sacuvaj. Ali da si ti i u kom pogledu bolji od mene, napredniji ili superiorniji od mene? Daleko bilo. Iskusniji apsolutno, ali bolji ne. E vidis cika JOPE, zbog takvih kao ti svet propada...![]()
Sine, sine, sa 14 ama bas nista ne znas i ja to razumem. Nadam se da ces biti bolji, ako te tatica i mamica vrate na pravi kolesek. Sada si na pogresnom. Ne propada svet zbof mene i mojih vrsnjaka vec zbog vas bez cilja, morala, uvazavanja i poroka koji vas unistavaju. Popravi se drago moje dete/ Nije sve u ekranu koji gledas. Nesto moras i u glavici da imas- to ulivaju roditelji i vaspitaci. Ali izgleda slaba vajda. Pozdrav sine.
polako uvidjam koliko su nebitne godine..
do kraja se moze ostati
mlad duhom
polako uvidjam koliko su nebitne godine..
do kraja se moze ostati
mlad duhom
Dušo moja, čovek je star tačno onoliko koliko mu piše u ličnoj karti. Za klince od 13 godina mi zaista jesmo babe i dede, ali to nije ništa pogrdno, pa lepo je imati unučiće, ali mi smo njihove godine proživeli a oni naše još nisu pa i ne mogu da nas potpuno razumeju. Ja se nešto ne osećam mladom, ustvari i ne bih poželela da ponovo budem tinejdžer. Lakše je ovako.
Zao mi je generacije, sto bi rekli mladi - upala u bedak. Ja im porucujem- "Ne daj se..."?. Interesantno, nema i starih drugara iz generacije "ispod", sta se sa njima dogadja? Da li su zaboravili na stare drugare? Pozdrav svima.
:-P Volim ovu pesmu. Da, pozdravljam sve iz pedeset i neke! I ja sam tu negde. Vidim, trenutno nema budnih.Onda neki drugi put.