Alians
Poznat
- Poruka
- 7.793
Ko te to slagao da nema budnih.Okreni 107,00 Mghz pa ces da vidis koliko nas budnih ima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima nas, tu smo u prikrajku. Pustamo mlade da "pucaju". Entuzijazam je na njihovoj strani. Vodi ih u...Alians:Budni ali vas nigde nema.
natalija50:ima li ovde takvih , ili sam samo ja zalutala?
I sta sad da radim? Jos mi se ne spava.
babe i dede
Dazaba mu ti delis savete,to ti je, verovatno,generacija koja je stasavala uz "kultne" filmove kao sto su Rane,Munje..uzori su im bili razni ratni heroji(psi rata) i sl. Ne dopire to do njihovog uma. Babe i dedeha,ha. to treba docekati,doziveti..sta je tu lose?
Ej,zaboravih da kazem da sam i ja iz 50 i neke.Imam 3(tri) devojcice od 25-30 godina i sina od 17 godina.Devojcice imaju svoju decu od 2-8 godina, tri devojcice i dva decka....i to je lose po ovog koji je uzeo ovako krasan nick.Daj,br'te,docekaj ti to.
Nelogicno mi da ima ljudi iz 50 neke na ovom forumu. To je kao moja baba kad bi dosla. lol, ali dobro, ne tice me se bas...
Eheeeej,ima li koga na ovom forumu????
Ispade da su u pravu ovi koji zalutase na ovaj forum(mislim na ove koji se iscudjavaju da je jos uvek neko ziv iz "tih nekih" pedesetih) pa kazu babe i dede,pa jos na forumu????
Otkad sam poslao zadnju poruku,kao da sam kontaminirao stranicu,nisam,nema tu kasetnih bombi..'de ste,bre????:-(
Da li je moguce jos jedan nitkov, nevaspitan, nedorasao,zaostao, bez perspektive ali sa iglom u usima i ruci. Fuj. Tesko buducnosti sa takvima koji se stide roditelja. Pa nisi ti neko da bi komenmtarisao nesto na mestu koje nije namenjeno tebi. Zalosno je sto neces docekati da u pedeset i nekim kuckas i "ubijas" vreme "setajuci" kompom. Odsetaj.