u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Da nije bilo njih verovatno ni ti ne bi... ajd' da ne upotrebim tesku rec. Tvoj bezobrazluk ne zasluzuje komentar. Sic... U njihovim rukama si odrastao, razvijao se ali, zalosno, nista nisi naucio. Ako imas roditelje, pogledaj ih, zamoli ih da ti "uliju" i dobro te natope vaspitanjem. Nisu ti dovoljne godine-bez pameti. Sta ces ovde. U obdaniste.:evil:

Dazaba mu ti delis savete,to ti je, verovatno,generacija koja je stasavala uz "kultne" filmove kao sto su Rane,Munje..uzori su im bili razni ratni heroji(psi rata) i sl. Ne dopire to do njihovog uma. Babe i dede;) ha,ha. to treba docekati,doziveti..sta je tu lose?
Ej,zaboravih da kazem da sam i ja iz 50 i neke.Imam 3(tri) devojcice od 25-30 godina i sina od 17 godina.Devojcice imaju svoju decu od 2-8 godina, tri devojcice i dva decka....i to je lose po ovog koji je uzeo ovako krasan nick.Daj,br'te,docekaj ti to.

Dazaba mu ti delis savete,to ti je, verovatno,generacija koja je stasavala uz "kultne" filmove kao sto su Rane,Munje..uzori su im bili razni ratni heroji(psi rata) i sl. Ne dopire to do njihovog uma. Babe i dede;) ha,ha. to treba docekati,doziveti..sta je tu lose?
Ej,zaboravih da kazem da sam i ja iz 50 i neke.Imam 3(tri) devojcice od 25-30 godina i sina od 17 godina.Devojcice imaju svoju decu od 2-8 godina, tri devojcice i dva decka....i to je lose po ovog koji je uzeo ovako krasan nick.Daj,br'te,docekaj ti to.

Slazem se sa tobom.Tesko buducnosti sa ovakvim likovima i nitkovima. Slabi su mu temelji, mozda on nije kriv...?

Ko,bre,ode da spava,pa ja sam Night Hawk,jeste da sam iz tamo neke palanke,ali nisam sa nekog otpada.I ne osecam se kao matorac,naprotiv.I nikada se ne bih menjao,lazem mozda,za godine,ali "pamet" nikada.Sta slusate od muzike,pa cu vam reci sta ja slusam. A ova pauza je bila zato sto sam pisao e-mail prijateljici:-D

Nelogicno mi da ima ljudi iz 50 neke na ovom forumu. To je kao moja baba kad bi dosla. lol, ali dobro, ne tice me se bas...

Da li je moguce jos jedan nitkov, nevaspitan, nedorasao,zaostao, bez perspektive ali sa iglom u usima i ruci. Fuj. Tesko buducnosti sa takvima koji se stide roditelja. Pa nisi ti neko da bi komenmtarisao nesto na mestu koje nije namenjeno tebi. Zalosno je sto neces docekati da u pedeset i nekim kuckas i "ubijas" vreme "setajuci" kompom. Odsetaj.

Eheeeej,ima li koga na ovom forumu????
Ispade da su u pravu ovi koji zalutase na ovaj forum(mislim na ove koji se iscudjavaju da je jos uvek neko ziv iz "tih nekih" pedesetih) pa kazu babe i dede,pa jos na forumu????
Otkad sam poslao zadnju poruku,kao da sam kontaminirao stranicu,nisam,nema tu kasetnih bombi..'de ste,bre????:-(

Eheeeej,ima li koga na ovom forumu????
Ispade da su u pravu ovi koji zalutase na ovaj forum(mislim na ove koji se iscudjavaju da je jos uvek neko ziv iz "tih nekih" pedesetih) pa kazu babe i dede,pa jos na forumu????
Otkad sam poslao zadnju poruku,kao da sam kontaminirao stranicu,nisam,nema tu kasetnih bombi..'de ste,bre????:-(

Ja prijatelju uvek. To sto ne kuckam ne znaci da nisam prisutan. Ne slazem se da su oni "gore" u pravu. Da li je bolje biti i baba i deda u pedeset ili zaludni, nasmrkani, neocesljani, zapusteni tridesetogodisnjak, pa i stariji- u zivotu kao vuk samotnjak. Porodica, deca, unucici, bogatstvo... Mnogi to, nazalost ne znaju, rugaju se tome, jer to nisu u stanju da postignu i odrze. Otuda njihovo obrusavanje na one koji su nesto ucili, naucili, pa danas imaju vise vremena za druzenje i saranje po forumima, pa bilo to i virtualno. Pozdrav generaciji i svima mladjim dobronamernim. Cekamo ih u nasim, lepim, najlepsim, godinama. Ovo je napisano bez podsmeha. Zaista je tako.

A, 'leba ti koliko to imate godina??? I sa kojima se to lepse slazes i koje su ti to katgorije sredovecni i matori? Hocu sa Vama u opkladu,moze i vecu,ukoliko imate novca, a moze i u pivo ili joint, da radimo sklekove,trbusnjake,moze i basket 1 na 1, a pokazacu Vam i par gimnastickih vezbi(ne odgovaram ako se povredite) besplatno!!! A ti piromane izbrisi to voodoo chile,jer cu zbog tebe da zamrzim Hendriksa:-D

Da li je moguce jos jedan nitkov, nevaspitan, nedorasao,zaostao, bez perspektive ali sa iglom u usima i ruci. Fuj. Tesko buducnosti sa takvima koji se stide roditelja. Pa nisi ti neko da bi komenmtarisao nesto na mestu koje nije namenjeno tebi. Zalosno je sto neces docekati da u pedeset i nekim kuckas i "ubijas" vreme "setajuci" kompom. Odsetaj.

Yo, chill man. Nisam nista rekao lose. Ali vi biste hteli da je to lose! Stvarno vas ne razumem... :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back