u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan svima. Bobana, tebi uspesan zavrsetak priprema za vecerasnjin polazak "nama"- u Srbiju, gde ti zelim dobar provod i uspesnost u poslu. Iasko je danas nesto tmurno, nadam se da ce ti vreme tokom boravka biti na "usluzi".
I da ti odgovorim sto se tice politike. Navratim po malo, iznerviram se i po nekada odreagujem. Mnogi neznaju kako je bilo, sta smo sve imala i sta smo izgubili. A ko je kriv- istorija ce pokazati a ne naduvane i placene glave. Ali necemo o tome. Treba ziveti s ljubavlju. Pozdrav Tebi i svima koji navrate.

Cao drustvo
U stvari kome se ja to javljam kad nema nikoga hahahaa
Nema Bobane pa sve zamrlo...sta ces
No sutra u BG ce vidimo kom obojci a kom bubreg
Samo da se vreme ne pokvari.......lepse je druziti se po suncu
Odoh sad malo da prezalogajim pa u krevet uz TV........pa spavanjac
Pozdrav svima...............ko procita naravno

Hej drustvo evo i ovde da se javim
Posle velike trke (na autoputu Novi Sad .........Beograd uspeo sam da stignem
I na moje veliko zadovolstvo drustvo je bilo na okupu u restoranu
Posle smo otisli na splav i dobrano se nanjopali punjene vesalice i ostalog hehehe
A bilo je bogami i vina i piva

JOPE ako imas vremena idi do Topolnicu to ti je od Crvenu Reku desno u Suvu Planinu 9 Km
Obidji mi zenu to jest tvoju zemljakinju ona je tamo do utorka
Pa ces ti posle meni da podneshavash izvestaj (sa njom je i njena mladja sestra) hahaha
JOPE nadero si kad te uhvate dve zemljakinje iiiiiiihhhhhaaaaaaaa

BUBREG U LOJU:
JOPE drugarcino....... pa ti nisi odputovao ??
Sve ce tebe Bubreg da izvesti samo dok se slegnu malo utisci i to na pp da nevide ostali hehehe
Ako Bog da trebalo bi sutra navece da krenemo a hvala ti na pozivu i poverenju da obidjem moju zemljakinju i njenu sestru. Visa sila ne dozvoljava. A sada da ti prijatelju kazem da si obelio obraz generaciji. Prema fotografijama druzenje je bilo super a od tebe o sutra navece ocekujem utiske na pp. Veliki pozdrav s Juga.

Sto se tice poverenja u juznjake uvek imam.......to me naucila....tvoja zemljakinja
Hvala za podrsku generaciji ali sto rece Alzo bilo nas je iz vise generacija ali to niko nije primecivao
kad su ljudi i zene super neprimecuje se ta razlika na kraju krajeva mi smo tamo bili radi druzenja

Tebi i tvojima sretan put

hallo.....komsije......dobra noc :D

bubreg, zelenis se......
evo malo pre sam se vratila...mi i danas vilenisali kao juce
bili svuda, rucali kao i juce , na isto mesto...
nas petoro od juce...ali falili ste brate mili i Vi ostali....

e, a da ti ne pisem sada koliko me Pajce za'ebo.....
pesacili smo nebrojeno kilometara do one skakaonice.....( nije skocio )

kissssssssssssssssssss

JOPE:
Samo Vas gledam i pomalo sam ljubomoran. Lepo Vama bilo a o meni ni reci. Ali drago mi je da virtualnost postane stvarnost i stvori neraskidive drugarske i prijateljske veze. Veliki pozdrav za sve generacije.
Pozdrav i tebi! Mogao bi da misliš na nas dok se brčkaš po Egeju, a kada se vratiš organizovaćemo veče prepričavanja tvojih doživljaja. I da znaš da nam je svima bilo žao zato što nisi mogao da dođeš na druženje!
Lepo se provedi! Ljubim te!

JOPE:
Spakovano. Jos jedan ipo sat i polazak. Pozdrav i lepo mi ostali. Druzite si i cuvajte se.
Tebi posebno hvala sto si veceras samnom.
E, pa posebno mi je zadovoljstvo da te ispratim na brčkanje. Da budem iskrena zadužila me Bobana, ona je u poslu! Srećan put i još srećniji provod ti želim, naravno i tvojoj porodici! Ponesi koju školjku na ovamo! Ljubim te!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back