u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hallooooooooooo 50-e :-D :-D :-D

JOPE uzivaj , brate do daske gde god da si :-D :-D :-D

bubreg....pa ja imam pogresan broj mob. tel.
danima te zovem i maltretiram neke ljude....

napisi mi na pp tvoj broj.
a inace, gde si ovih dana....nema te ??

kisssssssssssssss X mnogo :D :D

Neverovatno! Zadnje tri stranice sam pročitala i nije mi jasno o čemu se priča, idem na posao i kada se vratim pročitaću još neku pa da shvatim o čemu pričaju bobanap,bubreg u loju i jop.Jedino što mi je jasno, je da sam u forumu :U IME SVIH NAS IZ 50 I NEKE..?!

zozefina
tako slatko si me nasmejala....
ovde se druze ljudi iz 50-e....50 i neke.....svratim ja iz 60-e.....
veruj mi najmanje je vazno ko je koja generacija....pre smo za to da smo svi negde jednaki,
sa jasno izrazenom zeljom biti dobronameran.....
osecam da ces se uklopiti ..... :D :D

ali ja vidim samo vas troje, ti si kako vidim, najmladja, bila si fina pa si napisala koje si godište, ova dvojica se nisu upisala i to mi nije važno ali važno mi je da razumem o čemu ste pričali. Drago mi je da sam te obradovala tj.nasmejala. Kada su u pitanju 50-te nisam mislila da su godine važne, ne meni je bilo nejasno o čemu ste pričali. Bobana, svaka ti čast za broj poruka. Ako nije problem reci mi čime se baviš i da li voliš posao koji radiš. I još nešto, ako si stvarno primorka blago tebi, moj neostvareni san je da živim na moru i ....posetim Egipat.:-P

bubreg je 50-o godiste
JOPE je tu negde...mozda kao ti.....
ostali se pojave...izgube...dodju neki novi....
pisemo o bilo cemu...ako ti napises nesto ili pitas nesto, prica se zavrti....
mada imamo i temu pod Suncobranom, gde se salimo svi zajedno i koja ne podleze odredjenoj temi....
pronadji se tu sa nama, bilo gde i ne misli o temi. to ce krenuti onako spontano....
ja zivim na moru, mada sam trenutno tu u Bgd ( do subote )
privatnik sam ...a poruke... :D pisem gde mi se svidja...ponekad ne znam da se zaustavim....uglavnom, ne brojim ih :D :D

tanja_bg:
nisam bas stigla sve da poruke da procitam, ali generalno mi se dopadate :)
napokon, nesto opusteno

pozdrav

(e, da 61. godiste :)

dobro jutro Tanja :D
moja je zelja da se ovde druzi stotine ljudi....da u nekim vecernjim satima....
ili kad god, imamo mesto gde cemo se sa nekim nasaliti...nekome mozda razveseliti dan ili noc....gde ce neko i nama uzvratiti osmehom....
volim sto si tu.....samo sto to mozda nisam uspela najbolje objasniti :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back