u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
haahahahah dok si ovo slikao znam sigurno da si mislio na nas :-)
aliiiiiiiii svi smo vecerali......

srecan rodjendan zelim tvojoj zeni.
neka u zdravlju i veselju proslavi zajedno sa Vama jos mnogo, mnogo rodjendana.....

buketruza.jpg

.Alo, dragi moji, lepo vam DOBRO vece. Bubreg, SRECAN rodjendan "mojoj" zemljakinji (izvni ali mi smo sa juzne pruge) . Provedite ga do kraja dana u veselju i ljubavi, kao i sve naredne rodjendane. Nikada godine ne brojite, ja ih brojim.
Bobana, ti se kraljica NT-a, nemas premca. Iskreno ti se divim kako uspevas. Uzivam dok citam tvoje virtualno "druzenje" sa "nasim" prijateljima-da li smem i ja da ih prisvajam, na svim temama gde si ti i gde i ja pokatkad navratim.
Putujem, za sedam dana, ako Bog da, uplatio sam, mada ima nekih sitnih problemcica.
Zelim ti lepo druzenje tokom noci.

JOPE....
brojio, ne brojio....one prolaze.....
treba ih kvalitetno proziveti......

moj stil je --lakoca zivljenja :-D :-D :-D

pricinjava mi zadovoljstvo da kad sednem ispred komp-a , pozdravim virtuelne drugare....
i nije mi tesko da ostavim poruke svuda gde ce se neko od njih pojaviti.....
a posebno mi nije tesko kad ste tu da promenim po koju rec.... :-D :-D

bobanap:
JOPE....
brojio, ne brojio....one prolaze.....
treba ih kvalitetno proziveti......

moj stil je --lakoca zivljenja :-D :-D :-D

pricinjava mi zadovoljstvo da kad sednem ispred komp-a , pozdravim virtuelne drugare....
i nije mi tesko da ostavim poruke svuda gde ce se neko od njih pojaviti.....
a posebno mi nije tesko kad ste tu da promenim po koju rec.... :-D :-D
Pa ja bas i nisam toliko virtuelan :lol: :lol:
Vidim se na slicici :shock:
A lep ko slika :roll: :roll: :roll: :roll: :grin: :roll:

JOPE:
Ma drugar, ne brojim ali eto zez. Kada predjes "pet" onda ih brojis na dole. A iskren i osecam se, da kucnem u drvo, kao Bobanina generacija, pa i malo "nize". Ma volim da se druzim sa svima, naravno ukoliko i oni zele samnom da se druze.
Ma ima toliko fazona o godinama..........kao onaj.....kad predjes godina koliki ti
broj cipela.......pa neznam ni ja sta sve
Uglavnom ja sam za ono da je bitan sadrzaj a ne kolicina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back