BUBREG U LOJU
Primećen član
- Poruka
- 511
Bobana zabushavash....... hehehehe sad ce se naljuti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BUBREG U LOJU:Bobana zabushavash....... hehehehe sad ce se naljuti
BUBREG U LOJU:Sta je sa tim susretom krajem aprila
Ocel biti nesto od toga?
Ja sam za
JOPE:EJ, ja se malo zeznuo, umesto da kazem da godine ne brojim, napisa da ih brojim. Sta ce te,ipak, godine, vid, zelja da vas pozdravim a ode....
bobanap:to je sledece subote li nedelje.....
jos se nismo dogovorili precizno. javit cu ti na PP.
BUBREG U LOJU:Javljaj obavezno samo ako moze par dana ranije da sredim sa poslom
Pa ja bas i nisam toliko virtuelanbobanap:JOPE....
brojio, ne brojio....one prolaze.....
treba ih kvalitetno proziveti......
moj stil je --lakoca zivljenja :-D :-D :-D
pricinjava mi zadovoljstvo da kad sednem ispred komp-a , pozdravim virtuelne drugare....
i nije mi tesko da ostavim poruke svuda gde ce se neko od njih pojaviti.....
a posebno mi nije tesko kad ste tu da promenim po koju rec.... :-D :-D
Ma drugar, ne brojim ali eto zez. Kada predjes "pet" onda ih brojis na dole. A iskren i osecam se, da kucnem u drvo, kao Bobanina generacija, pa i malo "nize". Ma volim da se druzim sa svima, naravno ukoliko i oni zele samnom da se druze.BUBREG U LOJU:Brojao..... nebrojao..... ma ko ih shisha kad nisu iz Nisa :grin: :grin: :grin:
Ma ima toliko fazona o godinama..........kao onaj.....kad predjes godina koliki tiJOPE:Ma drugar, ne brojim ali eto zez. Kada predjes "pet" onda ih brojis na dole. A iskren i osecam se, da kucnem u drvo, kao Bobanina generacija, pa i malo "nize". Ma volim da se druzim sa svima, naravno ukoliko i oni zele samnom da se druze.