BUBREG U LOJU
Primećen član
- Poruka
 - 511

Bobana dali si primila moju privatnu poruku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

BUBREG U LOJU:Bobana dali si primila moju privatnu poruku
Dobro vece komsinice.Dobro vece i ostalima. Kako ste. Osim Bubregovog kratkog, "napunjenog izvestaja" niko nista o druzenju. Doduse, mozda ima na drugim temama, pogledacu. Kako je bilo. Zao mi je sto nisam bio sa vama uzivo, ali Vas podrzavam, jos uvek virtualno, do sledeceg susreta.bobanap:dobro jutro komsije........;-)
Ako Bog da trebalo bi sutra navece da krenemo a hvala ti na pozivu i poverenju da obidjem moju zemljakinju i njenu sestru. Visa sila ne dozvoljava. A sada da ti prijatelju kazem da si obelio obraz generaciji. Prema fotografijama druzenje je bilo super a od tebe o sutra navece ocekujem utiske na pp. Veliki pozdrav s Juga.BUBREG U LOJU:JOPE drugarcino....... pa ti nisi odputovao ??
Sve ce tebe Bubreg da izvesti samo dok se slegnu malo utisci i to na pp da nevide ostali hehehe
Pozdrav i tebi! Mogao bi da misliš na nas dok se brčkaš po Egeju, a kada se vratiš organizovaćemo veče prepričavanja tvojih doživljaja. I da znaš da nam je svima bilo žao zato što nisi mogao da dođeš na druženje!JOPE:Samo Vas gledam i pomalo sam ljubomoran. Lepo Vama bilo a o meni ni reci. Ali drago mi je da virtualnost postane stvarnost i stvori neraskidive drugarske i prijateljske veze. Veliki pozdrav za sve generacije.
Hvala na zeljama. Mislim na Vas. Veliki pozdrav. :grin:snezana01:Pozdrav i tebi! Mogao bi da misliš na nas dok se brčkaš po Egeju, a kada se vratiš organizovaćemo veče prepričavanja tvojih doživljaja. I da znaš da nam je svima bilo žao zato što nisi mogao da dođeš na druženje!
Lepo se provedi! Ljubim te!
Spakovano. Jos jedan ipo sat i polazak. Pozdrav i lepo mi ostali. Druzite si i cuvajte se.snezana01:Jope, zar ne pomažeš oko pakovanja kofera ili bar oko zatvaranja?
E, pa posebno mi je zadovoljstvo da te ispratim na brčkanje. Da budem iskrena zadužila me Bobana, ona je u poslu! Srećan put i još srećniji provod ti želim, naravno i tvojoj porodici! Ponesi koju školjku na ovamo! Ljubim te!JOPE:Spakovano. Jos jedan ipo sat i polazak. Pozdrav i lepo mi ostali. Druzite si i cuvajte se.
Tebi posebno hvala sto si veceras samnom.
Hvala. Hvala i Bobanini. Odjavljujem se i ostavljam Vas u zdravlju i veselu. Kalinihta. :-Dsnezana01:E, pa posebno mi je zadovoljstvo da te ispratim na brčkanje. Da budem iskrena zadužila me Bobana, ona je u poslu! Srećan put i još srećniji provod ti želim, naravno i tvojoj porodici! Ponesi koju školjku na ovamo! Ljubim te!