Dula
Zainteresovan član
- Poruka
- 183
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BOBANAP-SRECAN RODJENDAN !!!![]()
Za slavljenicu Bobanu
cao generacijo,
ubise nas ovi praznici....hrana...pice....hrana , hrana, puna sam kao brod e moracu na neku dijetu
Pozdrav za generaciju Dulu.
Dragice caoooo, vidi kako je lep dan danas, kad su mi zraci sunca jutros usli u sobu probudili su u meni zelju da tragam za necim lepim napolju, zato cu danas u dvoristu da pravim reda, prvo cu izbaciti nepotrebne stvari, pocistiti dvoriste i isplanirati koje cu rano cvece u basticu staviti.Mozda nadjem i neki lep detalj da napravim koju fotografiju i pokazem sestri kaja me zadirkuje i kaze,, e nagledala sam se tvog dvorista na slikama te dvoriste danju te nocu te u leto te u jesen te u zimu, ma kao dete si,, ali bez obzira na komentar uvek ih pogleda. A i moja kuca ce biti srecna da joj posvetim toliko vremena jer se uvek mota oko nogu i radoznalo gleda sta radim. Pozdrav
Dragice draga,
Napolju nisam izdrzala vise od 2 sata, ima jos snega ali dosta sam uradila.Drago mi je da imas one macore, pre nego sam nasla moju Floru imala sam puno dvoriste tudjih macaka, zato sto je mirno i niko ih nije uznemiravao ali ni jedna se nije zadrzala trajno.

E...sve sto je lepo u zivotu ispada stetno
Kafa-sto da ne ?Osim ako preteramo. Cigarete-to nam ne valja.Ali ja imam jednu teoriju(navodeci vodu na svoj mlin)-ako bih prestala da pusim to bi bilo tako psiholosko traumiranje da bi mi izmestilo sve funkcije koje sad teku uredno(znamo kako stres utice na sve...)![]()
pozdrav drustvu iz 50-ih :-D:-D:-D
jedan prijatelj nije malo...... hiljadu prijatelja nije mnogo :-D:-D:-D