ZzZ Vassili
Početnik
- Poruka
- 19
pRofEsionalAn sam U gaDjanju i nIshanjenju
takodje sam dobar u dobrim priljateljstvima!

takodje sam dobar u dobrim priljateljstvima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jozza:Ja sam profesionalac u "unishtavanju" knedli sa shljivamaToliko ih mrzim da mi bude lakshe tek kad potamanim pola tepsije 8) Shta cu kad imam brz metabolizam,a i troshim kalorije k'o lud
Uh,umalo da zaboravim,volim i LAZANJE...
Nece se on jos dugooo skrasiti veruj miTinar:Ooo, Lupetalo (ne znam kako drugo da ga nazovem :? ) ce napokon da se skrasi...Kad_LupimLupim:Ma, ako u tome nadmasis moju staramajku odma te zenim.Milica88:U pravljenju knedli sa sljivama,mmmm...Niko nije takav specijalac za njih kao ja.Znam i super da feniram,naucila sam to jer imam ufrckanu kosu

ne lupetaj breKad_LupimLupim:Sta se ti baxuze javljas
@Tinar
Mozes da me zoves i Kad. Sto, bre svi vole da mi skracuju nick sa ovim drugim delom! Cudo jedno, niko da proba ovo prvo. Eto moze da bude Kaaad, kao ono fora Had iz grcke mitologije

DJ_MaRe:ne lupetaj breKad_LupimLupim:Sta se ti baxuze javljas
@Tinar
Mozes da me zoves i Kad. Sto, bre svi vole da mi skracuju nick sa ovim drugim delom! Cudo jedno, niko da proba ovo prvo. Eto moze da bude Kaaad, kao ono fora Had iz grcke mitologije

plavusa ana:u cemu ste profesionalac?

.
 . 

Baš si prijatan čovek! :wink:d4ch4:plavusa ana:u cemu ste profesionalac?
Da iznerviram nekog

.
Ima josh mnogo toga...ali mi ovo ide najbolje

LPhoklica:Baš si prijatan čovek! :wink:d4ch4:plavusa ana:u cemu ste profesionalac?
Da iznerviram nekog

.
Ima josh mnogo toga...ali mi ovo ide najbolje

Moram to je jace od mene!DJ_MaRe:ne lupetaj breKad_LupimLupim:Sta se ti baxuze javljas
@Tinar

e i ja isto, ali to je talenat.... (ovo inace nije istina) :wink:skr:U LAGANJU
aj, ne lazite oboje...hit:e i ja isto, ali to je talenat.... (ovo inace nije istina) :wink:skr:U LAGANJU

), surfovanju bez granica
 ), surfovanju bez granica   , slushanju muzike do daske
 , slushanju muzike do daske   , naravno, slepom kucanju
 , naravno, slepom kucanju   i kao shto neko reche mislim da se to podrazumeva s obzirom na to koliko visimo ovde...
 i kao shto neko reche mislim da se to podrazumeva s obzirom na to koliko visimo ovde...   i takoc...
 i takoc...   
  ima tu josh dosta stvarchica...
 ima tu josh dosta stvarchica...  
:wink: Moj drug zna neverovatno brzo da sve reci okrene unatraske, na nekim casovim kad sedim s njim umirem od smeha, jer, posto zna da mi je to smesno, sve vreme provaljuje neke reciN_ToNx:U pricanju unazad.AtsiaZ

wooowMaster_Chief:Eh zaboravih da sam pro. surfer ali ne na moru nego po netu... 8)