ZzZ Vassili
Početnik
- Poruka
- 19
pRofEsionalAn sam U gaDjanju i nIshanjenju
takodje sam dobar u dobrim priljateljstvima!
takodje sam dobar u dobrim priljateljstvima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jozza:Ja sam profesionalac u "unishtavanju" knedli sa shljivamaToliko ih mrzim da mi bude lakshe tek kad potamanim pola tepsije 8) Shta cu kad imam brz metabolizam,a i troshim kalorije k'o lud
Uh,umalo da zaboravim,volim i LAZANJE...
Nece se on jos dugooo skrasiti veruj miTinar:Ooo, Lupetalo (ne znam kako drugo da ga nazovem :? ) ce napokon da se skrasi...Kad_LupimLupim:Ma, ako u tome nadmasis moju staramajku odma te zenim.Milica88:U pravljenju knedli sa sljivama,mmmm...Niko nije takav specijalac za njih kao ja.Znam i super da feniram,naucila sam to jer imam ufrckanu kosu![]()
![]()
![]()

ne lupetaj breKad_LupimLupim:Sta se ti baxuze javljas
@Tinar
Mozes da me zoves i Kad. Sto, bre svi vole da mi skracuju nick sa ovim drugim delom! Cudo jedno, niko da proba ovo prvo. Eto moze da bude Kaaad, kao ono fora Had iz grcke mitologije![]()
![]()
![]()

DJ_MaRe:ne lupetaj breKad_LupimLupim:Sta se ti baxuze javljas
@Tinar
Mozes da me zoves i Kad. Sto, bre svi vole da mi skracuju nick sa ovim drugim delom! Cudo jedno, niko da proba ovo prvo. Eto moze da bude Kaaad, kao ono fora Had iz grcke mitologije![]()
![]()
![]()
![]()

plavusa ana:u cemu ste profesionalac?![]()
Baš si prijatan čovek! :wink:d4ch4:plavusa ana:u cemu ste profesionalac?![]()
Da iznerviram nekog![]()
![]()
.
Ima josh mnogo toga...ali mi ovo ide najbolje![]()
![]()
LPhoklica:Baš si prijatan čovek! :wink:d4ch4:plavusa ana:u cemu ste profesionalac?![]()
Da iznerviram nekog![]()
![]()
.
Ima josh mnogo toga...ali mi ovo ide najbolje![]()
![]()
Moram to je jace od mene!DJ_MaRe:ne lupetaj breKad_LupimLupim:Sta se ti baxuze javljas
@Tinar
![]()
![]()
![]()
e i ja isto, ali to je talenat.... (ovo inace nije istina) :wink:skr:U LAGANJU
aj, ne lazite oboje...hit:e i ja isto, ali to je talenat.... (ovo inace nije istina) :wink:skr:U LAGANJU

:wink: Moj drug zna neverovatno brzo da sve reci okrene unatraske, na nekim casovim kad sedim s njim umirem od smeha, jer, posto zna da mi je to smesno, sve vreme provaljuje neke reciN_ToNx:U pricanju unazad.AtsiaZ

wooowMaster_Chief:Eh zaboravih da sam pro. surfer ali ne na moru nego po netu... 8)