U CEMU STE PROFESIONALAC?

Tinar:
miss:
Tinar:
I igranju na shtiklama... :shock: :lol:
igranje u svakom slucaju...a na stiklama posebno dobro...al posle kad pocnu da me bole noge...aaaaa....umirem... :wink:
:lol: Znam tachno shta hocesh da kazesh... Jedna devojka me nabola shtiklom u stopalo. Josh uvek imam otok i boli me, a to je bilo odaaavnoooo... :roll:

Joj,stiklice....ne znam kako,al stvarno uvek bolje igram kad sam na stiklama.....

Uf kad se setim kad sam nosio drugaricu preko Pancevackog mosta, jer je mucenica obula stikle koje su vise od nje, a djuskala celo vece... Posle je hodala ko guska i molila me da je ponesem, a ja kao ajde da ispadnem dobar. Sva sreca te je ona lagana. A posto je taxi davno prestao da zalazi u te daleke krajeve nosio sam je preko celog mosta... Otpala mi kicma...

UrosWasHere:
Uf kad se setim kad sam nosio drugaricu preko Pancevackog mosta, jer je mucenica obula stikle koje su vise od nje, a djuskala celo vece... Posle je hodala ko guska i molila me da je ponesem, a ja kao ajde da ispadnem dobar. Sva sreca te je ona lagana. A posto je taxi davno prestao da zalazi u te daleke krajeve nosio sam je preko celog mosta... Otpala mi kicma...
:D :D ma sta je to za tebe tolikog konja :wink:

Punani_huntR:
laura87:
Sad se saosecam sa tvojom drugaricom....bila sam napolju u papucama i zaradila takav zulj na tabanu i tako me boli........

eto da sam profesionalac u nosenju devojaka koje imaju zuljeve od papuca ponovo bih se javio - ovako - cutim...

pazi kakav sam karakter - bez obzira sto je tamo u izlog stavila goozoo....
ma panja od choweka...

Back