Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Slobodno nas ti zaobidji...AntunTun:u gajenju iluzija i mlatjenja prazne slame sa hrpom tinejdzera........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodno nas ti zaobidji...AntunTun:u gajenju iluzija i mlatjenja prazne slame sa hrpom tinejdzera........
Shinoda:DA se ne drogiramo i ne druzimo sa narkomanima!psy:vazi sine,ali to je nemogutje.Znash,tolerancija i to.
Shta vas koji ku*ac uce u shkoli?![]()
![]()
![]()
Puj puj puj!!!psy:Shinoda:DA se ne drogiramo i ne druzimo sa narkomanima!psy:vazi sine,ali to je nemogutje.Znash,tolerancija i to.
Shta vas koji ku*ac uce u shkoli?![]()
![]()
![]()
ma mozesh samo da mi pljunesh pod prozor![]()
:wink: 
L E F T Y:Kad ulazis ovde lepo pise NE PLjUJ PO PODU

To ce mara da nam potvrdi, a ne ti!*MJ*:Ja sam profesionalac u ljubljenju vrata(ne za zatvaranje vec dela tela-zenskog)!

Shinoda:To ce mara da nam potvrdi, a ne ti!*MJ*:Ja sam profesionalac u ljubljenju vrata(ne za zatvaranje vec dela tela-zenskog)!![]()
ops:Opaaaa, znaci upala ti kasika u med ili sekir, ma ne'am ja pojam sa tim izrekama...mara89:Shinoda:To ce mara da nam potvrdi, a ne ti!*MJ*:Ja sam profesionalac u ljubljenju vrata(ne za zatvaranje vec dela tela-zenskog)!![]()
istina je!!!!ops:

Profi si ti u laganju bwe!mortishaaa:u smaranju (8 a ako neko misli da sam subjektivna, neka pita bilo kog malo starijeg clana ... svi ce to potvrditi (8
![]()
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

e tu ti ja necju poverovati ...Keeper:osim mene 8)
(8Shinoda:Profi si ti u laganju bwe!![]()
![]()
![]()
pppPp ti cesh da mi kazes ...
mortishaaa:e tu ti ja necju poverovati ...Keeper:osim mene 8)(8
Shinoda:Profi si ti u laganju bwe!![]()
![]()
![]()
pppPp ti cesh da mi kazes ...
![]()
mojne da mi govorish da lazem ... ja ne volim da mi to govore, jer ja ne lazem ... )): tripovi
![]()
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE