nid
Aktivan član
- Poruka
- 1.281
Znas kako se kaze: posle karanja nema kajanja!crazy_malenaaa:Ja sam ok skroz,ali sam mlada i ludaaaaaaaaa
Ako nesto bude naopako krenulo KRIVA SI SAMO TI! Jer sve sto je lepo kratko traje i to mora neko da plati!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas kako se kaze: posle karanja nema kajanja!crazy_malenaaa:Ja sam ok skroz,ali sam mlada i ludaaaaaaaaa

A sta ako je shvatio sa kim ima posla??crazy_malenaaa:A mozda ne moze da mu se digne??![]()
...jao, pa to je slatko... malo bolesno, ali slatko...crazy_malenaaa:to je valjda shvatio za ovih 10 god.koliko me poznaje.
pirattik:znao sam sta ces da odgovoris pre tebe. tebe ocigledno pali da pricas o tome na 4umu posto te ocigledno ni jedan odgovor ne zadovoljava. ti si ocigledno neka cyber ninfomanka.
marina.c:Ma, nije stvar u mome mužu, krezava malecka!!!
Takvih na*ičnjaka ko ti bilo oduvek i biće.Nije sve počelo u ovo"tvoje vreme" i sa tvojom generacijom.I takvih muškaraca. Ne plašim se ja za svoga muža- ako neke stvari hoće da se dese, one se dese, lutko. I sa koleginicom, poslovnom partnerkom pa i sa klinkom od 18+.Ja tu ne mogu neke stvari da sprečim. I ne pokušavam. Celu priču sagledavam iz tvog ugla.Sviđa ti se oženjen muškarac koji se, zaboga, samo ljubi s tobom. I ti sad imaš dilemu- normalan li je ili nije...Ma normalan je lutko, sto posto! Malo zabave ( za koju se ne sazna) -nikom ne škodi.Pa, klinke se danas satiru od*rca- kažu Andjeli.
Al' šta je s tobom? Šta to nije kod tebe u redu pa opipavaš đavolji teren? E, kad taj odgovor daš sebi, onda ovakva pitanja neće više da te muče...
Uči lutko! Radi na sebi u svakom pogledu. Da budeš riba jednog dana kad porasteš. A onda ćeš videti kako ćeš lako moći da biraš prave stvari! :razz:

Aleksej_BASO:MIslim...![]()
Kada mi devojka kao ti kaze da sam seljak to mi dodje ko kompliment.
...potpuno se saosecam sa tobom - kako li sam zzivela do sada bez ove zzivotne mudrosti?...pirattik:"bolesno u svetu a kod nas normalno" e ovo jos nisam cuo
brate cim prica "ja sam mala, ja sam mala" TUCAJ TO!!!Aleksej_BASO:Ma kakvi, ja dajem glavu da je nevina!
Mislim vidi se da nista jos ne zna o zivotu.....
Banshee:mislim kada vidim acu lukasa u avataru ne moram cak ni da kazem da li je neko seljak ili ne
sve se vidi na prvi pogled![]()

Auuu, ne mogu reci da ti je pametno sto se zabavljas sa ozenjenim covekom, a plus jod vise od duplo starijim od tebe, ali to je tvoj izbor jel te... Ako te zanima seks, sto o tome ne popricas iskreno s njim? Valjda postoji nacin da ga pitas....crazy_malenaaa:Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......
pirattik:"bolesno u svetu a kod nas normalno" e ovo jos nisam cuo