u cemu je poenta??

Pa LOLY , sweety, odgovor na tvoje pitanje zvuci jednostavno:
Malo koja zrela,samosvjesna,djevojka-zena ce njegove price i pricice (nazovimo to grubo: SRANJA! ) slusati i trepati okicama punim odusevljenja( i zvati to: RUZAMA! ), i malo na koju stariju i formiranu djevojku-zenu ce njegovo iskustvo ostaviti takve impresije, jer vidis one ce mu se mozda "keziti" u facu pogledom:"Ma nije valjda da stvarno mislis da cu da padnem na te prepotopske stosove?!", a za tebe je on "mali Bog", pun iskustva, zeljnog da ga neko tako kao ti , gleda i slusa, i njemu to moze biti sasvim dovoljno,jer ga u tim godinama malo ko hoce i da saslusa, pa si ti takva za njega apsolutno dragocijena, pravi raritet! I , btwn, super ste spoj - ti zuris da odrastes i naucis kojesta, a on bas mrzi sto je odrastao i s tobom se vraca u mladost i osjeca se pozeljnim!
Samo ne zaboravi jednu stvar: takvih likova kao sto je on, bice citav tvoj zivot, a ti samo jednom imas 19 god., pa razmisli da li zelis da ti jedan lik od 40 godina obiljezi te godine!
Mahanje od mene :wink:

Ja mislim da ona ipak trazi novcanicu od 4160 din. Tako mi se cini. Sad sto se ovde pravi sva nevina i naivna......... Mis'im :D

Samo ne zaboravi jednu stvar: takvih likova kao sto je on, bice citav tvoj zivot, a ti samo jednom imas 19 god., pa razmisli da li zelis da ti jedan lik od 40 godina obiljezi te godine- A ovu recenicu sam pozajmio od Doli, jer je prava za tvoj slucaj

Da,da. Naslusao sam se dosta prica o toj magicnoj novcanici od 4160 din. Zaista neverovatno sta sve mozes sa njom. Ali da se vratimo temi....

Devojko ti verovatno imas kao sto BASO rece Elektrin kompleks. Ako nije to onda si sponzurusica mala. Ako nije ni to onda ti stvarnotreba pomoc, jer ti da se u svojih devetnaest godina vuces sa likom koji ce skoro da udje u petu deceniju..... Besmisleno. Traciti svoju mladost pored lika koji je sa tobom zato sto ga polako hvata kriza srednjih godina........
Bolje nadji nekog starijeg dve-tri godine od tebe i da ti bude super sa njim.

Back