U braku

Ja sam jedna vrlo iskrena devojka,Ja sam ukapirala jednu stvar.Ko provodi ovde najvise vremena on ima najvise para za bacanje a ima dovoljno vremena.A sta treba za uspesan brak vise od toga da pruzi muz? Nista.VAU

luckastalutkica:
Ja sam jedna vrlo iskrena devojka,Ja sam ukapirala jednu stvar.Ko provodi ovde najvise vremena on ima najvise para za bacanje a ima dovoljno vremena.A sta treba za uspesan brak vise od toga da pruzi muz? Nista.VAU

Pa recimo sebe samog da pruzi lepsoj polovini,bas da ne bi visila ovde po forumima kao neki neozenjeni/neudati ili mi razvedeni.

luckastalutkica:
To je 500 dinara najmanje za vece za kondome i sutra spavanje do 5 a za te pare sutra do pet sati mogu da obidjem najnovije markete u gradu i da nadjem najnovije cokoladice,i sokove i svasta nesto jos,lomim se sta je bolje prva ili druga varijanta?

luckastalutkica:
To je 500 dinara najmanje za vece za kondome i sutra spavanje do 5 a za te pare sutra do pet sati mogu da obidjem najnovije markete u gradu i da nadjem najnovije cokoladice,i sokove i svasta nesto jos,lomim se sta je bolje prva ili druga varijanta?

Jesi napunila 14 godina?

hulahopka:
Vazi,drzim te za ...rec...E ode teta spavati,malo da se pomazi, pa sutra na posao...Hocu tvoju macu,hehehhe.....

Samo mackica ti mora biti divlja, jer moj macak je na ceni i ne dolazi samo tako. Mora se vratiti sretan i zadovoljan i mahati repom.

sinnke:
Sta mislite da li u vecini brakova ima ljubavi ili je to cisto gemblanje?

I ja se pitam...
a048.gif

Back