Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
luckastalutkica:Ja sam jedna vrlo iskrena devojka,Ja sam ukapirala jednu stvar.Ko provodi ovde najvise vremena on ima najvise para za bacanje a ima dovoljno vremena.A sta treba za uspesan brak vise od toga da pruzi muz? Nista.VAU
To je 500 dinara najmanje za vece za kondome i sutra spavanje do 5 a za te pare sutra do pet sati mogu da obidjem najnovije markete u gradu i da nadjem najnovije cokoladice,i sokove i svasta nesto jos,lomim se sta je bolje prva ili druga varijanta?luckastalutkica:Ja sam jedna vrlo iskrena devojka,Ja sam ukapirala jednu stvar.Ko provodi ovde najvise vremena on ima najvise para za bacanje a ima dovoljno vremena.A sta treba za uspesan brak vise od toga da pruzi muz? Nista.VAU
luckastalutkica:To je 500 dinara najmanje za vece za kondome i sutra spavanje do 5 a za te pare sutra do pet sati mogu da obidjem najnovije markete u gradu i da nadjem najnovije cokoladice,i sokove i svasta nesto jos,lomim se sta je bolje prva ili druga varijanta?
hulahopka:Vazi,drzim te za ...rec...E ode teta spavati,malo da se pomazi, pa sutra na posao...Hocu tvoju macu,hehehhe.....
Da li nekome verujem to je merilo toga da li ga volim.A ovo da li je srpska konstatacija?GoldenLady:ovo je tako srpska konstatacija...
sinnke:Sta mislite da li u vecini brakova ima ljubavi ili je to cisto gemblanje?